Herkese iyi geceler iyi oyunar dilerim öncelikle.Bu yukarıdaki yazıları okudum birkaç açıklama yapma hissiyatına kapıldım ilgililer için akılda soru işareti kalmasın veya yanlış bilip yanlıs konusmak ıstemeyenler için bir açıklama olsun icabında.Şimdi biz AT EİBO DİRİLİŞ ekipleri bir yapılanma ile birleşmeye çalıştık bunun bir numaraları nedeni biz birbirimizi bilen klanlarız uzun süre savaştık 3 klanda birbirinin noksanlarını artılarını biliyordu biz uygun saygı ve dostluk ortamını inşa edebileceğimize inanarak çok da şeyden taviz vererek Eibo olarak bu yapılanmada yer aldık bunun en önemli nedeni ne SANCAK dır ne de bir başka klan.En önemli nedeni klanların birbirini tanıması ve bırbırının eksık yanlarını kapatabilmesi şartıyla bölgede ve dunyada güzel bir ekip kurabilecek oldugumuz potansiyeldir.Tabi öyle olmadı.Dağılmanın SANCAK savaşıyla ilgisi olmadıgı gibi zaten AT ve EİBO olarak SANCAK savaşına devam ediyoruz.Henüz birleşmenin haftası dolmadan çok şey söylendi ve bastırılmaya tölere edilmeye çalışıldı ben burada şu oyuncu bunu yaptı bu bunu yaptı diye tek tek yazacak değilim sonuç itibari ile en başına döndük.Dediğim gibi biz SANCAK klanı savaşına devam ediyoruz,edeceğizde.Ben SIR dağıldıkdan sonra SANCAK ekibine bir SA teklifindede bulundum.Kendileri de yanaşmadılar.SANCAK klanına savaş ilan edilmeden öncede savaş ilanı olacağını belirttik hazırlandılar.Sonraki süreç SANCAK savaşından bağımsız ilerledi klan sağlıklı iletişim kuramama,oyuncular arası hakaret ve küfürleşmeler arttı ve operasyon adına biz bir aksiyona giremedik en son dağıldık.Tüm bu süreçde biz o bölgede AT klanını oyalamış ve SANCAK savaşını başlatmış gibi göründük.Hani ben isterdim ki bunun SANCAK adına bir zaafiyet gibi görünmemesi adına SANCAK klanın SA yı kabul etmesini beklerdim.Yok Enes biz w yi kapatıcaz dediler.Sonra bazı dostlarımıza savaşta yer almalarını istemişler vs.Eyw hayırlısı olsun.
Ben şimdi beleş köy davalarına girenlere de cevap vereceğim.Bu oyun ekip oyunu adı da klanlar.Biz ekip kurmaya çalıştık.Ekibimiz yokdu.SANCAK klanının bir ekibi var ve o ekiple bu w de oynuyor.Şimdi burada bir analize girmedim biraz şaibeli bir tahminde bulunayım bugun barbar sayısını hesap etsek ben SANCAK klanınında geri kaldıgını dusunmuyorum.Ha kesime gelirsek bu bölge oyuncuları puanlarına istinaden yeterli kesimleride yapmıştır.DEdigim gibi bu bolge klanlları son 1-1,5 ay dısında hep savastı.SANCAK klanları da eyv savaştı.Ama burda mukayese yapmaya gerek yok bence zira SANCAK klanlarınında bir ekip klanla savaştığını ben düşünmüyorum.SIR-SANCAK savaşı güzel bir savaş olabilirdi ama tekrar olarak son söz özet olsun,biz iç dinamikleri sağlamlaştıramadık.İnandık ama yapamadık.