ragnarlodbrok
Baltacı
- Tepki puanı
- 861
Tarafımızca savaş ilanı verilmiştir tüm ESC klanlarına başarılar diliyorum iyi oyunlar..
Başarılar kadim dostum.Tarafimiz Belli Esc Ekibine başarilar.
65 den kudrette bu savaşa dahil olmak istiyor diye bilgi geldi. Sırf senle bana hırsları varmışYakında dünya sınırları aşılıp diğer dünyalardan da savaş ilanları gelir diye bekliyoruz w73'ten falan taliplerimiz varsa çekinmesinler![]()
Katılıyorum ESC zayıf rakibine acımaz.Selamlar Meteor şu ana kadar kötü haritada fena işler çıkarmadı fakat
ESC'ninde savaşa dahil olmasıyla artık çok şansları varmış gibi durmuyor. Özellikle cızz ekibinin bu savaşta fark yaratacağını ve kazanan tarafın ESC olacağını düşünüyorum.
herkese iyi forumlar dilerim.
ahaahshash ben bekliyorum öyle bir trollük birilerinden az geldi bunlar abi piyon olmaya ne meraklıymış millet65 den kudrette bu savaşa dahil olmak istiyor diye bilgi geldi. Sırf senle bana hırsları varmış
Hocam yanlışın var asıl şimdi dünya dengelendiSelamlar Meteor şu ana kadar kötü haritada fena işler çıkarmadı fakat
ESC'ninde savaşa dahil olmasıyla artık çok şansları varmış gibi durmuyor. Özellikle cızz ekibinin bu savaşta fark yaratacağını ve kazanan tarafın ESC olacağını düşünüyorum.
herkese iyi forumlar dilerim.
Mesut gardaşım kendisi girmeyecek listeye milleti alcak kanka ama aaaa hakkını yiyorsun Mesudumun hshahhshsgdgahaahshash ben bekliyorum öyle bir trollük birilerinden az geldi bunlar abi piyon olmaya ne meraklıymış millethala sanjiye falan güvenenler var
Güzel boş esc bu zamana kadar kime vurduysa hesap sildi ufak bi kadroyla iyi işler çıkardıkBenim bildiğim bu esc düşmüşe düşküne vuruyordu hedefi şaşırdı sanırım :S Dudeye vurcanız (Rotasyon yeniden hazırlanıyor)