DeletedUser53916
Ziyaretçi
Klansavaşlatı world 1de oynamıştım
tabi ozaman rn son world kaçtı bilmiyorum ama o zamanlar pek oynamayı bilen yoktu rekabette yoktu 
World 8 de sancak vardi kara klani bide swat vardi guzel worddu![]()
mutedil olun paşalar size itidal yakışıritidalle karayı hatırlıyorum ben bitek
bu başlığı açan kamil gereksiz bir adam savaşta kesin gereksizdir![]()
Öncelik LeXaL,
Ciddilik kazanması gerektiğini düşündüğüm için buraya yazıyorum,o olaylar esnasında her şeyin içinde olan biri olarak kimin naptığının da farkındayım açıkçası bunların buraya dökülmesi gayet saçma olur.Sizin kişiliğinizi ve karakterinizi ben gayet iyi biliyorum.Sizin de bizi az çok w19 dan bildiğinizi düşünüyorum...
Başarılar...
valla ben bu kadarını az olarak düşünüyorum![]()
nail abi ile benim aramda konuşulup halledildi,yani sen yorma kafanı böyle durumlara almaz tabiii, bir de sen o burnunu sokmazsan iyi olur![]()
Lan kıvırma kıvırma , bir laf söylüyorsan delikanlı gibi arkasında dur adamlara karaktersiz demişsin şimdide abim ile aramda halledildi diyorsunGerçi suç sende değil bu lafı yiyenlerde de banane tabi
hadi kolay gelsin
ben sana ceza almayacağım her platformda söverim sen rahat olhe çok kafamı bozarsan ceza alacağım yerlerde de söverim
Sen azıcık adam olsan profilde saçma sapan şeyler yazmazsın, ama nerdeeee anca açarsın klavyeyi yaz babam yaz
Sonra ben laf söyleyince kötü oluyorum hakeden herkese her şeyi söylerim merak etme![]()