RahaT Durmaz
Yasaklı
Şu şey janjoolcan mı kimseye savunma atmayan operasyon yiyip köy peşlemeyen :d baya korktum şuanulen sen kimsin fake hesapla gelip yazma 9 ında baslıyorum vurmaya jancoljan direk vuracak savunun hesap silmeyin.
Şu şey janjoolcan mı kimseye savunma atmayan operasyon yiyip köy peşlemeyen :d baya korktum şuanulen sen kimsin fake hesapla gelip yazma 9 ında baslıyorum vurmaya jancoljan direk vuracak savunun hesap silmeyin.
La Berkan sen adam mısın 2 ay önce sado dede dcsinde ağlayan sen değil miydin daha dedeye savaş açmaya korkan sen adaletin ne yaptığına bakabilirsin kolay haritanda oynamak basit gel bide bizim haritada oynayın tek opta siler sizi zorba yada başka klan hade yallah başka çöplüğeKanka en son zorbayı da tek başına yeniyodun sonra tükürdüğünü yaladın işte aman aman sen bir şey söyleme lafının adamı değilsin çünkü
La sen ondan bi köy dahi alamazsın zorba sınırında 50 köyü var 1 köy vermedi jancollŞu şey janjoolcan mı kimseye savunma atmayan operasyon yiyip köy peşlemeyen :d baya korktum şuan
Aynen kanka 2 düşman var yenilmemişiz siz zorbaya karşı 0 çekip peşkeş çekiyorsunuz baya omurgalısınızLa Berkan sen adam mısın 2 ay önce sado dede dcsinde ağlayan sen değil miydin daha dedeye savaş açmaya korkan sen adaletin ne yaptığına bakabilirsin kolay haritanda oynamak basit gel bide bizim haritada oynayın tek opta siler sizi zorba yada başka klan hade yallah başka çöplüğe
Sen ne çok agliyon yaAynen kanka 2 düşman var yenilmemişiz siz zorbaya karşı 0 çekip peşkeş çekiyorsunuz baya omurgalısınız
Ortadaki top sado mu ?
Aynen kanka 2 düşman var yenilmemişiz siz zorbaya karşı 0 çekip peşkeş çekiyorsunuz baya omurgalısınız
SADO'yu 1-2 aya kalmaz SADİYE yapacağız inş.
Böyle fotoğraflar görmek zorunda mıyız ya, keşke spoiler yapsaydın![]()
Sado kim Zorbada mı oynuyorahahhahahahahaahahahahaahahahahah nasıl ağlıyor garibim.
sado kim ya? soda demek istedin galiba![]()
Fotoğraftaki klanlar aleminde gelmiş geçmiş en iyi oyuncu konumunda bulunan AĞLAMADAN DURMAZ lakaplı kişinin oyun nickini doğru bilene @HapazCı* tarafından 500pp hediye edilecekmiş.
![]()
Ben dedim inanmadınız bizde düşeni yemek kanundur Kurtluk kanunuAbi kamilerinle beni destekleğğ ben korktum suan naparz ki
Deme yanarızFake attığımız gibi silmeleri yok mu nasıl gülerim var ya öffff