Vuslat VS Aztek Yalaköy

Tepki puanı
58
Normalde cok yazmayı sevmem foruma ama yazmak istedim ismimi yazdıgınız için galiba sizin için bu oyun sadece dunyayı kapatmak üzeri olduğu için karsınızda ınsanlarında tek derdının dunya kapatmak oldugunu dusunuyorsunuz ..

Derdim dünya kapatmak değil ve asla öyle bı derdimde olmadı bu dunyada aslında bazı ınsanlara hesabını bırakmayıp kacıp gıtmeyerekte bı yerlere gelındıgını gostermektır ..

Onun ıcın 2 gun oncesıne kadar truva dıye arıyan adamlar dun gelıp bana cıksana dıyıp bugun de turkmen271 senı vuracaklar demesın vurursalarda vururlar o ben ve klan baskanı arasında olan bı durumdur buda 3. sahısları ılgılendiren bı durum degıldır ..

Umarım burdaki boş belescılıgınız normal hayatınızda yokturdur ..

Operasyonda opu hazırlayan emin başta olmak üzeri herkesın emegıne saglık ıyı geceler dılerım ..
 

KARAESKİ

Çaylak
Tepki puanı
246
söylenecek çok şey varda kimseyi burada rezil etmek istemiyorum herkes şapkasını alıp önüne koysun yukarıdaki mesajlarda kim ne yazdıysa herkes bunu okuduktan sonra acaba ben ne yaptım ben ne dedim diye düşünür umarım özellikle bu dünyada beraber oynadığım insanlar için söylüyorum bunu.
bir şekilde dünyayı kapatan ,kapatmaya yaklaşmış olan, vuslat tarafını tebrik ederim
 

Fearl3ss

Yasaklı
Tepki puanı
182
Vuslat shelbyi vurabilir vurmaz önemli degilki dünyaya çok emek verdik uhuuihi diye ağlayıp o öyle yaptı böyle yaptı diye gelip burada aglamayiz semihle bir kafese girer hallederiz o yüzden salın bu muhabbeti bu klanda oynayanlar arkadan vuruldu diye ağlamaz çünkü karar mekanizmasi tek bizde sizin gibi çok başlı değiliz.
 

Gosainthan.

Çaylak
Tepki puanı
125
Niye mehmet abinin nop savasinda sana verdigi multilerine gece bonusu oncesi arkasi destekli mis atarkende yuzune soyleseydin ya bu hakaretlerini ?
Yelokoy olmasaydi acaba isimiz bu kadar kolay olurmuydu diye dusunmedinmi hic shelby ?
Mehmet abi butun nopu karsisina alip shelbiye k55 de kanal acarken sesi cikmayan yaninda duran shelbide ayni cesareti gosterip vuslati karsisina alamamis. Eger simdi bu cesareti bulmazlarsa kendilerinde esaretin bedelini odeyecekler.

Emin ekibini hep diri tutmak icin bir sebep bulabiliyor yada uyduruyor surekli bir savas icerisine sokuyor klanini.
Nopu RM ile ortaklasa toplayana kadar exitcilere ilismedi
Nop bitince exitcilere iki laf soz kafa karistirdi exitte cekildi
Rm ile isi bittikten sonra bahanesini hepiniz gordunuz. Bu konuda hic mi hic uzulmedim beter olsunlar
Yelokoylede isi bitince bahanesi hazir yukarda yazmis birseyler. (bunada uzulmedim taraf olmayi basindan beceremediler)
Cember daraliyor benden soylemesi.. Bundan sonra yazacaklarim eminin sahte dostluguna inananlari ilgilendiriyor.
Eger aztek sonrasi %65 vuslat %35 shelby tarzi bir harita cikarsa kendi kalemiyle yazdigi gibi muhtemelen siz baskaninizin arkasindan is cevirdiniz onun yoklugunu firsat bildiniz deyip(Rmyede siz muttefiginizi sattiniz demisti) 3-5 shelbiciyi yanina cekip bassiz kalan klanin gerisini toplatacaktir. Heleki klan baskani asker falan olcaksa vay shelbidekilerin haline...
Yada eger ekibinin diriligini gorurse once kapaticaz abi yaa kardes ya agizlarina girip su noptan aldiklari veya sagdan soldan topladiklari ekiplerin oyuncularini turlu bahanelerle klan istemiyor yonetim karar aldi ben birsey diyemedim, neden vuslatla baslamis oyuncularin yerine sizlerle dunya kapatayim vs vs diyerek klandakilere peskes cekecektir.(Mahmut bu dunyanin sonunu goremezsin. Ne kadar hakettigini tum dunya biliyor o ayri. ama gercekler boyle maalesef.)
Sonrasinda yine kuculmus bir dusman klana psikolojik ustunlukle saldiracaktir. shelbidir x tir y dir z dir isimlere takilmayin ve kalkip kendinizi veya emini savunmayin, ben size adamin mantigini anlatiyorum.

kissadan hisse size kalmis...
Gene gelmiş barbar reis. Yav insanın az yüzü kızarır. Sana mı soracağız kimi savunacagımızı? Kazanan biz değil miyiz? İstersek gider Abdülhamid'i savunuruz sanane Sen git yeni açılan dünyalarda biz yokken barbar topla.
 

Gosainthan.

