CROM

  • Konuyu başlatan DeletedUser43505
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser30333

Ziyaretçi
Ne kadar zoruna gitmiş bazılarının. Arkadaşlar öncelikle bu bir oyun. Hakaret ve iftiralarınızı kendinize saklayın.

Burada kötü bir algı oluşturup kendinize rakip gördüğünüz bu insanlara zarar vermeye çalışıyorsunuz, farkındayız. Daha oyun başlamadan, klan tanıtım başlığındaki 'kin ve nefret' içeren mesajlara bir bakın. Köy kaybederken, küfredip hesap silenlerle aynı seviyedesiniz şu an gözümüzde.

Umarım seviyeli ve ahlaklı insanlarla rakip olmak nasip olur şu oyunda bize.
 

DeletedUser65547

Ziyaretçi
Yine onlarca insanın bunlara güvenip dünyaya gireceği ve max 1 ay sonra hepsini ortada bırakıp ardına bakmadan kaçacak ekip. Her dünya haritadan insan bulup mesaj atarak oluşturulmuş bir klan. Ne bekliyorsunuz ki. Bir aksilik çıkmazsa sizleri kırmayıp yanınıza geleceğim siz de biraz erkek olun da dünya başlamadan bölgenizi söyleyin hazırlık yapalım :D
 

DeletedUser61632

Ziyaretçi
@InexoRabLe 'nin hakkında boş yorum yapan, sorunu olan, düşmanı olan, benim de düşmanımdır..
Biz sizin uğraşabileceğiniz gücünüzün yeteceği kişiler değiliz gidin denginizi bulun. Bu saatten sonrada boş yorum yapıp kirletmeyin varsa yüreğiniz 51 deyiz..

2013 den beri 9 mesaj yazmışsın onlar da bu sene, sen bi 6 sene daha bekle de belki ciddiye alırlar :p
 

DeletedUser57515

Ziyaretçi
Eski bir Crom oyuncusu hatta yöneticilikte yapmış biri olarak söyleyeceğim şudur; Bu başlığın Centurion Kaan tarafından açılması gerekirdi çünkü W19 de Crom'un artık olmayacağını bildiren kendisiydi. Kaan'ın olmadığı bir dünyada Crom adının kullanılması bana göre yanlış. Crom'un Klanlar tarihinde başarılı oyucuları ve verdiği savaşlar var. Bu sebeple Kaan yoksa Crom ismini kullanmak bana göre yanlış.

Mezzanine
 

DeletedUser65347

Ziyaretçi
Başarılar dilerim ama sanmıyorum klanın fazla tutunabileceğini inexorable değişik bir stratejide oynuyor bu oyunu :)
 

DeletedUser43505

Ziyaretçi
Yahu ne tantana yaptınız. Şunun şurasında 3 gün kaldı. Dünya başlayacak 2-3 haftaya biz dağılırız zaten 5 sayfa başlık oldu 3 başlığı boş mesaj.

O mesajlarda da bu klan 2 haftaya dağılır diyen dolu veya Inexo diyen dolu 2 haftada dağılacak klan için bu kadar mesaj tantana çok gidin başka yerlerde konuşun. Yukarıda hakaret etmiş veya sorunlu bir şekilde yazmış kişiye veya kişi grubuna neden açıklama yapılsın neden cevap verilsin.

Her şeyi geçtim size batan CROM ismimi ?
Inexorable mi siz ilk önce onu bir kararlaştırın ondan sonra buraya gelip yorum yapın soru sorun cevaplayalım.

Yok CROM oyuncusuymuş CROMUN bundan haberi var mı hani nerede vardın Inexo dediğin adam cromda 19 da yönetimdeydi.

Tek yazdığım konuya gelirler şimdi cevap verirler mesajı kapsamlı almanızı rica ediyorum. Burada 10 şey yazıyor alacak biri 10 şeyden 1 ini gelip yazacak.

Sabır edin biraz az kaldı bu yazanları da buraya gömeceğim. Bilip bilmeden hakkımızda olumsuz yönde yorumlar yapılıyor.

Açılacak dünyada girecek klanlara başarılar. Dost düşman farketmeksizin eski dünyada olan sorununuz eskide kalmış her dünya aynı olacak diye bir şey yok olmayacak diyede yok. Bu kişinin karakterine göre değişir.

Daha da bir şey demeyeceğim. Malum burada anlayacak var anlamayacak var :)
 

**BayRam**

Ağır Atlı
Tepki puanı
614
Demek istediklerini yanlış anlıyorsun sonra önüne gelene atar yapıyorsun güzel kardeşim son mesajın derken bile her lafa ithafen yazı yazıyorsun,icraatini klavye de yazı yazmak yerine açılacak worldde ispatlasana.Worldde başarını yap sonra BİZ yiğidi öldürür hakkını veririz senin.Cidden forumda insanların gözlerini kanatmanın hiç bir manası yok.Tekrardan başarılar.
 

DeletedUser6436

Ziyaretçi
Başarılar. Ama herkesin takıldığı noktaya ben de takıldım. Eski dünyalardaki Crom ile bunun arasında fark var kaldı ki Crom oyuncuları artık başka klanların daimi oyuncuları oldular veya oyunu bıraktılar bu yüzden eski oyuncular bir zamanlar üye oldukları klanın isminin başarısızlıkla anılmasını istemiyorlar bu nedenle tepkilerini ortaya koyuyorlar.
 

HeyBizBurdayız

Baltacı
Tepki puanı
348
Başarılar. Ama herkesin takıldığı noktaya ben de takıldım. Eski dünyalardaki Crom ile bunun arasında fark var kaldı ki Crom oyuncuları artık başka klanların daimi oyuncuları oldular veya oyunu bıraktılar bu yüzden eski oyuncular bir zamanlar üye oldukları klanın isminin başarısızlıkla anılmasını istemiyorlar bu nedenle tepkilerini ortaya koyuyorlar.
şimdi şöle bi durum var cromu herkes tanıyor bu cromun gerçek olmadığını da hepimiz biliyoruz ne kadar söylesek de adamlarda etki yapmıyor eskilerden olan zaten crom kaybetti demez bence :)
 

DeletedUser43505

Ziyaretçi
İleri derecede anlamama sorununuz var yada bende sorun var ben anlatamıyorum.

Şimdi eski ekiplerden hangisi tam kadro giriyor dünyalara ? Oradan buradan oyuncu toplayıp giren hatta başka ekipleri kendine dahil ederek bir sürü giren klan var tanıdık dost vesaire olduğundan hiç bir kimse ağzını açıp bir şey demiyor. W19 da oynayıp oyunu bırakan oyuncu dolu zaten hani hangi ekipte oynuyorlar bire bir görüştüm bıraktım çok oldu dendi üstelemedik.

Sizlerin laftan sözden anlayacağı yok gerekli cevabı gerekli kişi gelince buraya gelince buraya yazdığında sizleri göremeyeceğiz :) Yazmaya yüzünüzün olacağınıda düşünmüyorum ama karşımdakilerin laftan anlamayanın karakterini az çok belli ediyor.

Boş yapmaya devam etmeyin :)
Üzülen taraf siz olursunuz bilginize..
Crom oyuncusunun burada ne işi var ? Eski crom oyuncusu burada ne tepkisi koyuyor hani nerede biz niye tanımıyoruz ki crom oyuncusu olsa davetimiz giderdi emin olun.

Yine söylüyorum sadece bir cümle değil
Hepsini okuyun okuduğunuzu anlayın mümkünse rüzgar yapmadan uzayın.

Başarı dileyenler için teşekkürler...
 
Üst