EİBO-SİNERJİ SAVAŞI

  • Konuyu başlatan DeletedUser58852
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser58852

Ziyaretçi



EİBO BUDA

statistikler
Hepsi
Klanlar
Oyuncular
Sıra İsim Fethedilen köyler Kaybedilen köyler Saldırırken yendiğin rakipler Savunurken yendiğin rakipler
1 İttifak 94 34 6.576.392 4.782.714
2 Rakip 34 94 3.159.109 8.225.800
» Özet



BİZİM YAPTIKLARIMIZ BELLİ . HADİ EYW , YAPAMAYANLAR BURADA KONUSABİLİR :D . KENDİLERİNİ BİR ŞEKİLDE TATMİN EDEBİLİRLER . SİZE AYIRACAK VAKTİM YOK CİCİŞLER KENDİNİZE İYİ BAKIN.


kendal baska konuda su paylasımı yaparak sonunda eiboya karşı olan istatislikleri senden gördüm ya size savaş ilanını verdigimde ne kadar dogru karar aldıgımı ortaya koydun eyw.Hani ben bu savası ıstemıyordum falan dedıkten sonra..

genel konusayım o zaman acemiyz dün ve bugun itibari ile benim 40 köyüme klanımdaki üyelerinde yaklaşık 50-60 koyune 100 civarı köye (ki bu sayı daha fazla veya daha az da olabilir) op yapmıstır.Ve 30 köy almıştır an itibari ile.Yolda olan misleri var bu sayı 40 -45 i bulacakdır hemen hemen.Suan için kaç kami kesildi bilmiyorum ama sadece ben 250 bin kesim yaptım.Tabii olabildigince klandan destek almama gayretinde oldugum için savunamayacagım köyleri 8-9k dan 3-4-5k ne kadar ındırebılırsem ındırıp verdim.Komiktir bunların bazılarına 2 şer mis çıkıldı kademeler düşünce devamı gelmedi :)
ayrıca suan için 11 köy kaybım var.bunlardan 5i zaten 3-4 k puan olup kademeleri vurulan köyler.ve çiftlikleri olmayan köyler.
Kaybettıgım koylerden bazılarının anabinası 1 :) bu koylerı geri almaya çabalayacagız.alamadık mı sorun yok :)
gider barbar alırız devam ederiz.Suan için ayrıca bu klanların yaklaşık 500 köyü tarafımızca köyleri işarelenmiştir.
Biz yayda olmanın vermiş oldugu özgüven ile kaybettiğimiz köylerin derdine düşmüyoruz.Mis sorunumuz yok.Klanımızın yaklaşık 600-700 köylük (mevcut köyler dahil ) potansiyeli vardır.Bu bölgedeki bu savaşı sürdürmemizin yegane nedenlerindende değinecek olursak, kesinlikle sindirilmeyecegimizi göstermek,başka w lerde oynamak adına eibo ekibi kurmak ve dünya genel diplomasisi geregi nop ve galaxi klanlarına oplarında bi nebze yardımcı olmakdır.Zira bu bölgedeki savaş itibari ile kesinlikle rahat olamıcak burdakı oyuncular ve aynı sekılde saldırı koylerı sureklı 1k balta olsun 200 hafıf olsun bunlarla vuruluyor vurulacak.Aynı şekilde diriliş ve esl klanları tabii olarak bu mücalede içersinde.Terkar olarak söyluyorum bizler silmeyecegiz.w36 acılana kadar ki 2 ayı bulur bu, burada devam edecegiz.Kaybımız olacak bu çok tabii ama bu surecte kaybımızı cemberde oldugumuzdan barbarlarla telafi edecek ve rakip klanlara sonuna kadar mücdele edecegiz.

teşekkürler

Enes.
 

DeletedUser58115

Ziyaretçi
Klavyene ateş düşsün be... Bir postunu da 3 cümlede bitir arkadaş ya :D
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
sende adam ol öyle yaz:)
zorunuza giden ne?
al 3 cümle
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Yani sinirlenince sinirlendi oluyor insan bu derece boş hırlayacagına okuma kardeş?
Hayır yazınca ne oluyor ? Madalyamı takıyorlar ? Herkes eleştirmen olmuş herkes bişiler yazınca adam yerine konur olmuş.Yazık yav..
 

DeletedUser60846

Ziyaretçi
kardeş burdan yazıp tutuyosunuz yeni okudum bende. profillerinizde atıp tutuyosuz ama adama 2 kami attım saat 02 de ve 03:30 da misler 4:48 de giriyodu kamilerde boş dönmüş mis arasıda yapılmamış. Beleşten köy almışım. Bunu yazan da profilinde destanlar yazan birisi isim vermiym şimdi.
Birde eibo sizin şu an diplomaside bu pozisyonda olmanız yine sizin hatanız niye başkalarını suçluyosunuz. Yok ahmet yok mehmet yok o yok bu muhabettlerine düşmeseydiniz sizde. Ona buna güvenip yine iş yapan sizlersiniz. Boşuna şunu yapacaz bunu yapacaz yok şöyle savunacaz bölye savaşıcaz demenin bi anlamı yok. Oyununuza bakın geçin. Yok barbar toplayacaz 36. dünya açılana kadar size rahat vermeyecez gibi muhabbetlere düşmüşsünüz. ŞAka gibi ya. Bi an oyunun yaş ortalaması çok düşmüş dedim. Bence siz 36 da biraz diplomasi öğrenin 37 de diplomasinizi deneyin tutarsa 38-39 da başlarsınız. Bu kafayla hiçbi dünyada tutunamazsınız. Oyunculuklarınızı bilmiyorm gerçi ama profilinizde yazdıklarınızı bidaha düşünün bence o taktikler biraz saçma sapan gibi :) Ayrıca ND olarak size saldırı atmayacaktık bile. Köy isteyenler olunca saldırılar geldi. Siz ise "acemi korktu nd yi de yanına aldı" gibi laflar ediyosunuz. Acemi nin sizi tek başına haritadan sileceğine inanmamışsınız. Aceminin sizin gibi bi klandan korkutuğunu düşünmüşsünüz. Süpersiniz ya :D bizde nd olarak sizden korkuyoruz acemiyize söyeldik onlar tehlikeli adamlar biz korkuyorz onlardan. Bizi zor ikna ettiler. Bir iki günede galaksi ve nopta savaşa katılacak. Onlarda biraz korkuyormuş sizden 4 klan birleşecez arkadaki kabus maybe vs klanlardan da sınırlara 50 şer k savunma attıracaz. Çünkü en iyi oynayan sizlersiniz :D (işte bu zihniyette olupta niye böyle oldu demeyin. Sizler sadece vakit kabısınız başka bişey değil)
 

