MİTRALYÖZZ
Mızrakçı
@Valar Dohaeris bak yokluğunda beni köşeye sıkıştırdılar selam geçte salsınlar beni dkfkdfdkkdf
iste senin gibi kurnazlar ancak kurnazlik yapar.@Valar Dohaeris bak yokluğunda beni köşeye sıkıştırdılar selam geçte salsınlar beni dkfkdfdkkdf
Ne olursa olsun başarımıda başarısızlığımıda ben klan arkadaşlarımla paylaşıyorum. Mücadelemizi hep beraber elimizden geldiğince verdik, vermeye devam da ediyoruz. İlgin ve iltifatların için sana teşekkür ederim. Son olarak birbirinizle tansiyonu çok yükseltmeden konuşmanız taraftarıyım. Her şey için teşekkürler. İyi oyunlarSözüm senden hariçtir be kral sen konuş savunmanla kaminle mücadele veren tek kişisin senin konuşmak sonuna kadar hakkın![]()
Abilerin doğru biliyor sen de doğruyu öğrendin yaniiste senin gibi kurnazlar ancak kurnazlik yapar.
ancak köy satarsin ama farketmez kime satarsan sat kime veriyorsan ver.
sen kaybedip gitikten sonra ne oldugu ne olacagi dunyada klanalanlarin isidir.
burda senin kurnazligin sokmez kendi yapamadigini baska insanlara bizi takistirip sozde kendine pay cikaracan he.
sen soyle oteye cekilde aslanlar sahnede rahat etsin elbet bu dunya birileri kazanacak kim kazanacaksada haki ile kazansin.
savasta biz truva tmisiz ne biliyim sanki s.a bozup arkadan vurmjsuz s.a varken arkadan vuran koy alanda sensin.
s.a varken 100 birimden gelip yanima koy alip ben argo vurcam diyen sensin.
yillarca cromda oynadim abilerim emekli oldu hep onlardan ogrendiklerimle burdayim ve temiz oynadim.
Sen geldin discordumuza güzel güzel konuştun biz de açık sözlülüğün, nezaketli davranışın için teşekkür ettik. Ertesi gün seni aradım tarihi söyledim anlaştık. Sonra beni aradın pek müsait değildim Av bana savaş açıyor dedin. Ben de sana dedim ki su an müsait değilim akşam arayayım seni dc yapalım iyi bir insansın, mizacın düzgün konunun üstüne konuşalım dedim. Aradım açmadın. Şimdi burada gelmiş çatpat hariç klanlara karaktersiz diyorsun ne oldu ne değişti de biz karaktersiz olduk merak ediyorum. Açıklarsan sevinirim.Ulan ne dert etmişssiniz hepiniz bizim ne yapacağımızı av yazmış öndeyiz, leblebi yazmış köy derdi öteki yazmış mitralyözümü atmışlarbu kadar dert etmeyin hiç bir şey yapamasam tüm köyleri halka arz eder w yi karakteri onuru olan tek klan olan çatpata bırakır sizi yine güldürmem
ağlamaya devam edin buradayız hâla
![]()
Seni klana almıyorlar mı kanka neden yalanıyorsun?@Valar Dohaeris bak yokluğunda beni köşeye sıkıştırdılar selam geçte salsınlar beni dkfkdfdkkdf
Hiç bir klan kalkıpta benim yaptığım karaktersizliktir biz aşağılık insanlarız diye kabullenmez her klan kendince bir diplomasi yapar ya doğru ya yanlış. Bölgeye sizinle savaşmaya geldik o ana kadar bunu bilip asla aksine hareket etmeyen t0qi karaktersizi gibiSen geldin discordumuza güzel güzel konuştun biz de açık sözlülüğün, nezaketli davranışın için teşekkür ettik. Ertesi gün seni aradım tarihi söyledim anlaştık. Sonra beni aradın pek müsait değildim Av bana savaş açıyor dedin. Ben de sana dedim ki su an müsait değilim akşam arayayım seni dc yapalım iyi bir insansın, mizacın düzgün konunun üstüne konuşalım dedim. Aradım açmadın. Şimdi burada gelmiş çatpat hariç klanlara karaktersiz diyorsun ne oldu ne değişti de biz karaktersiz olduk merak ediyorum. Açıklarsan sevinirim.
