Şimdi burda çoluk çocuk güzelce eğlendi sanırım. Raporlar vs atmaya gerek yok hatta başka yorum yapmaya da gerek yok
Nasıl olsa arkadaşlar 61 için hazırlığa başladı
Kendilerine orada başarılar diler önümüze bakalım derim.
Bazen bulutlu oluyor ondan gözükmüyor yoksa doğuyor olması lazımsen mesajları anlamak istediğin gibi yorumluyorsan bu beni ilgilendirmez para işte böyle insanları konuşturuyo biliyomusun neyse uzatmak istemiyorum tekrar tebrik ediyorum ama unutma her sabah güneş doğmaz
Ne kadar hırslı bir arkadaş
bulut değil hırstır o bulut olsa duramazsınBazen bulutlu oluyor ondan gözükmüyor yoksa doğuyor olması lazım
BU ŞEY DEĞİL Mİ YHAW. SABAH KALKTIĞINDA KÖYÜ GİDİP YENİDEN BAŞLAYAN ARKADAŞ....
Ben bile işin dırdırındayım siz gelip burda patlayınca yalandan tebrik köy alınca kalkmalar başlamış şu worldede sırf muhabbete girdim zatenBU ŞEY DEĞİL Mİ YHAW. SABAH KALKTIĞINDA KÖYÜ GİDİP YENİDEN BAŞLAYAN ARKADAŞ....
Reis sen ilk patladığın raporda 400 balta 40 hafif basmışsın.Cehennem den gelirken gümrükte sorun mu yaşadın ?
Nereden biliyorsun iki tarafın da eğlendiğini sen Belki ben keyif almıyorumdur. Veya köyü giden arkadaş üzülüyordur.Sonuçta konu savaşmak ve eğlenmek iki tarafta eğleniyor
1 hafta icin de 200e duser yatirim tavsiyesi degildir.Yavaşlamayın vuruşun ne güzel 250 den satıyoduk çıktı 500 lere pre
Burda pro ekibi yokBunu takma pro ekibi Napolyon boş konuşan biri
Sen köylerini versen World de 3 5 kişi sevinse yüzde 1 de olsa etkiler canımHerkes mutlu edecek bir şey yok ki .genel ortalama baz alalım
Dünya en mutlu ülkesinde bile mutluluk oranı yüzde 65 de. Yanı hala yüzde 35 hâlâ mutsuz.d