CROM

  • Konuyu başlatan DeletedUser43505
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser47573

Ziyaretçi
Crom dediğin kadroda ahmet olur ozan olur sefa olur ömer olur ben olurum kaan abi olur.... yani say say bir çok adam var ama şuan burda gerçekten crom kadrosundan oyuncu yok.
Şahsen o en son w-19 daki ban sebebinden sonra script ban ı hatırlayan var mıdır bilemem. O gün Kaan abiyle konuştum soğudum daha klan kurmam demişti çok net hatırlıyorum kurduğu cümleleri. Yani ne kadar ciddi olduğunu da bir daha girip ciddi bir oyun oynamamışlığından biliyorum.. Tabi yıllar geçti şimdi bir çok oyuncu birbirini bile unuttu.. :) o kadar insandan birebir doğrudan görüştüğüm bir tek ahmet kaldı.Bir çoğunu ben unuttum bir çoğu da beni unutmuştur.. :)
He ister miyim eski kadro gelse oynansa isterdim.. Bir kaçıyla nerdeyse birbirimizi bile hatırlamasak eskilerin hatrına bir keyif worldu yapılabilirdi..

Ama bir şeyde isim babası kimse patent odur.Her ne kadar Kaan abi tek başına oynamıyorduysa da bu oyunu isim onunsa hak onundur.
Yani uzun lafın kısası isim koyulmasına karşı verilen tüm tepkilere katılıyorum.. Çünkü ne o kadro var ne isim babası var. Daha özgün bir isim bence daha yakışıkalacaktır..
 

DeletedUser68355

Ziyaretçi
Bende olurdum o yüzden bu crom gerçek değil katılıyorum :D
 

DeletedUser56236

Ziyaretçi
yeni bir ekip kurmayı amaçlıyorsunuz heralde. Yani 50. dünyada herkese mesaj yazmanız ve baya istekli olmanız bunun belirtisi olmalı. Yeni, özgün yani size ait güzel bir klan ismiyle başlamanız bence sizin için daha iyi olur. İyi oyunlar ve başarılar.
 

DeletedUser67540

Ziyaretçi
Merak ediyorum ne kadarlık oyuncusunuz bu oyunda

Daha gecenlerde 50 den yüz bulamayıp ona atar buna atar yapıp cekip gittiniz ne oldu anlamadım ben kendime yanıyorum sizin icin 20 k pre harcadım degmezmıssınız anladım bundan sonra da zaten tanımadıgım insanlarla oynamam

Bir sürü adamı ortada bıraktınız bende giriyorum dünyaya bakalım nasıl oynayacaksınız dünyada eski ekibimden haber bekliyorum inş gene sacma sapan davetle dünyaya girer arkanıza yay yersiniz cok merak ediyorum ne kadar dayanırsınız

Bu oyunda yusuf kadar bilmeyen birisi yoktur inş yan yana düseriz tabi senin gozün keser mi bilmem ama teke tek savasalım kimseden destek almadan bakalım kim ne kadar yasayacak dünyada

Oyle ahkam kesmekle olmuyor uhmur sende bu adamın pesinde cok takılıyorsun merak ettim cıkarın ne yonetici yaptıgı icin mi sarıları pasifleri kafasına gore toplattıgı icin mi bir acıkla yoksa yusufta bir ışık mı gorüyorsun
 

OmrFrka

Milis
Tepki puanı
15
Boş yapmaya devam.. Kim dedi ki size Kaan abi gelmiyor ? Kaan abi yok. Sahte vs hikayeler yazdınız :) Hey Allahım keşke tanıtım yapmasaydık dedik sana dinlemedin @InexoRabLe hep dedim sana forumda boş adam çok diye dinlemiyorsun ki bizi. Neyse.

Gelecek ekiplere başarılar ve bol şans. Boş yorum yapmayın. Ne bilipte yazıp konuşuyorsunuz onu da anlaması bir güç ya zaten.
Boş Adam Derken Herhalde Sizden Bahsettiniz?????????
 

DeletedUser65547

Ziyaretçi
Ben olaya öyle bakmıyorum :) içerik farkli olsada crom saygın bir klan ilerlemelerini isterim şahsen . Recep Ban yer nasılsa köy isi kolay :p

Crom klanları eminim ki o saygınlıklarını ybaydi gibi kendini bilmezlerle kazanmamıştır :D o yüzden ben ilerleyebilecekleri en büyük noktanın w52 olduğunu düşünüyorum:D
 

DeletedUser67679

Ziyaretçi
crom demişken r2:tw'de kimmerya ile oyunu bitirmişliğim geldi aklıma. size ve tüm 51. dünya klanlarına başarılar.
 

DeletedUser67878

Ziyaretçi
Güzel hikaye bunlar :) Klan ismi bahane arkadaşlar bunların derdi benim fazla batıyorum

GmPBZv.jpg
 

DeletedUser67878

Ziyaretçi
3-5 bebeyle muhattap olamıcam sıkıldım sizden artık umarım yakın düşersiniz de ondan sonra burada ben zaten “preye girmiştim, oynamıyordum” diyin :)

Sayın, @Strafe @Mayis

Bunları buradan alırsanız sevinirim konuyu kirletiyorlar..
 

DeletedUser65547

Ziyaretçi
3-5 bebeyle muhattap olamıcam sıkıldım sizden artık umarım yakın düşersiniz de ondan sonra burada ben zaten “preye girmiştim, oynamıyordum” diyin :)

Sayın, @Strafe @Mayis

Bunları buradan alırsanız sevinirim konuyu kirletiyorlar..

Siz nasılsa burda silinir 52ye de girersiniz işte o zaman yakın düşmek için ne gerekiyorsa yapıcam sana söz
 
Üst