Classic World 5 Kısaca bugüne kadar neler yaşandığının özeti

ulrich .

Yasaklı
Tepki puanı
44
Gece whatsap,Skype konuşmalarından haberim yok, sabah kalktım diploması olmuş ki bırgun öncesinden görüşme yapılacağını duymuştum.
Merak ettiğim ise madem senin kuzenin bukadar delikanlı, Mehmet bukadar pis adam, bu olayı Skype da duyunca neden ortalığı velveleye vermediniz? Sabah diplomasıyi görüp kuzenin foruma ben onaylamadığim halde diploasi yaptınız diye başlık açtı istediği cvplari alamayınca anaforma başlık sonrasında acmyze geçiş yaptı.
Mehmetle o gün bende konuştum bu diploması nasıl olabilir diye bozmayacaklar bozarlarsa gene savaşırız dedi.

Nekadar bu worldu yenilgiyle kapatsakta Mehmet herhangi bir klan kuruduğunda(klan isminin önemi yok) gene o klan da vaktim olmasa da bulunacağım...
 

DeletedUser32837

Ziyaretçi
Bilmediğim hiç birsey Hakkı'nda tek kelime yorum yapmadım Mehmet abi skype de Dedi dediler tek kelime birsey dedim mi savunamam çünkü Bilgim yok whatsap dediler işin içinde idim ve geldim yorum attım
Diğer husus bizim yıkılmamız ile ilgili arkadan vurmalar ile ilgili arkadan kim vurdu kim ne yaptı yorum yapmadım
Bizi o konuma getirdiği için sadece ona o yazıyı sundum yazdım başka hakarette etmedim sen bizi Arkamızdan vurdun gibisinden
Diğer olarak acemiye bizden geçenler hiç birini tanımadığım için ne konumda ne durumda geçtiklerini bilmediğim için yorum atmadım işin içinde bana dokunan ve bilgim olan herşeyi yazdım
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Hasan sana kötü birşey demiyorum abim :) sadece bu olayın içinde olan bire bir içinde olanların tartışması gerekirken sadece kulakdan dolma biri birşey dedi ha ozaman doğrudur diye lak araya girmemek en iyisi :) bu olayın içinde birinci derecen sorumluların tartışması en iyisidir :) Dışardan takip etmek en iyisidir boşver :)
 

DeletedUser32837

Ziyaretçi
Demediğini biliyorum abi birsey de demedim :) sadece söyledim yani tartışmasınlar demedim , fakat Bilgim olan birseyi burada foruma koydum ki yada yazdım ki bilgileri olsun diye bu zamana kadar elimden geldiğince dışarıdan takip etmiştim zaten :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
İyice muhabbete dönmüş konu classic 5 ile ilgili yazacaklarınız varsa yazın yoksa muhabbet bölümüne :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Gölge özet ;

Öncelikle klan kadrosunu oluşturan grupları açıklayayım. Sefa ve benim bulunduğum gırgır topluluğu, Hüseyin ve Konya'dan arkadaşları, Oğuz ve Violin'den arkadaşları, Burak ve üç beş arkadaşı, genel olarak Mehmet'in her dünya yanında bulunan bir grup Gölge oyuncusu. Bunlar toplam bir klanı dolduruyordu ve çoğu ilk defa klasikte bir arada oynadılar.

Forumda hiç belli etmek istemesek de baltazar, bivya, johnysins, 1göktürk, tiestokral, charliecroker, barbarosxd, mercem, ilok., streetballer, vs. daha adını sayamayacağım kadar çok ve oyunun akışını çok rahat 180 derece değiştirecek birçok arkadaşımızı klana getiremedik. Bunlar sadece bireysel olarak değil, klanı yönlendirme açısından da çok önemli eksiklerdi. Tamamen farklı bir oluşumla, biraz da hafife alıp uzun vadede toparlarız diyerek klasik dünyaya giriş yaptık.

