herkes nerede
Atlı Okçu
eminim prestij deki dostlar da sıkılmıştır bekle bekle bekle nereye kadar dünya kapanacak daha abdi op yapacak unıty e
Dünya başında şöyle asarız böyle keseriz diyen Prstg forum ekibi pek ortalıkta görünmüyor son günlerde![]()
Merhaba,
İllegal script videoları youtubeda gezinen dostum. Şeyden de ahlak almayalımOnun dışında diplomasi konusunu da savaş bittiğinde konuşuruz ama ekip arkadaşlarınızın da sizden tiksinip hesap silmesi bazı şeylerde kendinizi de suçlamanız gerektiğini gösterir bence
44467 adlı eklentiyi görüntüle
belki birşeyler olmasını umuyorlardır strateji prestij den sorulur sonuçta adamlar heryerdeler artık cephemiz yok diyemiyorlar bekliyorlar vardır bekledikleri umdukları birşeyler öyle şahi falan kesmez bu saaten sonra oltadan büyük balık bekliyorlar tahminler bu yönde.Susuyorum susuyorum ama W Başındandır yok 3 cephe yok tüm dünya , hani kardeşim bu cepheler neresi pakt falan gelip öttünüz sonra tükürdügünüzü yalayıp tüm güneydoguyu sa ya almışsınız şahiyi arkanıza almışsınız sav kami destegi attırıyorsunuz batıdan içinize soju falan kattınız 2 klana truva attınız savaştıgınız tek klan hamle ve unity onuda toplasanız zaten sizin kadarız ne bu yakınmalar falan ?
Kudurma tipsizsin diye sen de çek videoMerhaba,
İllegal script videoları youtubeda gezinen dostum. Şeyden de ahlak almayalımOnun dışında diplomasi konusunu da savaş bittiğinde konuşuruz ama ekip arkadaşlarınızın da sizden tiksinip hesap silmesi bazı şeylerde kendinizi de suçlamanız gerektiğini gösterir bence
Cihatcım public yayınladığın (gizliye almayı bile unutmuşsun) videodan KVKK şikayetinde bulun lütfen.scriptin ne anlama geldiğini öğrenmeni öneririm
uygun bir vaktinde tabi scriptin anlamını öğrendikten sonra şunu incelemeni öneririm. Malum yaşı yüksek insanlar bazı şeyleri takip etmekte zorlanıyor. faydamız dokunsun.
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=6698&MevzuatTur=1&MevzuatTertip=5
Kudurma tipsizsin diye sen de çek video
Sizin klanın yaş ortalaması 70 değil mi zaten bir dahaki World'de yoksunuz yatalak zor olur oynamak broCihatcım public yayınladığın (gizliye almayı bile unutmuşsun) videodan KVKK şikayetinde bulun lütfen.
Haklısın dostum tipsizim napayım öldüreyim mi kendimi
kardeşim ne biliyim her yerde casusunuz olup adıma numarama kadar ulaşacağınızı. sonradan aldım gizliyeCihatcım public yayınladığın (gizliye almayı bile unutmuşsun) videodan KVKK şikayetinde bulun lütfen.
Haklısın dostum tipsizim napayım öldüreyim mi kendimi
NaberSusuyorum susuyorum ama W Başındandır yok 3 cephe yok tüm dünya , hani kardeşim bu cepheler neresi pakt falan gelip öttünüz sonra tükürdügünüzü yalayıp tüm güneydoguyu sa ya almışsınız şahiyi arkanıza almışsınız sav kami destegi attırıyorsunuz batıdan içinize soju falan kattınız 2 klana truva attınız savaştıgınız tek klan hamle ve unity onuda toplasanız zaten sizin kadarız ne bu yakınmalar falan ?
Forumda başlığı açılacak büyüklükte klanlar olmadığımızdan buralarda geziyoruzbeyler burası unıty vs prestij başlığı muhabbetinizi muhabbet başlığında yapabilirsiniz buradaki güncel konumuz prestij oltayı ne zaman çekecek?
Sizin klanın yaş ortalaması 70 değil mi zaten bir dahaki World'de yoksunuz yatalak zor olur oynamak bro
Ekip arkadaşı dediğin ve hesap silen diye idda ettiğiniz kişinin nicki darksatandır. Bu kişiyi bizim klanın içine yerleştirip bilgi alan kişide negro satandır. darksatan nickli oyuncu bizim klanımıza op yaptığız dönem de bir anda tüm bilgileri ve dört köyünü sizin klana vererek hesap silmiştir. Fark ettiysen verdiğim iki nick sonu da satandır.(darksatan ve negro satan)Merhaba,
Eklemeyi unutmuşum bir de ekip arkadaşınızın sizin yaptıklarınızdan midesi bulandı hesap sildi dediği kişi yani darksatan ile negro satan reelden de arkadaşmış. Şuraya bakmasam içimize yerleştirilip bilgi aldıkları sonra köylerini aldıkları oyuncuyu bize ekip arkadaşı olarak yutturacaklar. AyıptırEkin kardeşim hakkındaki iddialar doğru ise bir senarist bulup bunun filmini çekelim cidden. Gizem entrika her şey var
Ekip arkadaşı dediğin ve hesap silen diye idda ettiğiniz kişinin nicki darksatandır. Bu kişiyi bizim klanın içine yerleştirip bilgi alan kişide negro satandır. darksatan nickli oyuncu bizim klanımıza op yaptığız dönem de bir anda tüm bilgileri ve dört köyünü sizin klana vererek hesap silmiştir. Fark ettiysen verdiğim iki nick sonu da satandır.(darksatan ve negro satan)
Niye aramızda anlaşma varken iki hafta hazırlık yapıp bir anda bizi düşman eklendiniz diye sorulan sorulara verdiğiniz cevap ise bizim klanımız ile warmas klanı anlaşmış ve sizin klanınızı vurma planı olduğu içinmiş. Darksatan nickli oyuncu hesap silmeden önce bana negro satanın böyle söylediğini ifade etti. Oyunun sonunda değil şimdi bu soruya cevap verin hocam da görelim etik mi değil mi yaptığınız?