Ya sen nasıl yüzsüz bir çocuk oldun çıktın. Her defasında farklı birilerini yalamaktan ne zaman vazgeçeçceksin sen çok merak ediyorum. Neyse 3-5 premium atacaklar diye insanlarla aranı iyi tutmaya devam et. Bir desürekli şu ağladın da ağladın lafını kullanman da ayrı komedi.
Alican ve setakan ikisi de halen varlar
Onları servera ben mi çağırmışım gelsin söylesinler bakalım? Artiz ekibini de güya ben çağırmışım.
Haktan birşeyleri konuşurken doğru olanları konuş ki biz de seni adam yerine koyalım, hoş bu saatten sonra sen ağzınla kuş tutsan da benim içni en ufak bir kıymetin yok olamaz da zaten.
Benim 50. dünyaya başlamam da yine senle ata yüzünden, başlamayacağım dediğim halde geldim başladım. Sen kendini olduğundan fazlası zannedip ekip kurmaya yok udw ye söz vermeye kalkarsan olacağı bu ve ben de müdahale ederim. Setakanla kaanla vs. gayet discordda iyiydin ayrıca sen ve batu da setakanı alt bölgede başlatırken gayet iyiydi şimdi tav olduğum diyorsun haberim yoktu diyor
Yazdıkları baştan aşağı yalan olabilir mi bir insanın yahu.
Evet yalnız kaldım, yönetici diye klanlarda yetkilendirilen başta sen ve birkaç kişi daha yönetim adına hiçbirşey yapmadı ki sonuç bana kaldı...
Ya sana açıklama bile yapmak istemiyorum çünkü sen bukalemum gibi şekild eğiştiren ve insanlar yüzüne tükürse bile bunu umursamayan arsızlığa vuran bir insansın...
Sen daha kendi klanınla ilişkilerinie keser kesmez genel foruma girip 2 ay önce küfür ettiğin insanları yaladın. Senin karakterin belli oğlum boşuna açıklama falan da yapma.
49. dünyaya gelirsek de ben yine sonuna kadar mücadele eden tayfadayım
senin gibi her girdiğim serverda erkenden kaçan kişilerden değilim. Girip bakabilirsin 2000 köy geriden geldiğimiz savaşta kaç klana karşı nasıl bri haritada savaştığımızda. Sen bir gün o haritada kalsan ertesi günü hesap silersin
Daha iyisinde bile nasıl silindiğini gördük çünkü. 50. dünyayı kaybetme sebebimiz sensin ve senin saçma sapan boyunu aşan egolu hallerin.