Bizi ne küçük düşürecek biz dünyada oynuyoruz. Kendi sildiği/silindiği dünyanın istatistiklerini çıkarmaya devam etsin. Bunu yaparken saygılı olsun yeter.İlk baktığım da görsellerde ki o çizgiler vs. beni benden almıştı. Emek harcandığı belliydi. Yeni kalktığım ve yazı uzun olduğu için okumamıştım. Şimdi dikkat ettim sancak klanını sevmeyebilirsin. Nefrette edebilirsin. Ancak bir çalışma yapıp herkes ile bunu paylaşıp SANCAK klanını küçük yazarak pembe yazarak küçük düşürmen hiç doğru değil. Sevinmiştim yaptığım şeyler teşvik etmiş insanlar forumda çalışmalar yapıyor diye ama sen benim etkinlik adımı kullanıp SANCAK klanına olan öfkeni kusmaya açmışsın bu başlığı belli.
Pembe renk yapılması mesele değil pemboş diye renk varmı? Cinsiyetle alakalı bir durumda değil. Yazıyı iyice okursan anlarsın.Renklerin cinsiyeti olmaz, neden bu kadar ağırınıza gidiyor anlamış değilim.
@İsko 'ya pemboş denmiş. Eski isko olsaydı neler neler yapardı
Kendi ağzıyla söyledi. Yoksa renkten dolayı konuşmadım yaniRenklerin cinsiyeti olmaz, neden bu kadar ağırınıza gidiyor anlamış değilim.
Enes bu tonu sevdim. Aynen böyle devam kanka.Beyler her yazınızı okuyor ama hepsine cevap vermiyorum.İyi de kötüde cevaplara teşekkür ederim..
Hepinizin sonu benim gibi olacak diyorOkuyan özet gecebilir mi
Okuyan özet gecebilir mi
AZAP-ALARM-AZTEK klanlarının durumlarını ve haritalarını kendimce değerlendirmeye çalıştım.
Sancak klanının durumuda keşke analiz etseydin onu neden pas geçtin
Sesli güldüm