Postla ilgili gerekli işlemler yapıldığı için raporumda gözükmesi gerekiyor.Bu yuzden oraya taşıdım.Forum görevlisi arkadaş mesajı kaldırma
Postla ilgili gerekli işlemler yapıldığı için raporumda gözükmesi gerekiyor.Bu yuzden oraya taşıdım.Forum görevlisi arkadaş mesajı kaldırma
yemezzz onun ki gelemzzzzO wuwiv buraya gelecek...
Savas sebebimiz yukarıdaki gibi lol mecara diriliş klanı gibi arkadan iş ÇEVİRMEDİK bir gece ansızın vurmadık göstere göstere vuracagz
İsraf ortada...İhtiyar80 baban neye vurmuş bilmiyorum ama senin gibi meni israfı ortaya çıkmış![]()
İsraf ortada...
Az adam ol da, kendin olarak yaz buralara...
Başka hesap açıp ayrı bir israf ürünü olma![]()
Siz koyu alıyosunuz ben geri alıyorum, aldıgım koyde mis basıp yine düşen köye salıyorum su yukarıdaki rapora bak halen balta basıyor neyın kafasını yasıyorsun bizede söyle
Bide askeri mis atılmayan köye yollamış
Rezillik bu yani boş konusmayın.
Geri vermek köyü normalde böylede olmaz.
Köyler bir bir gidiyor elden hadi bakalım op güzelleri)
ulan hadi pa-de nin itlerini anlarım ittir nihayetinde havlar ama mogol gelip buraya yazıyor ya zamanında ts de sakso çeken klan geliyor buraya hiçbirşey olmamış gibi yazıyor ya ulan ne o.ç. luktur bu ya
benim telefonumu bulsan kaç yazar ben şimdi esenyurtta kalıyorum ama bağcılar kirazlıda oturuyorum beni istedinizde size adres mi vermedim tıfle
Bunun yaptığı iş el şeyiyle gerdeğe girmek gibi birşey Ahmet abi çene yormaHabis nasılsın görüşmeyeli
Pk bizi vurduğunu gün gösterdin kendini forumda pek mutluydun
Bide çöküş zamanınızda geldin
Oyunda başka hesapla mı oynuyordun yoksa arkada yağma yapıp savaşmış gibi konuşmak hoşuna gidiyor
Hakikaten yaa burda sonunu görmek istemeyen diriliş oyuncuları kaçtı. Şimdi biz o geri kalanları kucağa alacağız. Ne demişlerdi baki sana "Biz sürekli LoL ve Macera olarak birbirimizle savaşmaktan gelişemedik" mi? Biz sizi geliştireceğiz bundan sonra merak etmeyin. O Paradox erkekse kaçmasın. Burda beylik laflar edenler bırakmasın lütfen. Telefonda wp gurubunda zevk almaya geldik diyen o bebeleri yazsana baki la kimdi onlar. Zevk almak için bize savaş ilan etmişlermiş.Yalanlarınız da sizin gibi ezik...