Keystone**
Yasaklı
Sen üstten vur biz alttanKendini çok ciddiye alıyorsun yapma bak bu bı oyun sadece
ama biz silinelim sonra fellas yardım eder size :* vasıfsız
Sen üstten vur biz alttanKendini çok ciddiye alıyorsun yapma bak bu bı oyun sadece
Anlamadim ama haklısın dur mutlakaSen üstten vur biz alttan
Kadersiz miyiz neyiz ya? Biz hangi çağa hangi coğrafyaya düştük Allah kahretsin ya?Sen üstten vur biz alttan
Haritada şu şekil takılıyoruz
Savaşı neden izliyorsunuz dahil olsanıza ama sadece adı yiğit olan abiniz savaşmayımı bilmiyorHaritada şu şekil takılıyoruz
Klanı elden giderken erkeklerBu arada ciddiyim operasyona gelmeyen yok herkes geliyor bu ne hahahah süpersiniz süperr daha yok mu klan falan onlarda gelsin
İçinden aldığımız köylere dünyaları attın hangimiz daha zararlıDeğişik bir şeyler denediğimiz doğrudur daha fazlasını kestik onları da sen atsana yorma beni
42757 adlı eklentiyi görüntüle
zamanı gelince görürsün kimin zararlı olduğunuİçinden aldığımız köylere dünyaları attın hangimiz daha zararlı
ohaaa nasıl kestin ya @*SRM* naptın be adam o şans neDeğişik bir şeyler denediğimiz doğrudur daha fazlasını kestik onları da sen atsana yorma beni
42757 adlı eklentiyi görüntüle
zamanı gelince görürsün kimin zararlı olduğunu
ben sordum savaşmayı bilmiyorum ama free köy varsa toplarım dedi.Özellikle 10k lık olanlara bayılıyormuş.Savaşı neden izliyorsunuz dahil olsanıza ama sadece adı yiğit olan abiniz savaşmayımı bilmiyor
@-SouLFly52-ben sordum savaşmayı bilmiyorum ama free köy varsa toplarım dedi.Özellikle 10k lık olanlara bayılıyormuş.
Sana bişey söyleyeyim mi ?
İstediğin kadar op çizdir abilerine güven bekleyin de göreceksiniz de saldır ettir farketmiyor seni bitirmeden gitmiyorum bu dünyadan.
Kafana vura vura giderim gerekirse
Oplarda büyük köyleri hep kendine yazıyor, çiftlik 30layacağız diye klanın diğer üyeleri uğraşıyor.ben sordum savaşmayı bilmiyorum ama free köy varsa toplarım dedi.Özellikle 10k lık olanlara bayılıyormuş.