Yok biz ayıp etmedik olayları bilmediğin için böyle konuşuyorsun bilsen kesin hak vereceğinden eminim Gökhan . Ve ben şahsi olarak ADAM klanlarını hiçbir zaman ateşe atmadım ve elimden geldiğince koruyup kolladım . Bunu verdiğim savaştan ODA ve ODD bakarak anlayabilirsin . Sonuna kadar savaşılacak bir olay göremedik çünkü oyundan daha önemli olan gurur , kişilik zarar geleceğinden şüphelerim vardı . Mesaj kutum dolup taşıyordu . Birton şey bu konuları konuşuruz özel olarak uzun uzun inan hak vereceksin hesap sil olayıma .
Sadece buraya birşey yazmak istedim diğer konulara girmedim hucm klanını sevdiğim ve saydığım için
Söylwceğim konuysa yukarıda dediğin gibi Gökhana konuyu bilsen hak verirdn diye ama sen konuları neler yaşandığını nelere maruz kaldığımızı bilmeden yada onların ağzımdan anlattıkları biçimiyle hesabı alır almaz bizleri violini satıcı ilan etmiştin hatırlarsanız? bizim yaptığımızı başkası ve ya başkalrı olsa daha önce yaapardı ama neyse uzatmayım
Kısacası kulaktan duyduklarınla hüküm vereceksen iki tarafıda dinleyip verki senin tarafsız fikrin olsun doğru olsun
Ha gördüklern yaşadıkların zaten senin öz fikrindir ama tek taraflı dinleyip verilen taraflı dır s sende bunu yaptın herkesin kini öfke sebeplerinden birisi de bu tutumundur.
Başarılar hayatta