KMKZ Wolf of the Seas
Mızrakçı
req klan olmuş vay arkadaş
Yok mu yav daha operasyon yapacak
Fellas 1
Phobia 2
Arkadan Loading 3
Onun biraz daha arkasından ıso 4
Anca eşitiz 4 klan vs biz eğlenceli
Kanka sen bu saydığın klanlardan daha kalabalık gitmedinmiYok mu yav daha operasyon yapacak
Fellas 1
Phobia 2
Arkadan Loading 3
Loadinge opu ilk siz yaptınız. Hem sizin klanlara alfabedeki 29 harf yetmedi.Yok mu yav daha operasyon yapacak
Fellas 1
Phobia 2
Arkadan Loading 3
Operasyonu Cemil abiyi tehdit etmiş içinizden biri onu almaya geldik aldık çıktık girsek loading mi kalırdı ?Loadinge opu ilk siz yaptınız. Hem sizin klanlara alfabedeki 29 harf yetmedi.
76 da çok kafana vurdum sanırım şaşırmışsın ottoş.
Senin ne işin var bu başlıktaBeni Bitirdiniz.
Devam beyler her op böyle devam ederseniz takribi 40 opa yetişirsiniz köy sayısında. O da 280 gün falan yapıyor 280 gün sonra haber verirsiniz gelirim
100 kişilik bir klanda, sayısal ve haritasal olarak üstün olduğumuz, ezelin annesi kör melihanın bile bu kadar köy vermemesi gereken bir worldde, bakmadığım sadece 4-5 hesabın kalması diyebilirim :d
hala anlamış değilim mesela nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz ANLAMIYORUM OĞLUM NASIL LAN
Dayıcım 76 da ne yaptığının herkes farkında inkar edilecek bir şey yok oyuncu kaliteniz, aktifliğiniz zaten ortada. Kimse çıkıp sana bir şey de demiyor kendi kendine gelip ortalığı geriyorsun karşılık alınca da yangın yapıyorsun. 76 öncesi aramızda güzel bir diyalog vardı bunun bozulmasına da biz neden olmadık muhatabıyla konuşursun bunları. Yaşının ağırlığını koy orada saygı duyduğumuz kişilerde var oyununa bak kimin kiminle savaşacağı belli zaten küçük duruma düşürmeyelim birbirimizi.shelbycilere attığımız tokatın etkisi geçmiş beyler mağaradan çıkmışlar çeneleri açılmış
@sessizask @Moonknıght
Orada da 3v1 idi burada da. Giriş de aynı gelişme de sonuç da.Dayıcım 76 da ne yaptığının herkes farkında inkar edilecek bir şey yok oyuncu kaliteniz, aktifliğiniz zaten ortada. Kimse çıkıp sana bir şey de demiyor kendi kendine gelip ortalığı geriyorsun karşılık alınca da yangın yapıyorsun. 76 öncesi aramızda güzel bir diyalog vardı bunun bozulmasına da biz neden olmadık muhatabıyla konuşursun bunları. Yaşının ağırlığını koy orada saygı duyduğumuz kişilerde var oyununa bak kimin kiminle savaşacağı belli zaten küçük duruma düşürmeyelim birbirimizi.
E biz niye anlatmıyoruz wp gruplarımızdan. Biz de anlatalım. Mesela ben anlatınca @-SouLFly52- beni susturuyor. Neymiş efenim, çok kğfrediyormuşum. Ederim tabiOrada da 3v1 idi burada da. Giriş de aynı gelişme de sonuç da.
Öndeyken vızırdarsanız o kadar, ezdiğimde her yerde yazarım. Yazacağımı da söylemiştim. O yüzden boşa burada ahlaklı terbiyeli ayağı çekmeyin. Wp gruplarında yapacaklarınızı anlattığınız zamanları da biliyoruz.
E biz niye anlatmıyoruz wp gruplarımızdan. Biz de anlatalım. Mesela ben anlatınca @-SouLFly52- beni susturuyor. Neymiş efenim, çok kğfrediyormuşum. Ederim tabi
Kim sana şu an burada böyle yapacaz şöyle yapacaz dedi ki biz 76 da olanı kabullendik bir daha aynı hatayı yapmayacaz zaten kendin buralarda nara atıyorsun. Kaç yaşında adamsın oyunun şu an iyi klanın başkanlarındansın gelip Keystone gibi konuşuyorsun. Muhatapların burada değiller shelby olarak gelinse klan adı shelby olurdu burada kimse sataşılmadığı sürece terbiyesini bozacak insanlar değiller.Orada da 3v1 idi burada da. Giriş de aynı gelişme de sonuç da.
Öndeyken vızırdarsanız o kadar, ezdiğimde her yerde yazarım. Yazacağımı da söylemiştim. O yüzden boşa burada ahlaklı terbiyeli ayağı çekmeyin. Wp gruplarında yapacaklarınızı anlattığınız zamanları da biliyoruz.
Başkan adam böyle motive oluyor ,karışmasana adama Arada tahrik filan ederseniz sevinirim , yoksa fazla oynamıyor.Kim sana şu an burada böyle yapacaz şöyle yapacaz dedi ki biz 76 da olanı kabullendik bir daha aynı hatayı yapmayacaz zaten kendin buralarda nara atıyorsun. Kaç yaşında adamsın oyunun şu an iyi klanın başkanlarındansın gelip Keystone gibi konuşuyorsun. Muhatapların burada değiller shelby olarak gelinse klan adı shelby olurdu burada kimse sataşılmadığı sürece terbiyesini bozacak insanlar değiller.
Kim sana şu an burada böyle yapacaz şöyle yapacaz dedi ki biz 76 da olanı kabullendik bir daha aynı hatayı yapmayacaz zaten kendin buralarda nara atıyorsun. Kaç yaşında adamsın oyunun şu an iyi klanın başkanlarındansın gelip Keystone gibi konuşuyorsun. Muhatapların burada değiller shelby olarak gelinse klan adı shelby olurdu burada kimse sataşılmadığı sürece terbiyesini bozacak insanlar değiller.
Kaostan besleniyorsunuz yemin ederim bugün Oğuza diyorum ellerinde olsa candy crusha gelip orada bile savaş açacaklarBaşkan adam böyle motive oluyor ,karışmasana adama Arada tahrik filan ederseniz sevinirim , yoksa fazla oynamıyor.