Plaketinizi hazır bekliyo hepinizin eline vericem merak etmeyin
bekliyoruz reis ha bu arada yaşam belirtisi verdiğin için teşekkürlerPlaketinizi hazır bekliyo hepinizin eline vericem merak etmeyin
SADECE ÖLÜLER GÖRÜRbekliyoruz reis ha bu arada yaşam belirtisi verdiğin için teşekkürler
olmayan çiftlik demirci kışla ile bekliyoruz vermeni )Plaketinizi hazır bekliyo hepinizin eline vericem merak etmeyin
Benden 180 tane daha var sizde senden kaç tane var ben vermezsem mutlaka benim adıma birisi katılır merasimeolmayan çiftlik demirci kışla ile bekliyoruz vermeni )
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
sadece çiftlik demirci kışla mı ?olmayan çiftlik demirci kışla ile bekliyoruz vermeni )
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
sen olmazsan olmaz ama zevk vermez diğerleriBenden 180 tane daha var sizde senden kaç tane var ben vermezsem mutlaka benim adıma birisi katılır merasime
Hepsi işinin ehli sen hiç merak etmesen olmazsan olmaz ama zevk vermez diğerleri
umarım öyledir çünkü boş insanlar ve boş hesaplar zevk vermiyor . rakibin bile olsa sağlam adamla savaşmak lazım ki zevk alasın yoksa barbarla savaşmanın neresi zevkli ?Hepsi işinin ehli sen hiç merak etme
icardi abinde böyle demişti ))Benden 180 tane daha var sizde senden kaç tane var ben vermezsem mutlaka benim adıma birisi katılır merasime
Tugay seni 70 ve 72 den bildiğim için konuşuyorum, bu w de asker yakalattığın raporlarda gördüm. Ya yılgınlığın var ya da vakit problemi yaşıyorsun,,, eline sağlık yine hakkını veriyorsun oyunun.Plaketinizi hazır bekliyo hepinizin eline vericem merak etmeyin
yiğidi öldür hakkını yeme daha öncede aynı şekilde yıkıldı helal olsun rakbim olabilir ama inceoğlan harika bir klanlar playerTugay seni 70 ve 72 den bildiğim için konuşuyorum, bu w de asker yakalattığın raporlarda gördüm. Ya yılgınlığın var ya da vakit problemi yaşıyorsun,,, eline sağlık yine hakkını veriyorsun oyunun.
10 üzerinden 10 gerçekten biz kalabalık organize gidip yıkabilriz zayıflamışda olabilir ama hırsı hep özünde saklıyiğidi öldür hakkını yeme daha öncede aynı şekilde yıkıldı helal olsun rakbim olabilir ama inceoğlan harika bir klanlar player