kriegeerr
Yasaklı
aa sen hala burdaydın dimi bi ara köyünü alim ya özleştik
Çok mesnetsiz açıklamalar bunlar, kınıyorum seni.
Lan düşmanla pazarlık yapma laaan git savaş ilan et Bi klana dahaKanka bi tane kaldı onu almayıver
D mehmetim tam senlik world yaaLan düşmanla pazarlık yapma laaan git savaş ilan et Bi klana daha
Keyifli geçiyor yoksa 40 defa bırakmıştımD mehmetim tam senlik world yaa
Zeynep için 12 mis bastım. 20 yapınca opu gönder oğuzKanka bi tane kaldı onu almayıver
Bi warmas kaldı zaten neyin peşindesin mehmetLan düşmanla pazarlık yapma laaan git savaş ilan et Bi klana daha
Zor tutuyorum milleti Warmas’a da savaş açmamaları içinBi warmas kaldı zaten neyin peşindesin mehmet
Dur hele bizi karıştırmaZor tutuyorum milleti Warmas’a da savaş açmamaları için
ben kıtamdan cıksaydım ilk saldırıcam yer snein asaya indiginiz köylerdi unity hızlı kıtadan cıkı bizden önce saldırdı cunku haritamda olası saldıracak yer önumuzdu orası da kapandı..bizim savastan korkumuz yok savas olmaması daha kötu 1 fazla 1 eksik oyumuza bakıyoruz dıs diplomasiler dunya nereye gider ne olur onu amac edinip de çabalayanlar dusunsun biz kıtamızda gayet zevk de alıyoruz..su var olası diplomasilerimiz yakın cevrelerimizden ibaret zatenZor tutuyorum milleti Warmas’a da savaş açmamaları için
oğuz naparsın selamsızAli usta ne için aciklama yapiyon. Bos ver yahubir eksik bir fazla farketmiyor
oğuz naparsın selamsız
Salla kankam banaFULL KAMİLERİM YATIYOR KÖYDE @Crazy is here
Salla kankam bana