Çaylak
Tepki puanı
125
mahmut köyleri boşalt emin sana dünya kapatmayacakmış
Mahmut dünya kapatmış kapatmamış sanane? Gece evde oturup ağlayarak ekrana mı bakıyorsun? Bizi topladıkları gibi Mahmut'u da toplasınlar falan diye günlüğüne mı yazıyorsun?
Kaybeden çıksın şu dünyadan kasıyor.
 

Gosainthan.

Çaylak
Tepki puanı
125
"SAVAŞ ESNASINDA YANIMDA DURMAYAN HERKES DUSMANIMDIR YOK BEN TARAFSIZIM YOK BEN BILMEMNE GEÇIN O AYAKLARIII"

Profile bunu yazmış vuslat kadrosu hariç herkesi bahane ile toplayacak yalnızlastirma yaptıktan sonra turkmen271 olmuşsun ne fayda:)
Kimisine savaşa katilmadin kimisine ekipten değilsin kimisine hesap banlatma çabası klasik feryat.
Aztek bitene kadar shelby 20 kişi verilmiş emzik gibi aztek bitince 20 kişide duman olacak:D
Kapatma listesini sana yazdiracagım bak rahat edersin belki. Gerçekten siz günlük hayatta başkasının yaptığı işe bu kadar burnunuzu sokuyorsanız büyük sıkıntı sizin için. Gidin kendi işinize bakın. Dünya kapanacağı zaman kimin kapatacağını oturur yazarız biz. Sende gelir forumda ağlarsın gene şu kapatmadı bu kapatmadı diye. Hatta yerinde olsam adminlere falan yazarım admin abla bunlar şu oyunculara dünya kapattırmadi kız onlara falan derim. Yap bunu.
 
Tepki puanı
963
67 Dünyada o kadar yıprandık kı 70 dünya da oynamayı hiç düşünmüyorduk.Yine de sadece oyunumuza bakalım diyerek 4-5 arkadas ortak karar ile oynamaya karar verdik.
RM truvasıyla silmeyin dememize ragmen silen bir yönetimimiz oldu.Yalnız kaldık ki ilk kalışımız değildi.
Mahmut ortalığı toparlamaya çalıştı ki bana göre çok yıprandı ve bu dünya nezdinde çok emek verdi.
Görüşmeler sonucunda Vuslata geçtik.
Emin ile 38 dünyadan bir yoldaslıgımız oldugundan bize çok yardımcı oldu.Bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Her dünyanın ayrı bir hikayesi var.Sevdiğim dostlarım zamanla bölündüler birbirine düşman oldular.(50-56)Bazıları bunu casus olabilir diye yorumluyor Ama ben hepsini ayrı ayrı seviyorum farklı düşünseler bile.
Sağlıcakla kalın.
 

spymax*

Yasaklı
Tepki puanı
308
Ayrıca sunuda not geçeyim klana sonradan aldığımız arkadaşlara dünya kapatircaz size diye bir söz verilmedi kendileri de boyle bir talepte bulunmadilar ki ben buna rağmen RM gittiğinde kendilerine kapamada yerleri olacağını arayıp söyledim.dunya bitti gözüyle baktığım için . Yani klana gelen arkadaşlar benim için geldi kapamak için gelmedi o yüzden fitne fesat sokmaniz hiç birşey değiştirmez ne klana sonra dahil olan arkadaşlar nede shelby için biz burda gayet eğleniyoruz:)) siz kendi işinize bakinnn
 

DISCIPLIN3

Mızrakçı
Tepki puanı
1.313
Çok ağladın gel dünya kapatiriyim sanada bıraz köy kas bana 67 gibi toplayalim sonra seni


cok bos adamsin. 56 da seni nasil topladiysak bacagina tenekeyi baglar yine kovalariz rahat ol :)
Yat kalk RM nin akilsizligina sukret. Buradan salih ustama selam olsun senide iyi bilirdik ihtiyar.
Ha emin hakkini yiyemem gordum gordumde 11 ulkede sen gibi komidin ustunden gecinen gormedim.
 

Sakaryale54*

Kılıç Ustası
Tepki puanı
5.099
cok bos adamsin. 56 da seni nasil topladiysak bacagina tenekeyi baglar yine kovalariz rahat ol :)
Yat kalk RM nin akilsizligina sukret. Buradan salih ustama selam olsun senide iyi bilirdik ihtiyar.
Ha emin hakkini yiyemem gordum gordumde 11 ulkede sen gibi komidin ustunden gecinen gormedim.
Reis 11 ülke diyip duruyon bak say şunları da ya dalga geçeyim ya saygı duyayım sır gibi saklama sürekli anlattığın 11 ülkeyi
 

spymax*

Yasaklı
Tepki puanı
308
cok bos adamsin. 56 da seni nasil topladiysak bacagina tenekeyi baglar yine kovalariz rahat ol :)
Yat kalk RM nin akilsizligina sukret. Buradan salih ustama selam olsun senide iyi bilirdik ihtiyar.
Ha emin hakkini yiyemem gordum gordumde 11 ulkede sen gibi komidin ustunden gecinen gormedim.
Komidin bizim işimiz hem vuruyorum hep para alıyorum cocukluktan beri hayalim olan iş sana da vurayım beğenmezsen para almam knka ama 67 ve 70 e benzemez bağımlı olursun bu sefer
 
Üst