akifS*
Casus
Açıklaması klan tanıtımları kısmında yazıyor.Madem öyle bu dünyaya neden Yek başladınız ula demezler mi adama
Açıklaması klan tanıtımları kısmında yazıyor.Madem öyle bu dünyaya neden Yek başladınız ula demezler mi adama
Agacım ben sana laf anlatsam zekan yetmez o yüzden dil yormayacağım maşa olmaya devam edip keyfine bak M
3A sınıfından kardeşimi tebrik ediyorum ne laf ama bak
Şimdi güzel kardesim ben sana anlayabilirsen anlatayım bazı şeyleri sizler kanıt bırakmadan konusuyorsunuz belki ama insan var insan var Tugay ile savasırken 3 saat boyunca tugay ile dc de kardesım nasılsın muhabbetimi yaptınız tugay lofa klanlarınında düşmanı idi sizinle düşman iken
Size o güveni kim verdi?
Diplomatımıza sunumu demediniz içinizden exit mi çıkaralım sizinle sa var ama yaptıklarınız bize karsı hamleler 1i 2yi geçti zuhura vurmayı düşünen tugay savasında sizlere set olmus bir ekibi arkadan vurmayı konusan büyük savası unutmus gibi yapan sizlerdiniz bu şekilde sonuçlanmasını sağlayan
Maşa dediğin klan tugayın poke kullanması gibi(kısaca ama bir ekibin değil 3 5 kişinin maşası olarak kullanılan aynı sizler gibi) olur kısacası CESET klanları 4 farklı Ekibin Bütünüdür birdir
iyilik timsali yapıp yok onu yaptınız bunu yaptınız diye hikaye anlatmayın Bizlerde Resimler atıp mı ne işler çevirdiginizi anlatalım kanıt mı gerekiyor
3A sınıfından kardeşimi tebrik ediyorum ne laf ama bak
Şimdi güzel kardesim ben sana anlayabilirsen anlatayım bazı şeyleri sizler kanıt bırakmadan konusuyorsunuz belki ama insan var insan var Tugay ile savasırken 3 saat boyunca tugay ile dc de kardesım nasılsın muhabbetimi yaptınız tugay lofa klanlarınında düşmanı idi sizinle düşman iken
Size o güveni kim verdi?
Diplomatımıza sunumu demediniz içinizden exit mi çıkaralım sizinle sa var ama yaptıklarınız bize karsı hamleler 1i 2yi geçti zuhura vurmayı düşünen tugay savasında sizlere set olmus bir ekibi arkadan vurmayı konusan büyük savası unutmus gibi yapan sizlerdiniz bu şekilde sonuçlanmasını sağlayan
Maşa dediğin klan tugayın poke kullanması gibi(kısaca ama bir ekibin değil 3 5 kişinin maşası olarak kullanılan aynı sizler gibi) olur kısacası CESET klanları 4 farklı Ekibin Bütünüdür birdir
iyilik timsali yapıp yok onu yaptınız bunu yaptınız diye hikaye anlatmayın Bizlerde Resimler atıp mı ne işler çevirdiginizi anlatalım kanıt mı gerekiyor
Ben kendim 55ten sonrasında yekle oynamama kararı aldım ama kalkıp sizin dcye gelip kolpaya atıp tutup sonrasında kolpaya geçip sizi vurmadım.Lofanın yaptığı tamamen bu yeke sallayıp yek olup bize vurdular bu karakterden daha aşağıda bir olay ben buna laf ediyorum yoksa kimseyle kişisel problemim olmaz.
Tugay burada konusması gereken en son klan suspusun kör kamilerini unutmadık bedavadan toplanan köyleri.
Köy vermeye başlayınca zorunuza gitti anlaşılan eee bunca dünyadır bakabileceğiniz köyden fazlasını almamayı öğrenememiş oyuncu müsfetteleri dolu hadi gidin pokeye ağlayın...
Biliyorum dostum sizden koruyamıcakları kadar köy aldılar.Dostum Suspus un kor kamileri dedigin, koyleri vermek icin patlasin diye defalarca kami mis attik patlatamadan geri yolladi lofa klani... 1 full kami kac tane koye girdi kami sav kesti anlatamam gerci sen ve arkadaşların biliyor... dunyaya taraf degilim seninde bildigin uzere zamaninda atmaca08 in yaptigi bir diploması çocukluğuna cevap icin geldik amaca ulastik ciktik. 55 de yek ile savasip kazanan kapatan bir oyuncu olarak dunyayi ilgiyle takip ediyorum...renkli goruyorum... herzamanki gibi zaman kisaldikca kazanmak ugruna yapilan herşey mubahtir olgusunu tasiyan oyuncular umarım yine husrana ugrar... Herkese iyi oyunlar
Dostum Suspus un kor kamileri dedigin, koyleri vermek icin patlasin diye defalarca kami mis attik patlatamadan geri yolladi lofa klani... 1 full kami kac tane koye girdi kami sav kesti anlatamam gerci sen ve arkadaşların biliyor... dunyaya taraf degilim seninde bildigin uzere zamaninda atmaca08 in yaptigi bir diploması çocukluğuna cevap icin geldik amaca ulastik ciktik. 55 de yek ile savasip kazanan kapatan bir oyuncu olarak dunyayi ilgiyle takip ediyorum...renkli goruyorum... herzamanki gibi zaman kisaldikca kazanmak ugruna yapilan herşey mubahtir olgusunu tasiyan oyuncular umarım yine husrana ugrar... Herkese iyi oyunlar
Cevap vermiş mi oldunuz? Cevabı ben anlayamadım sanırım olabilir. Hangi classicti dilimin ucunda o diplomasi çocukluğu yaptığım dünya aa doğru sildiğiniz classicti.
