Bu postun da burada kalsın. Efe o arkadaşının adını da buraya yaz benim klanımda olan da girsin burada da küfür ettiğini beyan etsin.
Sen cidden boş yapıyorsun bir de yalan konuşuyorsun şirinlik olsun diye. Forumda sen ve birkaç kişi haricinde sürekli post kasan başka kimseler var mı? resmen bu durumdan besleniyorsunuz sonunda ödül varmış gibi. Tekrarlıyorum bak
beni eleştirebilecek veya benim oyunumla ilgili konuşacak kapasitede birisi değğilsin ki oyuncu da değilsin sen. Kaç server kapattın kiminle kapattın onu da bilmem. Ben bir tane dünya kapatmışımdır onu da işin garibi pusula ile kapattım, sonuca bakarsak pusula sayesinde kapatmış oluyorum 1-2 isim sayesinde değil. Ben hiç bir zaman bir servera girerken bu dünyayı kapatacağız biz diyerek girmedim işin garibi ben bu oyunu hiç bir zaman server kapatacak kadar amelelik yapmak için oynamadım
Benim 2 milyondan fazla hesabım olduğuna bile pek rastlanılmamıştır, O kadar sabırlı değilim. Ben 1. sırada olduğum dünyayı bile savaş bittiği için silen adamım.
Mesela 49.dünyada da halen oynuyoruz orada da muhtemelen bırakacağım ve oyun başından beridir de savaşıyoruz şimdi bırakınca silinmiş mi oluyorum
Siz konuşurken ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz sıkıntınız orada. Server kapatmak bir kısas değildir. Sancak klanı da tek başına 3 server kapattı ama 50 de erken sildi ne yani şimdi sancak klan değil mi diyeceksiniz?
Ya da girmediğiniz erverlar için pusula cesaret edemedi mi demeleri gerekiyor?
Boş konuşuyorsun sen güzel kardeşim boş ve alakasız. Ben hiç bir zaman ekibimden önce oyun bırakmadım bırakmam da
Ben müttefiğimden önce de bırakmadım. Ben bir tarafımın korkusuna aşiret klanları da kurmadım veya serverdaki en iyi bir diğer klanla diplomasi yapmak zorunda da bırakılmadım
100 ordu atıp op yaptık rahmiye ve başarısız olduk e başarılı olsaydı ne olacaktı? Rahmi oyuncu değildir mi diyecektiniz
geçen sene de aynı şeyleri saçmalıyordun sen bu sene de aynılarını seneye de aynılarını.
Bu yazın da burada kalsın. klasik11 de de silinebilirim bu bana dert olmaz da silinmezsem sana çok kötü dert olacak diye üzülüyorum.
Bir dünyayı bırakmak, bir dünyada silinmek vs. benim için kıyaslama değil ama ben hiçbir zaman mücadeleden kaçan taraf olmadım ya da hiçbir zaman ekip toplamayı bırakıp da en güçlü ekibe yamanmaya çalışmadım sen ve senin türünden bir kaç kişi gibi.
50.dünyada kendi kurmadığım ekipten bile ben sorumlu tutuldum niye peki? En sonuna kadar ben kaldığım için olsa gerek