Klanlar İtiraf

  • Konuyu başlatan DieYoung
  • Başlangıç tarihi

Black Swan.

Markiz
Tepki puanı
7.686
Itiraf ediyorum kimse kimsenin kardesi arkadasi degilmis arkadas degil arkadandesenlermis ;) bosuna bit bit edip yazmayin bahaneyle sokulmayin cok itici geliyorsunuz cunku once Cengiz beyin sonra da Halil Sezai beyin dedigi gibi "ben sadece ve her daim ben onuuu seviyorum cok seviyorum " do u understand ?heh oyle iste. ! ;)
 

DeletedUser54786

Ziyaretçi
bizimkinde devir değişmez kardeşim 40 ına geldi herif hala saftirik, bugün aradım samsunda, memlekete gitti bayram için, yollar çok pis sen gelme ben gelip alırım seni dedim ,tamam olur dedi :D hakkaten tamam dedi yani, bekler şimdi beni saf saf :eek: olm herifin oğlu bile babasını trolluyor cin gibi kerata birde suç ortağım o başka mesele :p

itiraf da bulunalımda başlıkda sohbet ediyor gibi olmayalım :cool::D

benim arabanın teybini çaldılar fi tarihinde,bende kaskodan geri aldım teybi :D olay kısmı şu, aracımın orjinal teybini servise vermiştim ekranında sorun vardı navigasyona geçtimi sesler karmakarışık oluyordu vs, teyb servisdeyken idareten dandikden bir teyp taktırdımki tıngırdasın diye,işte onu çaldılar :D ama polise rapor tuttururken orjinal dash teybim çalındı dedim yalan söledim günaha girdim :oops::rolleyes: kaskoda karşıladı mecburen,o parayla rakı sofrası kurup günah konusunda level atladım :eek: hala vicdanen rahatsızım,ihtiyacım yokken yediğim halt yüzünden:oops: affet Allahımo_O
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Vay be Yaman Abi. Şimdi gidip şuan ne düşünüyorsunuz başlığına seni yazacağım :p

İtiraf ediyorum Mentosu kardeşimden daha çok seviyorum.
Hatta geçen gün son Mentosu gören kardeşim acaba tadı nasıl deyip istedi. Yemekten sonra bakarsın deyip oyaladım. Yemeği erken bitirip Mentosu kendim yedim.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Itiraf ediyorum kimse kimsenin kardesi arkadasi degilmis arkadas degil arkadandesenlermis ;) bosuna bit bit edip yazmayin bahaneyle sokulmayin cok itici geliyorsunuz cunku once Cengiz beyin sonra da Halil Sezai beyin dedigi gibi "ben sadece ve her daim ben onuuu seviyorum cok seviyorum " do u understand ?heh oyle iste. ! ;)

Forumda nereye baksam senin bu sitemkar postlarını gördüm :D Ata bilerek mi hortlatıyon 1 aylık konuları :eek:
Selin hayırdır ne bu sitem ne oldu yaf o_O
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Forumda nereye baksam senin bu sitemkar postlarını gördüm :D Ata bilerek mi hortlatıyon 1 aylık konuları :eek:
Selin hayırdır ne bu sitem ne oldu yaf o_O
Benim konu hortlattığım nerede gçrdlshahsgafafs
Uzun süre önce hortlatmıştım da Yaman Abi dönünce o hortlattı. Benim bir suçum yok tt1
Şu tt1in boş olması çok kötü =(
 

DeletedUser54786

Ziyaretçi
suçlu benim eski başlıklarımı hortlattım, ama yinede beni değil atayı asalım ben yaşamak istiyorum daha :eek:

ata ölsün o fakir nasılsa ölünce bir şey değişmeyecek dünyada ve dünyasında :eek::oops::rolleyes::cool::D:D:D:D

ben ölürsem kim yiyecek o kadar parayı ,onca çalışsan insan yeniden iş arıycak bulamıycak bulana kadar eşi çoluğu çocuğu sıkıntı çekecek ,say say bitmez:p ata ölsün bence :p:p:p:D:D:D

şaka bir tarafada mirascım bile yok lan benim,oh my god :eek:
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Olur beni asabilirsiniz. Zaten saman gibi tatsız tuzsuz hayat. Okul hayatımda heyecan varmış. En azından hastanede dolaşıyordum. Staj ayağına çarşıya kaçıyorduk Afyonda.