Fakat işler hiç istediğimiz gibi olmadı. Çünkü dünyadaki neredeyse bütün köyler belli başlı klanlara giriş yapmıştı ve oyun akışı sınırımızdaki birileri yıkılmadan bizim lehimize değişmezdi. Biz de bölgemizde sert bir rakiple karşılaştık. Bizim bu eksik ve disiplinsiz girişimiz bu kadar zorluğu kaldıramazdı. Biz de hiç diretmedik, gittik.

Ama forumda bu olaydan dolayı anti yorum yapan arkadaşlaradır lafım. Biz bu oluşumu yaparken çağırdığımız insanlar klan isimlerine, başarılara, vs. güvenip gelmediler. Çoğu başta Mehmet olmak üzere kafa dengi buldukları çocuklarla eğlenmek için bu oluşumları tercih ettiler. Bugün bu isim Gölge olmaz, turşu olur. Yine bir dünya oyuncu bir araya toplanır. Yıkılır yıkılmaz, ama toplanır. İnsanlar seviyor çünkü bu tayfayı.

Ve bu başarısızlık benim açımdan çok güzel oldu. Çünkü 27'de çok hızlı bir başarı elde ettik. Zaaflarımızı, sınırlarımızı, eşiklerimizi gözlemleme fırsatımız olmadı. Lüzumsuz bir güven verdi bu bize. Bundan sonra tekrar ekibi toparlarsak oyunun şartlarının gereği neyse öyle stratejiler yaparak giriş yapıcaz. Ayrıca kadronun tamamına yakınını toparlamadan bir dünyada bulunmayacaz.

Neyse lafı çok uzatmayayım. Çok değil, 3 ay sonra bu ekibi yine oyun arenasında görürsünüz. Hani sırf sinir bozacağım diye kalpten inanılmayan cümleler kurulmasın. Kuracak olanlar biraz fren yapsın. Yarın yemesin kurduğu cümleleri.

not : tutenstein - samet
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Ne dersem diyim anlamamakta ve karşı çıkmaktan geri durmayacagınzı ve tartışmaktan,yalanlamaktan gömmekten öteye geçmeyeceginiz için. Daha dogrusu böyle bir genel forum kitlesi oldugu için kısa cevap vermeye çalışacagım..


@bolubjk

Bak mehmet seni hep sevdim, saygı duydum. Şuan yanında olan adamlardan belki daha çok. Evet ters duştugumuz çok zaman oldu. Ama hiç bir zaman seni satmadım orada yanlışın var. Ya klan adını degiştin, ya o 4-5 yanımda olan adamı ihraç ettin, ya yanlış dedigim şeyleri yaptın bir şey oldu. Agresif bir adam oldugum içinde fazla abarttım çogu zaman tepkimin ölçusunu haklısın ama bunun adı satmak degil. Dostlar arasında olabilir dedim. Kinci bir insan olmadıgım için her defasında haklı oldugum çok yer olmasına ragmen kalkıp senden özur diledim. Çunku sen benim sevdigim bir dostumdun. Sen şimdi bunun adına yalvarmak, benim dostlugumu sırtından geçinmek, ve şuan ki tavrımı halimi de adamlıga laf edecek şekilde konuşuyorsun ya sana çok net bir şey sormak istiyorum

Madem benim adamlıgımla ilgili yorum yapabiliyorsun, madem işe yaramaz sırtından geçenen sana ihanet eden bir adamım ben, Ulan GöLGe ile başladıgın her dunyaya niye yana yakıla beni arayıp başlatmaya çalışıyorsun ? Bunu geçtim 26 daki performansımdan sonra, kalkıp 27 de her gun hadi kanka kas biraz hadi kanka klanla ilgilen biraz hadi bırak şu 26 yı gel buraya diye yalvarıyorsun ? Bu worlde PUSULA için başladım huyumu çok iyi biliyorsun hiç haz etmedigimi de yine aradın çagırdın sundun teklifini geldim. Yahu be adam yıllardır bu oyun arenasında başarı namına ne varsa kendi uzerine alıp, butun olumsuzlukları bana yıkmadın mı sen fevri çıkışlarım nedeni ile ? En sonunda bir gun sen demedin mi aramızdaki durumlardan dolayı oluşan itibar durumunu sana kazandırıcam bunu yapıcam şöyle böyle. Yahu mehmet 2 li diyaloglarımızı kimse bilmez inkar edebilirsin. Ama ben şurada bunları yazarken bile mehmet ne derse o yalan desin yalan dicem derken sen kalkıp yıllardır tanıdıgın reelde göruştugun insanın adamlıgına laf ediyorsun, Ben senin şahsına karakterine hiç bir şey dememişken...

