Merak Edenler İçin Aztek Savaşını Nedenleri

Deleted User - 5547864

Ziyaretçi
o kadar başlık nere gitti alooo :D ikindi uykuma yatmıştım mutlu mutlu uyanıp parmaklarımı hazırlayıp tüm tuşlara basarak tartışacaktım ama kimse kalmamış forumda, lütfen biri Alarm a bişey desinde devam edelim biraz daha :D
 

Deleted User - 5547864

Ziyaretçi
uygun bir para karşılığında devrimi satarım herşeyini biliyorum :D
 
Tepki puanı
55
*perfect* (profil yazısı)

Her türlü çirkefliği hainliği yapın, yalanlarınıza hergün yenilerini ekleyin, çamur atın, iftira atın, gözünüzü hırs bürüsün, sonra " Ya Hu alt tarafı bir oyun kasmayın bu kadar" diyin. Akıl sağlığınız bozuk sizin.

:ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
acaba bu soylediklerinize kendinizi inandiracak kadar ikna eden ne kullandiniz merak icindeyim gercekten )))
 

Deleted User - 5494237

Ziyaretçi
ASLA müdahale etmedi diyor bir de... Sadece artiz ekibinin aldığı köyün haddi hesabı yok. Soa'dan size geçenleri desteklemeniz de cabası. Hesaplarına bakıcılık yapmanızı hiç söylemicem. Faruk abinin şubat ayında kestiği 1.8m kesim de asla yapmadığınız müdahalenin içinde miydi? K65'de salça olduğunuz köyler de var oraya biraz uzak kalmıştım tam bilgim yok. Tüm bunlara asla yazıp insanları aydınlatmaya çalışıyorsun ama doğru bilgiyi karartan sensin.
200-300 köy varsa 20 sine anca def atılmıştır ara için forumlara koymuştuk ama klanda uğraşan 1-2 isim atılan 5-10 ara oldu norm gerçekten uğraştı ama nopun %95 inin tavrı zaten köyleri alarm alsa daha iyi olur dermiş gibiydi ne bir ara ne bir uğraş op daha yoldayken ifşalar çıkınca çoğumuz nopdan çıkıp rohirrimi kurduk zaten.
 
Üst