Ayrıca senin kadar zengin olmayabiliriz fakat bizim de kafamızı sokacak bir yerimiz var Abi :cool:
Mirasçı da bulunur elbet. Vasiyet için ne zaman geleyim Abi?:rolleyes:

İtiraf edecek bir konu bulamadım. Zaten yukarıda etmişim gibi duruyor bir şeyler :p
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
Bugün bakıcılık aldığım bir Abimin hesabında köy isimlerinden birisinde benim nickim yazıyordu. Mutlu oldum. Böyle ufak tefek şeylere mutlu olduğum için bu oyunu oynuyorum galiba.
 

DeletedUser54786

Ziyaretçi
itiraf ediyorum
1-mirascıdan kastım oğlum kızım vs vs idi hiç birisi yok şuan bende ,çoğu zaman aklımıza gelmesede,geldiği vakit can sıkıyor yani,40 yaş bunalımına girmeme 1 sene kaldı ben şimdiden antreman yapıyorum:eek:

2-bu sabah ayhanı işten çıkardım hakkaten salak bir iş yaptı çünkü,kanka kontenjanını bile aşan bir şey yani öyle böyle değil, sevincinden uykusunu bile bozmamış pz...k herif :D hemen geri işe aldım , daha yeteri kadar ezemedim ağız tadıynan :cool:

3-murat bozda yakışıklı çocuk bence gülüşü hoş bir adam , ama tabi özçivit yakışıklılıda yuksek level, ah birde o bıyıklarını kesmeyeydi iyiydi,herifin bıyıkları bile yakışıklı ankara,doğuştan torpilli pz..k o_O amam gülüşü hoş değil , çok yılışık yıılışık gülümsemesi var:confused:

4- fi tarihinde rus kızlarına hava atıcaz diye tekneden artislik atlayış yapıp suya yatay şekilde atlamayı başarıp(normalinde yap deseniz yapamam o derece yani:D) canımı fena halde yakmak sureti ile rezil olmuştum :D ahh gençlik ahhh sen nelere kadirsin:oops:

5-geçen sene kemerburgazda paintball oynamaya gitmiştik gaza gelip, silaha alışkınızya paintballda neymiş canım diye küçümsedik tabi, zaten ne geliyorsa başıma şu egolarımdan geliyor , koruma gözlükleri dizlikler vs giyindim bir güzel ,hazırdım :cool: başladık tabi,2 kişiyi indirdim havalandık, sonra nımıssızın birisi en alakasız bir yerde vücumun korunmadığı 2 cm lik bir yerden beni vurdu,aman Allahım yok böle bir acı, o an kendimi bahtsız bedevi gibi hissettimdi, arkadaş geldi ben çığlıklar atıyorum felan, bişi oldumu bilader diyor, delikanlılığada *ok sürdürmiyeceğiz ya, bişi yok diyorum :D nasıl yok lan öküz gibi böğürüyorum duymayan kalmadı :eek: gerçi o soruda sorulmaz ki acıdan bağıran adama,insan saçmalıyor işte :p

