SIR vs SANCAK

  • Konuyu başlatan DeletedUser48943
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser48943

Ziyaretçi
Şimdi burdan bazı raporlar paylaşırım oyun bilgisinden şüphe ederiz o adamların. O yüzden polemiğe gerek yok açılmış yanlış bi üslupla savaş böyle muhabbetleri geçelim benim sancaktan bazı oyuncularla çok güzel dialoglarım var oyunun oyun olduğunun farkındayız;

ancak beleş köy verme taraftarı da değiliz :p
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Herkese iyi geceler iyi oyunar dilerim öncelikle.Bu yukarıdaki yazıları okudum birkaç açıklama yapma hissiyatına kapıldım ilgililer için akılda soru işareti kalmasın veya yanlış bilip yanlıs konusmak ıstemeyenler için bir açıklama olsun icabında.Şimdi biz AT EİBO DİRİLİŞ ekipleri bir yapılanma ile birleşmeye çalıştık bunun bir numaraları nedeni biz birbirimizi bilen klanlarız uzun süre savaştık 3 klanda birbirinin noksanlarını artılarını biliyordu biz uygun saygı ve dostluk ortamını inşa edebileceğimize inanarak çok da şeyden taviz vererek Eibo olarak bu yapılanmada yer aldık bunun en önemli nedeni ne SANCAK dır ne de bir başka klan.En önemli nedeni klanların birbirini tanıması ve bırbırının eksık yanlarını kapatabilmesi şartıyla bölgede ve dunyada güzel bir ekip kurabilecek oldugumuz potansiyeldir.Tabi öyle olmadı.Dağılmanın SANCAK savaşıyla ilgisi olmadıgı gibi zaten AT ve EİBO olarak SANCAK savaşına devam ediyoruz.Henüz birleşmenin haftası dolmadan çok şey söylendi ve bastırılmaya tölere edilmeye çalışıldı ben burada şu oyuncu bunu yaptı bu bunu yaptı diye tek tek yazacak değilim sonuç itibari ile en başına döndük.Dediğim gibi biz SANCAK klanı savaşına devam ediyoruz,edeceğizde.Ben SIR dağıldıkdan sonra SANCAK ekibine bir SA teklifindede bulundum.Kendileri de yanaşmadılar.SANCAK klanına savaş ilan edilmeden öncede savaş ilanı olacağını belirttik hazırlandılar.Sonraki süreç SANCAK savaşından bağımsız ilerledi klan sağlıklı iletişim kuramama,oyuncular arası hakaret ve küfürleşmeler arttı ve operasyon adına biz bir aksiyona giremedik en son dağıldık.Tüm bu süreçde biz o bölgede AT klanını oyalamış ve SANCAK savaşını başlatmış gibi göründük.Hani ben isterdim ki bunun SANCAK adına bir zaafiyet gibi görünmemesi adına SANCAK klanın SA yı kabul etmesini beklerdim.Yok Enes biz w yi kapatıcaz dediler.Sonra bazı dostlarımıza savaşta yer almalarını istemişler vs.Eyw hayırlısı olsun.

Ben şimdi beleş köy davalarına girenlere de cevap vereceğim.Bu oyun ekip oyunu adı da klanlar.Biz ekip kurmaya çalıştık.Ekibimiz yokdu.SANCAK klanının bir ekibi var ve o ekiple bu w de oynuyor.Şimdi burada bir analize girmedim biraz şaibeli bir tahminde bulunayım bugun barbar sayısını hesap etsek ben SANCAK klanınında geri kaldıgını dusunmuyorum.Ha kesime gelirsek bu bölge oyuncuları puanlarına istinaden yeterli kesimleride yapmıştır.DEdigim gibi bu bolge klanlları son 1-1,5 ay dısında hep savastı.SANCAK klanları da eyv savaştı.Ama burda mukayese yapmaya gerek yok bence zira SANCAK klanlarınında bir ekip klanla savaştığını ben düşünmüyorum.SIR-SANCAK savaşı güzel bir savaş olabilirdi ama tekrar olarak son söz özet olsun,biz iç dinamikleri sağlamlaştıramadık.İnandık ama yapamadık.
 