Sen ve senin gibilerin oldugu şekilde bir adam olacagıma , adam olmam daha iyi be. ! Yazıklar olsun sanada senin gibilerede. Diyecek başka hiç bir şey bulamıyorum. Bu saatten sonra hiç bir worldun tartışmasına girmeyecegim. Kim nasıl biliyorsa öyle bilsin hiç umrumda degil. Burada adamlıgı falan geçtim insan bile diyemeyecegim kadar karakter sıkıntısı olan kişilere bundan sonra laf anlatamayacagım...


tutenstein - samet

Samet sen adamın dibisin lan valla bak. Yeminle söylüyorum bunu. Seninle hukukumuz mehmetle hukukun kadar falanda yok hatta GöLGe içinde en çok emek veren adamların başında gelirsin. Ama kişilere olan duruşun belki yapın geregi kalkıp kimseye laf söylemedin. Kimseye şöyle böyle demedin. Yazdıgın şu yazıyı yazacak karakter ve olgunlukta olmayan bir çok adama dost demişim kardeş bilmişim oda benim hatam...

Eyvallah samet, yazı bana itafen degil ama bahsettigin her şey aslında olması gereken şey..




Aradaki şakşakçı mehmet yancıları, sizlere diyecek de çok sözum yok, burada sabaha kadar konuşsak her şeyi kanıtlasam, mehmet evet böle oldu dese dahi , siz şak şakçılıgınızdan vazgeçmezsiniz. Sizinde mayanızda bu var...





Bu başlıgın tek ve en net amacı GöLGe ve bolubjk* prestijini kurtarma başlıgıdır. Ben bu oyunu artık bozmak istemiyorum.. Zaman lazım sadece zaman, birilerine gerekli cevapları zaman içerisinde vericem.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Klose57, inacira , kasera bırakın beyler hiç bir yorum yapmayın olay tamda duşundugumuz gibi, biz ne kadar konuşursak o kadar uzar. Buradan GöLGe ve bolubjk nin prestijini kurtaracaklar... Biz bakalım kendi işimize.. Kim nasıl biliyorsa öyle bilmeye devam etsin. Yukarıdaki yorumlar da defalarca savundugunuz şeylere at gözlugunu takmış onlarca insan anlamamakta ısrar ediyor. Gelin biz bildigimizi yapalım 4-5 kişi kalalım yerden yere vurulalım ama yine beraber kalalım, hep oldugu gibi. :)

Bu dunyanın degil bu oyunun çivisi çıkmış, zamanı geldiginde çekici vurururz. Şimdi konuşsun herkes istedigi gibi.
 

DeletedUser46998

Ziyaretçi
Klose57, inacira , kasera bırakın beyler hiç bir yorum yapmayın olay tamda duşundugumuz gibi, biz ne kadar konuşursak o kadar uzar. Buradan GöLGe ve bolubjk nin prestijini kurtaracaklar... Biz bakalım kendi işimize.. Kim nasıl biliyorsa öyle bilmeye devam etsin. Yukarıdaki yorumlar da defalarca savundugunuz şeylere at gözlugunu takmış onlarca insan anlamamakta ısrar ediyor. Gelin biz bildigimizi yapalım 4-5 kişi kalalım yerden yere vurulalım ama yine beraber kalalım, hep oldugu gibi. :)

Bu dunyanın degil bu oyunun çivisi çıkmış, zamanı geldiginde çekici vurururz. Şimdi konuşsun herkes istedigi gibi.