myw**

Dük
Tepki puanı
5.325
adam sakaryalı walla zımbalar dikkat li olmak lazım , bende sakaryalıyım ordan biliyorum:cool:
 

DeletedUser54896

Ziyaretçi
zamazingo bey,yazılarınızı heyecanla okuyor ve sayenizde bilgileniyoruz.Sizin gibi aydın bir oyuncu burada yazdığı için çok şanslıyız.son yorumunuzu bir çırpıda okudum,yeni yorumlarınızı bekliyoruz.
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
presmen senden olsa olsa salatalık olur aha bu mustache ile birliktede iyi cacık olursunuz siz.

Bana eleştiri yapan yukarıda Marilwynwedat gece 3 dü 40 köyüüme mis geliyordu.Şimdi sen tabi sana verilen kordinata saldırdıgın için ne denli bir opda ne yaptıgımızı anlmış degilsin.Ben köyleri savunacak halde degilim.Herşeyden önce 100 den fazla köye geldiniz suan itibari ile alınanlar verilenlerle bugun aldıgınzı köy sayısı 30.Şimdi ben bu ciddi opda bu kaybı başarılı görüyorum.
Gece saat 2 idi gözlerim artık kapanıyordu ya giderse gitsin dedim sizin aldıgınzı köyler bunlar hatta sabahdan oglene kadar olanlara bile bişey yapmadım.Yani tek başına bu kadar oluyor ve dedıgım gibi siz bilmiyorsunuz ama opu planlayan baskanınıza sorun kaç tane hesapla ilgindigimi.Neyse bunları yazmanın alemi yok.Profildeki yazdımlarımı saçmalık görmüşssünüz.E siz tabii bu oyunu sadece ara atmakla ve işte size verilen talimatlarla oynadıgınız içindir bazı şeyler anlayamassınız.Ezbere konusuyorsunuz açıkcası.Bak o diplomasi senin hatandı falan yine ezbere konusuyorsun.3 ay öncesinde sinerji ekibi bize takmıştı bunu başkanları bana telde söyledi yani demek istedgim bu olay rezerv olayı vs degil.Bilmeden ezbeere konusmayın.Biz Acemyz korktuda nd yi aldıda demedik ama su bir gerçek Egerki ND ve Acemyz bu savasa dail olmasa idi biz ilk günden olmak üzre bu savaşı önde götürecekdik.Skorlar ortada.Dolayısıyla biraz daha bilerek olaylar karsısında tarafsız olarak yaparsanız eleştiriyi mesela çok takılıyorsun oyuna reeline bak gibi vs ha o zaman onlar degerli eleştiri olur.
 

DeletedUser58852

Ziyaretçi
Ha bu arada bu forumu kimsenin gözüne sokmuyoruz okuyun diye.Rahatsız olan salatalıklar okumasınlar da yazmasınlarda.
 

DeletedUser58862

Ziyaretçi
O salatalığı senin musait yerine monte ederim. Gerisini sen düşünürsün. Okurum da yorum da yaparım. Aklını da alırım. Boşluğunu da doldururum. 18 yaşında velet gelip burada bana hıyar diyor aklınca. Gereği yapılmaz ise ben kendi yöntemimle yapacağım gereğini.
Recep abi sakin abi veled işte bunlar ne yaparsın Klavyesi olan yazıyor.
 
Tepki puanı
925
Bu modların ban atması veya konuyu kapaması için daha nelerin olması gerekiyor çok merak ediyorum,34. dünya forumları modsuz alan mıdır nedir :D .Ne bizim nop kavgamızda,ne de 34. dünyanın herhangi bir forumunda o kadar hakarete ban vs atılmadı,(kendim dahil)ilginç.Teksasa doğru gidiyor burası,çekirdek kolayı aldık izliyoruz :D
 

DeletedUser58862

Ziyaretçi
Bu modların ban atması veya konuyu kapaması için daha nelerin olması gerekiyor çok merak ediyorum,34. dünya forumları modsuz alan mıdır nedir :D .Ne bizim nop kavgamızda,ne de 34. dünyanın herhangi bir forumunda o kadar hakarete ban vs atılmadı,(kendim dahil)ilginç.Teksasa doğru gidiyor burası,çekirdek kolayı aldık izliyoruz :D
Hic öyle deme gelişine ban atarlar :D
Takiptedirler de kural ihlali olmadıgı sürece ban gelmiyor :D
 
Üst