DeletedUser59677

Ziyaretçi
Z4M4Z1NGO IS HERE kardeşim barbar toplama filan demişsin.sen ilk önce SANCAK klanlarının kuralını bil öyle konuş.bizim klanda barbar toplamak yasak(istisnalar hariç) ve sadece bonus köy almak serbest..

sizin oyuncularınıza bakıyorum maşallah savaştık diyorsun da(savaşmış olabilirsiniz bilgim yok kiminle savaştınız kiminle ne ettiniz) ama bakıyorum bize laf ederken kendi oyuncularına bak ilk önce..çoğu oyuncunuz barbar toplama derdinde yani(istatistikler ortada zaten) twstats tan bakabilir merak edenler hangi klan oyuncusu/oyuncuları barbarcı diye..bir şey itham ederken lütfen daha dikkatli olalım

Saygılarımla..herkese kolay gelsin
 

Lloyd

Casus
Tepki puanı
259
ben yazıyı yazarkende belirttiğim üzre. amacım polemik değil savaş ilanının açıklama mesajının gereksizliği ve iticiliği. yoksa kim kiminle ne amaçla birleşmiş neden ayrılmış o olmuş bu bitmiş mışlar mişler kısmıyla ilgilenmiyorum.. ilgilendiğim kısımlarına zaten forumdan değil oyundan ekip olarak ilgimizi gösteriyoruz.

herkese keyifli oyunlar.
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
SANCAK 193 barbarian
SANCAK1 141 barbarian
SANCAK2 137 barbarian
SANCAK3 319 barbarian

TOPLAM:790 BARBAR KÖYÜ

--------------------------------------------

Dediğiniz gibi şöyle bir statsa bakayım dedim.Bugun SANCAK klanlarının 3573 köyü varmış yani %22 sini barbardan sağlamış.

yani barbar almıyoruz diyen bir ekibin %22 si barbarsa şayet k.byın barbar alımı yapan klanlarada bişi diyemessiniz.Kaldı ki bu bir strateji oyunu ise barbar alımıda bunun bir parçası ise boşa polemiğe girmeye gerek yok.Ben burda savaş ilanını veren kişi değilim o savaş ilanını bende benimsemiyorum.Benim burda atıfta bulunduğum o savaş ilanının haklılığından ziyade o ilana siz önce kendinize bakın karşılığı verenlere.

Bir ekleme biz EİBO olarak barbar alımı yapıyoruz bunun stratejik analizini size anlatacak değilim.Ama biraz olsun harita mantığı reel etiği olan ve oyunu en başından takip edenler,barbar alımı yapmamızın nedenini sıkışmış olmamızın sonucu olduğunu farkedecekler bunun nedenleri arasında ayrıca; bu w ye gelen ekibimizin dagılmasının çevre klanlarla oluşturduğumuz diplomasilerin ikili ilişkiler neticesinde bozulmamasının da pay sahibi olduğunu bu noktada attığımız adımında yani barbar alımının bizi şuan az ve öz oyuncu olmaya ve geri kalmamaya getirdiğini bugün görebiliyoruz.Bunla alakalı ben artık polemiğe girecek kişilere cevap vermeyeceğim.
Herkese iyi oyunlar.


 

DeletedUser

Ziyaretçi
Enes yazınca değilde sesli anlatsan harfi efsane anlatıyosun, sabaha kadar anlat dinleyeyim :)))))
 
Tepki puanı
202
Şimdi orda bi köy varmış tam böyle köy gibi değilde yani kademe mademe basılabiliyo surlar murlar falan filan yani ama şey böyle kışla mışla depolar köy gibi yani bizde köy alalım dedik
 

DeletedUser48943

Ziyaretçi
Tamam beyler polemiğe gerek yok. Büyükler arasında konuşuldu bu konu kapatıldı edildi. Burda bu taraftan "emeğinize saygısızlık" var ise o taraftanda yüksek egolu oyuncuların attığı mesajlar var.

Bir oyun için bu kadar düşmeye gerek yok iki taraf içinde söylüyorum. Oyun içinde bazı sancak oyuncularıyla keyifli sohbetlerim geçiyor. Kazanan oyunun oyun olduğunu unutmayanlar olsun diyorum :))

AT klanı temsilcisi olarak herkese başarılar dilerim.
 

DeletedUser59677

Ziyaretçi
zamazingo sen kendi oyuncularına bak..senin birinci oyuncun ya klandan atılma oyuncuları almış veyahut barbar almış(dün bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam 35 küsür barbar o almış) senin başka bir oyuncun(isim vermeyeceğim,istatistikleri belli) 70 köyü barbar..zaten bu 2 oyuncunu topladın mı bizim bir klandaki barbar alımına tekabül ediyor :) yani sizde 2-3 oyuncu atıyorum 100 barbar topladıysa bizde 1 klanımız 100 barbar toplamış..he bir de bize barbarcı diyorsun da kendi klanın bizden daha çok barbar toplamış..kendi klanına bak ondan sonra bizim klana barbarcı diye itham da bulun :)
 

DeletedUser59677

Ziyaretçi
ayrıca bize barbarcı diyen oyuncunun da 12 adet barbar alımı mevcut :) (14 köyü var) kim barbarcı kim değil oynayacağımız oyun gösterecek..

herkese kolay gelsin
 

DeletedUser63580

Ziyaretçi
Bu dünya da kim savaşarak köy alıyor benden başka itinayla tw bakılır :D
Konu savaş ilanından nerelere geldi bende tinerci rapor istatistik paylaşcak diye bekleyim :eek:
 
Üst