Deleted User - 848942177
Ziyaretçi
satış dünyası abim bizlik tam belki kapatırdık oyun oynamadan bizde ama neyseki başka w lerde meşguldük
Aman vilayetin çok şükür angara kardeşimvay vay vay
OZAMAN DAHA FAZLA VAY VAY VAY ABİMAman vilayetin çok şükür angara kardeşim
Kanka zaten normal wordü haddinden fazla oynuyorum speed saatleri belirsiz olduğu için zamanım yokbu zamanim yok olayida moda oldu, zamanin yoksa oynama madem bu oyunu neden tokat yiyince zamanim yok moduna giriyosunuz. Cünku cok buyuk laflar ettiniz o laflarin altinda eziliyorsunuz, o laflar yuzunden rakibinizi tebrik edemiyosunuz.
Kanka zaten normal wordü haddinden fazla oynuyorum speed saatleri belirsiz olduğu için zamanım yok
kazanan her zaman haklıdır vay vay vay ne ağladın sendeKanka zaten normal wordü haddinden fazla oynuyorum speed saatleri belirsiz olduğu için zamanım yok
vay karagözüm vay vaykazanan her zaman haklıdır vay vay vay ne ağladın sende![]()
Multi az geldiyse 2-3 de ben ekliyimONNNYEEEKURUDAN KOŞU VARRRRRRRRRRRRRRRR
ARENA'DA SNEİJDER DİYORUM BERKAN NEDEN ANLAMIYORSUN?Multi az geldiyse 2-3 de ben ekliyim
eklesene 35 bize 15 sizeMulti az geldiyse 2-3 de ben ekliyim
kime söylese inanılır ama kardeşim adama da çok yüklenmemek lazımeklesene 35 bize 15 size
ötede ağla gardaşım her satış yiyen foruma düşecekse vay halimize vayMulti az geldiyse 2-3 de ben ekliyim