6-fi tarihinde hande yener in sahen aldığı bir yerdeyiz , naber çalmaya başladı ,çıktık piste ufakdan,kalabalık bir grupla geldiği belli olan bir kız vardı hemen 2 adım önümde kollar havada şeklinde takılıyor felan, ama tabi kız hakkaten süper ötesi bir güzelliğe sahip olduğu için dikkatimizi çekti, ara sıra kaçak kaçak bakıyorum ortamdaki birkaç yüz diğer erkek gibi :D neyse, beyaz tay giymiş,yine beyaz straptez vardı üzerinde (az daha yazarsanm detaya girmek zorunda kalıcaz:D) kız dans ederken arkasını döndü haliyle, ahhh o da neeeee, ben şok :confused: kızın arkası kıpkırmızı azıcık aşşağı doğru diyim siz anlayın hastaydı herhalde garip,yazık:( ulan diyroum kıza söyliyim bir şekildede wc ye gidip temizlensin üstünü değiştirsin falan diye düşünüyorum aklımdan, ama tabi ben böyle düşünürken haliyle bakıyor gibi gözüküyorum karşı tarafa , başkalarıda farketti gülüyorlar kıza falan, ben gıcık oldum bu sefer , niyeyse o an üzerime vazife adlettim lanet olsun:( dedim ben buna derim aga, neyse yaklaştım kıza baklarmısın dedim, hayatımda en salakça dediğim laflardan birisini söyledi, "sana belediye baksın" dedi ya, sövermisin dövermisin,gıcık oldum kıza bir anda o çok güzel görünen kzı gözüme o kadar itici geldiki anlatamam:D beyaz masa gibi görünüyorsun dilekçemi eline vericektim ama arkandaki kırmızılığı görünce vazgeçtim dedim ,öyle bir baktımı yüzüme,intikam dedim içimden :D ayılmadan, git üstünü değiş ne biliyim bişiler yap herkes sana gülüyor, hiçmi öğretmedi annen sana ped diye bişi cat etmişler dedim, kız ayılmadan intikam almanın verdiği egoist zevkle ilerledim gidip tek teke oturdum, kızcağız ağlamaklı gözlerle ufakdanda koşarak kaçıyordu dışarı o_O kendimden nefret ettim o dakika, kendime bir ton sövmeye başladım ,keşke demeseydim öyle, bazen elit bir beyefendi olduğumu unutuyorum maalesef:cool:

7-:eek: bu smile eskiden eek kodu ile değişik renklerde idi mavili hali komik ama sempatik geldi şimdi banada :eek:o_O
 

DeletedUser54786

Ziyaretçi
itiraf ediyorum ataya şok geçirttim :eek:

bu şekilde yazıncada bi komiğime gitti :D
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
ahahaha İtiraf ediyorum benim de komiğime gitti :D

Az önce brainwars oynuyordum. Çekik gözlü bir elemanı yendim. Çok mutlu oldum :cool:
 

DeletedUser54786

Ziyaretçi
itiraf ediyorum okulda hiç kopya çekemzdim bildiğin inektim hep ders çalışırdım :cool: afferim bana :D ama okuldada en hınzır eleman bendim :oops:
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
:D :D Ben inek değildim ama kopya da çekmezdim :D
Hatta Lise 2'de ilk defa geometri dersi görüyorduk. İlk sınavına girdik yanımdaki arkadaşım bitirdi gitti kağıdını okuttu 95 aldı. Geldi bana yardım etmek istedi ben hayır kendim yapacağım dedim 70-80 gibi bir not almıştım :D
Bir keresinde de Coğrafya sınavı olmuştuk daha doğrusu testti. Herkes birbirine cevapları söylüyordu hoca kimseye bir şey demedi. Ben kimseden cevap almayıp kimseye cevap vermeden çözmüştüm. Sınıfta 70ten yukarı alan kimse yoktu ben de 95 almıştım :D Sınıf şok :D
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
İtiraf ediyorum. Kulaklığı her kullanışımda sağ ve sol tarafına dikkat edip takarım. Bunun gibi ince ve gereksiz ne kadar ayrıntı varsa hep takılırım.
 

DeletedUser614

Ziyaretçi
24 yıldır hayattayım ve hala yürürken su içemiyorum.

Karşıdan güneş gözlüklü birisi gelirse genellikle o kişiye bakmıyorum. Sonuçta nereye baktığı gözükmüyor ve bu durum gerginleştiriyor ortamı :p
 
Üst