Pikacuu37
Atlı Okçu
ulaaaaapikacuu37:kanka yanından köy ayarla kanka kanka kanka hadi kanka köy kanka hadi bi köy hadi
asdjalskdjaklşsdjasdjk pasif değil dilenci
ulaaaaapikacuu37:kanka yanından köy ayarla kanka kanka kanka hadi kanka köy kanka hadi bi köy hadi
asdjalskdjaklşsdjasdjk pasif değil dilenci
Senin bu hallerini en iyi ben bilirim .. Yine bir yerlerden birşeyler duymussun demek ki 300 - 500 atıyorsun . Bunu bastırmak icin sağ a sola saldırıyorsun. Neyse sen beni anladın , neler olacagını da anladın aplaçım..
Bendd anlamadım ama konı kapando geç kaldınŞimdi Hucum la Violin mi birleşiyomuş noluyomuş anlamadım ben ?...
yeni gördüm bunun yazdığını w26 dan sonra gelip buraya yazı yazabilicek yüzün varmış ya helal olsun yüzsüzsünüz barbar alıp çok bilmişlik yapın.İTLER ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ..!
canımız dedikodu yapmak istiyor diyorsanız
al fistanlı entarilerinizi giyin altınıza ..
sevgili can dostum, kankam, kardeşim, aile dostum ve evlatlarımın dayısı kralım ;
seninle aynı yolda yürüdüğümm için çok mutlu ve huzurluyum ...
rabbime sükrediyorum senin gibi bi arkadaşa sahip olduğum için
allah herkese senden bitane nasip etsin...
kuduranlar varsa
veterinere götüründe aşısını yapsınlar..!!!
hsjsjsjsjjsjsjsjulaaaaala baktım konusuyoruz bari yanından köy ayarlada komşu olalım dedim
bu kadar uzatmadım abartma la
![]()
Classicte bu nickle hucumla beraber oynayacagım . Emziğinizi alın gelin . Şu abi ve ablalarınızıda alın gelin doya doya biraz daha ağlatayım .
hiç sorma ama bu moderatörlerin işidir işlerini yapslar zaten olmaz onlar düşünsünözgür abi işler karışmış burda görmeyeli bi tertip düzen lazım sizin konuya![]()
![]()
eyw saol .)))Özgür abi, başarılar reis.