Centurion*
Baltacı
Dünya bitecek ilk operasyona katılışı 4 köy onun için başarı... Başarıların devamını diliyorum sancaktarrr 2. olup 550 köy ile 4 köye gitmek nereden baksak her yiğidin harcı değil
Adamda mis yoktur Misi olunca tek basına 50 köye gider benceAklımdaki tek soru işareti 5m puan 4 koye gidiyor bide o kadar niye peşledi peşledi yazdın onuda anlamadim açıkcası peşlemekte bir savunma ennihayetinde garip, ilginç, anlamak güç.
Bencede öyle olması lazimAdamda mis yoktur Misi olunca tek basına 50 köye gider bence
Birincisi canına başlatma... İkincisi hayalde oynamıyorum. Üçüncüsü adamlar 110 köy almış zaten 110 köyün çiftliği sıfırlanmış. Yavaş world de bu ne demek umarım biliyorsundur?
Zaten 3 aya bizi worldden sileceksiniz cidden hala istatistik saklamak için gerek var mı böyle şeylere.Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.11 köyde aynısını yaptınız bunun.Birincisi Hayalde değilsen de hayalin avukatlığını yapıyorsun. Objektif konuşuyormuş gibi takılma Forma katıldığın tarih belli ... İkincisi verilen sözleri sakız gibi çiğneyip 20 günlük yapılan hazırlıktan sonra arsız şekilde 110 köyün çiftliğini düşürdüm diye sevinmek de ayrı bir ironi. Benim eleştirdiğim nokta burası. O kadar hazırlıkla bari bunu yapsınlar değil mi
Daha biz saldırmaya başlamadık merak etmeyin 3 4 ay sonra değil Çiftliği sıfırlanmak Çiftlik seviyesi yükseltecek köyleri de kalmayacak
Zaten 3 aya bizi worldden sileceksiniz cidden hala istatistik saklamak için gerek var mı böyle şeylere.Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.11 köyde aynısını yaptınız bunun.
eksik soyledın kanka mis girmeden çıkıyor.Köyü veriyor sonra peşine misleri girmeden de hemence yuvasına geri dönüyor.Bugün jog klanı kaç aldı bilmiyorum ama Hayal olarak savaş istatistiğine yansıyan 20 köy öndeyiz.Gerçekte 31 köydeyiz.Knk '' For You '' adet edindi köy kaybederken istatistiklere yansıtmamak için klan çıkmayı ,üzülüyorum inşallah çıkarken klan prestijlerini bağışlamayı unutmuyorsundur
eksik soyledın kanka mis girmeden çıkıyor.Köyü veriyor sonra peşine misleri girmeden de hemence yuvasına geri dönüyor.Bugün jog klanı kaç aldı bilmiyorum ama Hayal olarak savaş istatistiğine yansıyan 20 köy öndeyiz.Gerçekte 31 köydeyiz.
Akıyor gene maşallah.
Bu arada orduları 1 aydır full beklemelerine rağmen.Meteor beleş köylerden bile 200-300'den fazla alamamış
Ya sen bana özelden mesaj attın cevabını verdim. Öyle bir amacım olsa bir çok koy kaybettim onlarda çıkardım. Laf olsun diye yazı yazmaKnk '' For You '' adet edindi köy kaybederken istatistiklere yansıtmamak için klan çıkmayı ,üzülüyorum inşallah çıkarken klan prestijlerini bağışlamayı unutmuyorsundur
Başlik değiştircekler abi jog meteor da eklencek ondanNiye yav arada gelip okuyorduk