Büyük Lokma Ye Büyük Söz Söyleme (vak vakcılara ithafen)

  • Konuyu başlatan DeletedUser68138
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser68138

Ziyaretçi
Niye bu kadar dert ettiniz eğlence amaçlı açılmış bir başlık kızmayın çoçuklar :)
 

DeletedUser68297

Ziyaretçi
Arkadaşlar sığındığınız klanlardan çıkın, öyle konuşalım :)

Kalabalık da efe kesiliyorsunuz, tenhaya gelince abi dövme diyorsunuz nasıl olacak :)
 

DeletedUser58115

Ziyaretçi
Başkan yok öyle bir şey Dayıyı bilen biliyorlar falan. Dayı kime ne yapmış ? :) Yaptıysa madem neden gelip diplomasi yapıp dayıyla savaşa giriyorsun ?.. Olay basit kendi köylerini kurtarmak için Dayıyı satışa getirdiler. Bunun başka açıklaması yok.. Sancakı tebrik ederim hem sağdan hem soldan hem ortadan güzel organize etti. Gassal klanı da kuklalar arasına girdi demek ki. Açıklamayı merak ediyordum gerek kalmadı. Her şey belli zaten. Yazık ki 3 köy için 3 hafta daha oyun oynayabilmek için oyun başından beri beraber ilerlediğin adamları satabilenlere.





Bu yazı benim değil. Serhat'ın c10'da yazdığı yazı. Orada öznelerde Serhat'ın yerine Dayı'yı, Artiz'in yerine Gassal'ı, Gapat'ın yerine de Sancak'ı koydum. Sanki cuk oturdu ama yine de bilemedim.
 

DeletedUser68297

Ziyaretçi
Burada ki çoğu oyuncu forumcu :)
Benim başıma benzer olay gelince yanımda olmayanın, benim böyle bir olay ile adım anıldığında beni eleştirmeye hakkı yok..
Buradaki çoğu kişi onun bunun arkadaşı olarak yağ çekiyor post kasıyor..
6 saat önce kanka diyen adamın, 6 saat sonra burada bana yürüdüğünü bile gördüm :D
Söz konusu çıkarınızsa girmeyeceğiniz kılık düşmeyeceğiniz hal yok iken beni eleştirmek sadece sizin boşluğunuz..
 

aliklo

Okçu
Tepki puanı
553
Şu oyun hiçbir zaman tek dünyalık değil ben göremem ama bu dünyadan sonra hangi Dünyaya girersen gir herkez senin yönettiğin klana karşı ön yargılı davranıcaktır ve bu dünya da bana kalırsa oyun dışında her konuda kaybeden taraftasınız.
 

DeletedUser68444

Ziyaretçi
Klanlar da ilk savaşı kaybeden udv değil.
Her nekadar gitselerde oyuncu kalitesi ile gassal I kiyaslayamazsiniz.
Udv nin köyleri paylaşın sonrasını konuşalım
Cedcal nereye yonelecek
sancak klanı 4 klana sinir
gassal hangi klanin yanında duracak (tek başına dayanamaz)
Bu dehşet ve anticilerin sayısı oranı nedir
gassal i bırakırlar mi cedcal e kayilabilirler mi
 
Tepki puanı
1.055
40 gündür barbarlarla savaşan ekip öyle mi_?

sen dünya açıldığından beri kiminle savaşıyorsun_?
sancak klanı ile savaşmaya kalktın ne yaptın anlat bana_?
şizofren ile savaşmaya kalktın ne yaptın anlat bana_?
cedcal klanı ile savaşıyordun ne yaptın anlat bana_?

şimdi dünya başında GASSAL KLANLARININ arkasına sığınarak rahat rahat her istediğini yapmaya kalktın....
Klan formunda GASSAL oyunculara salla sonra daraldın mı sıkıştın mı kalk destek iste...
DC de GASSAL oyuncularına GERİZAKALI de sonra sıkışınca yardım edin diye çığlık at....

şimdi burada çok güzel bi laf söylerdim olmayacak ama küçük bi not düşeyim buraya

biz DANSÖZ'ün ne olduğunu yılbaşı gecelerinde öğrendik ama gördük ki en büyük DANSÖZ.................................. anladın sen_?

@isko*
@SiNSeR
@InexoRabLe
@Spoiler*

Rakip olma potansiyeli var bence :p:D:p:D:p:D:p:D
 

DeletedUser36620

Ziyaretçi
Sinser Game of Thrones evreninde olsa dizi ikinci sezonda biterdi. Kral otururdu hemen tahtta. Liderlik desen var.Kitleleri bir şekilde peşinden sürüklüyor. Gözünü kırpmadan adam satabilme cesareti desen var. Entrikaya olan yatkınlık zaten su götürmüyor. Lord Baelish falan halt etmiş üstadın yanında.
 

DeletedUser68297

Ziyaretçi
Arkadaşlar, oynadığımız bir oyun.. Çok fazla anlam yükleyip çok fazla haddinizi aşmıyor musunuz ? Ben cevap vereyim diye uğraşıp didiniyorsunuz vermedikçe kuduruyorsunuz ancak bir kazanan bir kaybeden illa ki olacak. Benim bu dünya da çok ciddi hedeflerim olmadığını bilen biliyor zaten. Ayrıca bu kadar anlam yüklediğim de sadece kendimi strese soktuğumu klasik dünya da görmüş oldum. Açıkcası benim devam etmem yada devam edememem beni üzmeyecek bir durum. Bu saatten sonra tek derdimiz keyif alıp stres atmak oyunda :)

Bu dünya da biz iyi niyetimizi gösteren taraf olduk. Yediğimiz laflar, kendini uyanık sanan arkadaşların atmaya çalıştığı kazığı tersine çevirdiğimiz için de bir pişmanlığım yok. Tabiki vizyon gereği ilerleyen dünyalar da uygun bir zamanda oluşturduğumuz kadro derinliği ile biz bu dünyayı kapatacağız hedefi ile gireceğiz...

Ancak sanki benim böyle bir hedefim varmışta bunun için her yol mübah kafası yaşıyormuşum gibi beyanları okudukça çok gülüyorum... Entrikayı çevirenlere karşı gözümü açıp, planı tersine çevirmek dışında da yaptığım yada yaptığımız bir şey olmadı... Sonuç olarak diplomasi değişikliği gecesi hangi UDW li ile görüşsem "Sen haklısın, ben olsam 1 ay önce yapardım" derken bu gün kalkıp bize kazık attınız konuşması yapmanın mantığı yok :)

Silme kararı veyahut bir klana sığınma kararı tamamen sizindir. Ben bu karar verilmeden UDW ye saldırmadım. Karar açıklandıktan sonra kaos ortamı oluşmasın diye kendi bölgemi topladım. Bu kadar basit..
 
Üst