DeletedUser67342
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar Klanlar 4. dünyada oyuna başlamış bir süre oynadıktan sonra bırakmış kendimce iyi oynamaya çalışan bir oyuncuyum.Belki forumdan falan da hatırlayanlar çıkar diye belirteyim kullanıcı adım sympathetic03 'tü.Dediğim gibi oyunu bırakmıştım yalnız bu dünyada oyunu tekrar oynamaya karar verdim ve forumdan arrow klanı da dünyaya gireceğini söylediklerinde bir yöneticisine sordum tabi ki gelebilirsin dedi.Ardından dünya açıldı klana girdim vs vs.Bundan 2 gün önce sebebini bilmediğim bir şekilde klandan çıkarıldım ve haritamda bana yakın olan 3 arrow oyuncusundan bir anda saldırı almaya başladım.Önce gelişimim yavaş olduğu için falan diye düşündüm ama birsürü üyesinden daha yüksek puandaydım hala da bir kısmından daha yüksek puandayım.Kullanıcı adım veya yönelimimle alakalı olmamış olmasını umuyorum 2018 yılındayız ve bu artık Türkiye sınırlarında bile aşıldı ve homofobi suç.Neyse devam edeyim 9x9 luk haritamda toplam 22 köy var 15 tanesi arrow klanı oyuncusu çünkü aynı zamanda yeniden başla yaptığımız için çok yakın düştük.(durumun benim açımdan ne kadar kötü olduğunu anlayın diye söylüyorum).İşte asker kaçırıp maden harcadıktan sonra beni çıkaran yöneticiye yazdım klandan çıkarılma sebebimi çünkü oyun etiğine aykırı geldi klanındaki bir oyuncuyu klandan çıkarıp ardından köyünü tarla yapmaya çalışmak ve mesaj okundu bile almadı mesaja kesinlikl bakılmadı kaç gündür.Ki burada gördüğüm diğer bir art niyet de zaten bazılarını çıkarıp sonra köylerini tarla yapmayı planlıyor olmalarını düşünmemdi.Hani bu durum şöyle de olabilirdi ben 4-5 köy aldıktan sonra ve hepsi saldırı diyelim ki köylerim bunu da bilmiş olacakları için atıp köylerimi toplamaları gibi.Her neyse başka bi yöneticisiyle iletişime geçtim ardından o da bir iki mesajda bilmediğini açıkladı sebebini sonrasında mesajları okundu yapmaya başladı.Zaten klana tekrar girmek gibi bir derdim yok tabi ki ama ben mesela böyle yaşanan şeyler çok büyük olmasa dahi forumlarda konuşulsun istiyorum ki herkes kimin ne yaptığını,nasıl insanlar olduğunu daha iyi görsün.Tabi bunun yanında yöneticilerden de bi cevap almak istiyorum çünkü burası özel mesaja göre daha onları cevap vermeye itecektir diye düşünüyorum.Şimdi burada hem onlara ardından hem de kamuoyuna sorayım,sizce çıkarılma sebebim ne olmuş olabilir,oyun etiğine (var ise) ne kadar uyuyor,böyle böyle kazanan bir klan kazanma koşullarını gerçekleştirse de kazanmış olur mu?
İyi günler.
İyi günler.