Kan Uykusu vs Prorespawn

Deleted User - 5562814

Ziyaretçi
belirtmek istedim : )
görürüz kimin hoşuna gitmeyeceğini

Pro MaSk*

Milis
Burada nekadar boş adam varsa toplamış

Klanlar genel forma girmeye değmez dediler arada sırada da olsa girdim gördüm harbi öyle bir hal almış

Buda son yorumumdur

Ara sıra eşe dosta slm için meyhane sayfama girersem yeter

Buralar harbi geriyor insanı kırmak istemediğin kalpleri kırıyorsun gerek yok

Tekrardan herkese iyi oyunlar

YaHepYaHiç

Yasaklı
10 15 kişi eğlencesine takılan arkadaş grubu kan klanıyla savaşıp, köy alıp bunla övünüyorlar sksjsjjssjsjj

FlegellumDei*

Şahmerdan
La koskoca respawnın başına ne geldiyse bu herif yüzünden geldi hala bunu konuşturuyorlar ya cidden yazık saygı duyarsın seversin klanda tutarsın anlarım ama size şunu söyleyeyim beni tanıyan tanımayan respawn klanlarınla oyuna çocukken tanıştım uzun yıllar oynadım ta w47 den sonra arkadamdan atılıp tutanlara kadar yinede bu adamın dediklerini dikkate almayın bunun dedikleri respawndaki saygıdeğer kişilerden çok uzaktır ayrı bir kafası vardı bunun haricinde de respawna laf atılmazsa gelip bir kişi bile yazmaz isterlerse 50 köy alsınlar farkedersiniz zaten

Nero I Göko

Acemi
Pro mask canımızdır bizim. Niyeti kötü değildir zaman zaman takılır. Daha fazla hakkında konuşmazsanız seviniriz. Bundan bir kaç hafta öncesi genellemeye alarak forumda neler yazdınız ses ettikmi hayır tabiki sizinle birlikte yorumları okuyup gülerek takip ettik. Çoğu dostumuz veya rakibimiz gibi oyununun hazzını alalı çok zaman olmuştur. Gerek yok böyle muhabbetlere. Herkese iyi eğlenceler saygılar ile..