Ayrıca sen o kadar boş bir insansın ki var ya. Seninle yol yürümeyen çıkarını gütmeyen her insana hakaret ediyor bilmiş bilmiş konuşuyorsun anca. Seninle anlaşmak zorunda mıyım? hayır. İstediğim klanla istediğim anlaşmayı yapmak zorunda mıyım? evet. EE sanane kral o zaman başaramayıp kaybettin mi evet e çık git işte sanane gerisindeki klanların ne yaptığındanSeni klana almıyorlar mı kanka neden yalanıyorsun?
diplomasi süreci yönettiğime inanıyorum üyelirim toyluk yapıp bu işlerin bu noktaya gelmesine vesile olmasalardı w'nin kaderi çok farklı noktalara gidebilirdi. Benim en büyük hatam diplomatik değil çömezlere güvenmek oldu ister kabullenin ister kabullenmeyinHiç bir klan kalkıpta benim yaptığım karaktersizliktir biz aşağılık insanlarız diye kabullenmez her klan kendince bir diplomasi yapar ya doğru ya yanlış. Bölgeye sizinle savaşmaya geldik o ana kadar bunu bilip asla aksine hareket etmeyen t0qi karaktersizi gibineyse savaş ilanının verildiği gün aradan 5 saat geçmeden müttefik klanından gelen savaş ilanı o mertliğe karşı bir hareketti. Siz kısmına gelince sizinle alakalı olan yanlış sizinle yapılan görüşmeden 1 saat geçip savaşa müttefik eklemenizdi ki bunu en azından görüşmemiş sırasında belirtebilirdiniz. (ki bunu yapmak kadar daha doğal bir hakkınız yok hiç bir zaman argo klanı hakkında kötü yorum yapmadım) ben burada neye kızıyorum onu anlamanızı yalvararak rica ediyorum artık. w'nin başından beri önce soj sonra yasal sonra ballas klanları diplomasi için geldi bende o sırada diplomasi yapmak istemedim ki bu da benim hakkım sürekli önlerine kemik atıyormuşum gibi gelip burada havlıyorlar yok seni klana almadılar mı sana şöyle olmadımı vs diye. Ben düne kadar çok başarılır bir diplo
Hahah sen gerçekten komik bir arkadaşsın. Sen oyun başında neden klan kurdun ki? Madem ÇATPAT kazansın diye uğraşacaktın neden 15 tane hoops klanı kuruldu bu worldde? Sen mi sağlam diplomasi yapıyorsun? Benimle müttefik iken sana raporları çıkıp bak içerde askerleri yok dediğimizde ne yaptın mesela? SA ve MÜT farklı şeyler biliyorsun değil mi bunu? Sen de oyunu bildiğini düşünüp insanları suçluyorsun ya gerçekten çok komik bi arkadaşssınAyrıca sen o kadar boş bir insansın ki var ya. Seninle yol yürümeyen çıkarını gütmeyen her insana hakaret ediyor bilmiş bilmiş konuşuyorsun anca. Seninle anlaşmak zorunda mıyım? hayır. İstediğim klanla istediğim anlaşmayı yapmak zorunda mıyım? evet. EE sanane kral o zaman başaramayıp kaybettin mi evet e çık git işte sanane gerisindeki klanların ne yaptığındanbak ben az önce de söyledim mesela benim diplomasim kaybetmedi benim oyuncularımın toyluğu ve acemilikleri kaybetti arada büyük fark var o yüzden bir daha insanların diplomasisine burnunu sokma haddin değil çünkü
![]()