Biliyorum dostum sizden koruyamıcakları kadar köy aldılar.
Ben bilerek savunma yaptırmadım fark etmişsindir savunma kestirebilicek potansiyelde değildim.
Sonuç olarak bizim çıkarımıza oldu. Dünyaya gelince renkli ama sıkıcı olmaya başladı kimin ne yaptığı belli değil biz savaşımızı verip vurmamız gerekeni vuruyoruz kapatmaktan ziyade zevk almaya bakıyoruz artık.
Atmıca08 adlı dostuma gelince herkesin çıkarını aynı anda koruyamaz o an yapması gereken diplomasiyi yaptı doğru yada yanlış bunu demekte bana düşmez saygı duyarım sonuç olarak bütün olarak devam ediyoruz.
Diplomasi cocuklugu lafima degil de cevap verme kismina takilman gerekli aciklamayi yapiyor zaten bebesin iste belli evet sildigimiz klasik 50 kişi oynayip 200 kisi ile savastigimiz ve keyif aldigimiz klasik... Burada da o 50 kişinin 10 kisisi vardi,biz cikarken lofa klani yoktu ve o 10 kişinin attığı kamiler hala konusuluyor.
Oralar senin gibi bebeler icin O kadar takip etmedim hakli olabilirsin, sadece gece diye bir klan gördüm ayrilirken sizden kopan orada is bitmişti zaten sonuc olarak dediğim gibi lofa artik dünyada yok ve benim bir oraya bir buraya attigim 5 6 ordu kesen full kamilerim konu olmus...Bebesin belli demistim senin gibi diplomat geçinenlerin sozlerinin nasil ahvale gore sekil aldiginj buradaki arkadaslarda yakinda gorur... belki de gormuslerdir Seninki de guzel hikâye koyleri dunya açılıp 10 güne ver geri gel kas klani yoneteme dagilsin ... neyse ben suspus adi geçtiği icin yazdim... herkese iyi oyunlarBiz ceset olmadan önce köylerinizi bıraktığınızı cümle alem gördü bu sebeple hikaye anlatmak için doğru platform burası değil hikayelerin devamı mevcutsa wattpad diye bir site var orada kendince güzel kitapcıklar hikayeler anlatabilirsin
sonuc olarak suspusta yok dunyada ayni isimle baslayip devam eden bir tane klan var bu neyin acisi... oyunun basinda koyleri veren benim ama benim disimda herkese koymus olmali ki tekrar kasmama bu kadar takilmislar, arkadasim 3 postunun altinda sadece bebe bebe he ben bebeyim sen kralsin, 50 kisinin 10 kisisi vardi da ne yaptilar neredeler suanda biz hala haritadayiz siz neredesiniz? ama mutlu olacaksaniz tamam siz cok buyuk oyuncularsiniz helal olsun 10 kisi gelip guzel koy buyuttunuz 3-4 kami attiniz sonra da koyleri verdiniz guldurmekten baska hicbir ise yaramayan bu postlari stand-up gosterin icinde kullanabilirsin eminim deli gibi ragbet gorecektir.Oralar senin gibi bebeler icin O kadar takip etmedim hakli olabilirsin, sadece gece diye bir klan gördüm ayrilirken sizden kopan orada is bitmişti zaten sonuc olarak dediğim gibi lofa artik dünyada yok ve benim bir oraya bir buraya attigim 5 6 ordu kesen full kamilerim konu olmus...Bebesin belli demistim senin gibi diplomat geçinenlerin sozlerinin nasil ahvale gore sekil aldiginj buradaki arkadaslarda yakinda gorur... belki de gormuslerdir Seninki de guzel hikâye koyleri dunya açılıp 10 güne ver geri gel kas klani yoneteme dagilsin ... neyse ben suspus adi geçtiği icin yazdim... herkese iyi oyunlar
.Bize laf atanların müttefiği TUGAY ve yardakçısı POKE Bi de promosyon KOLPA var.Kalabalıksınız diye makara yaparken dostlarınızdan da mı utanmıyorsunuz İçten içe yaa bizde kalabalığız ama.. diyen var mı acaba.Saf değiştirmek için yalvardıkları 12312321 tane klanı saymıyorum toplarsak 200 klan yapıyor asdasdsffd. Oyununuzu oynayın
sonuc olarak suspusta yok dunyada ayni isimle baslayip devam eden bir tane klan var bu neyin acisi... oyunun basinda koyleri veren benim ama benim disimda herkese koymus olmali ki tekrar kasmama bu kadar takilmislar, arkadasim 3 postunun altinda sadece bebe bebe he ben bebeyim sen kralsin, 50 kisinin 10 kisisi vardi da ne yaptilar neredeler suanda biz hala haritadayiz siz neredesiniz? ama mutlu olacaksaniz tamam siz cok buyuk oyuncularsiniz helal olsun 10 kisi gelip guzel koy buyuttunuz 3-4 kami attiniz sonra da koyleri verdiniz guldurmekten baska hicbir ise yaramayan bu postlari stand-up gosterin icinde kullanabilirsin eminim deli gibi ragbet gorecektir.
Arada gelip bakiyorum hortlatmis gibi olacagim ama...1 kaminin patlayana kadar 5 koye girip cikmasi...Oyun bilgisi sifir, yönetim sifir ,diploması de tam tersi hareketler... stand up mi dedi birisi... yaz yaz ekipce iyi gülüyoruz
Arada gelip bakiyorum hortlatmis gibi olacagim ama...1 kaminin patlayana kadar 5 koye girip cikmasi...Oyun bilgisi sifir, yönetim sifir ,diploması de tam tersi hareketler... stand up mi dedi birisi... yaz yaz ekipce iyi gülüyoruz
Eski senden eser kalmamış. Şimdi sadece konuşuyon Başkan.