Serhata katılıyor um alarmcılar başlığı trollemesın;)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Serhat eyvallah benimle ilgili güzel yorumlar yapıyorsun, ben de seni severim kişisel olarak. Bana karşı bir saygısızlığın olmadı. Fakat Mehmet'i de severim. Burada tartıştığın birçok Gölge oyuncusunu da severim. Çoğunu da senden çok severim.

Forumda Gölge ile başta sen olmak üzere birçok oyuncunun yaptığı anti yorumlar benim çok canımı sıkmakta. Az evvelki yorumda da yaptım. Tamamen plansız ve çeyreğin çeyreği sayılabilecek bir kadroyla giriş yaptığımız bir dünyada başarısız olduk.

Buna rağmen, ne *** kullandık, ne multi hesap açtık, ne kıtadaki oyuncuları baştan aşağı klana doldurmaya çalıştık, ne de abuk subuk ilerde tükürdüğümüzü yalatacak diplomasiler yaptık. Baktık yönetim olarak iş yapamıyoruz. Herkes vurabildiği kadar vursun, keyfini alsın, sonra da silelim dedik. İki hafta oynadık bitti gitti. Başarısız diyebilirler, iş bilmiyor diyebilirler. Herşeyi diyebilirler forumdakiler.

Hepsine eyvallah. Fakat sanki eroin kaçırmışız gibi adamlıklar, cartlıklar, curtluklar üzerinden yorum yapılınca bu yorumların bende yarattığı etki sadece sinir bozukluğu. Yani sen çık, yıllarca hile hurda yapmadan, dostuna - düşmanına yamuk yapmadan, arkandan kaypak bunlar dedirtmeden, ki sırf bunları dedirtmemek için çoğu dünyada hesap silen bir ekip ol. Şerefinle yıllarca oyunu oyna. Sonra foruma girdiğinde sohbet etmediğin her başlığın altına sana ve arkadaşlarına garezi olan, aman nereden vursak da canlarını sıksak şunların diyen güruhlarca rahatsız edil. Bu hoş mu ? Böyle bir tayfaya bu hareketler reva mı ?

Yakışmıyor.

Son olarak bi de senin Gölge ismi, kuruculuğu hakkında yazdığın kısımlara geleyim. Serhat, sen oyunu 7. ve 11. dünyadaki oyun sanıyorsun. 15. dünya'da Stalker'ın kuruluşuyla birlikte bu oyunu oynayan oyuncuların profili neredeyse tamamen değişti. Artık eskilerden kimse kalmadı. Mehmet'in Gölge ismine takıntısı vardı. İlk klanı olduğu için. İsmini de Gölge yaptı. Turşu yapsa yine aynı kadroyu toplardı. Ve Mehmet çıksın, sen tek başına kur Gölge'yi. Şu kurulan klanla alakası olmaz iki klanın. Klan Mehmet'in klanı. O da eski dostu olduğu için seni yanında görmek istedi. Çağırırken aman Serhat gelsin de klanı toplasın filan demedi. Ve şu forumda yazılanlar ''pr'' filan değil kardeşim. 10.000 kişinin aktif oynamadığı bir oyunda 6 - 7 yıldır farklı isimlerle farklı dünyaları devamlı domine eden bir topluluk ve bu topluluğun kurucusu Mehmet, kime neyin ''pr'' ını yapacak ? Neyle neyin reklamı yapılacak yani ? Biz birini çağırırken gidip oyundan hadi gelin Gölge'ye demiyoruz ki. Telefondan topluyoruz herkesi. Ve onlar da çağırdığımız için geliyo.

Olay bu yani. İki olayı birbirine karıştırma. Ve artık Gölge başlığında bu kadar hararetli muhalefet etmeyi bırak.
 

DeletedUser57691

Ziyaretçi
Klose57, inacira , kasera bırakın beyler hiç bir yorum yapmayın olay tamda duşundugumuz gibi, biz ne kadar konuşursak o kadar uzar. Buradan GöLGe ve bolubjk nin prestijini kurtaracaklar... Biz bakalım kendi işimize.. Kim nasıl biliyorsa öyle bilmeye devam etsin. Yukarıdaki yorumlar da defalarca savundugunuz şeylere at gözlugunu takmış onlarca insan anlamamakta ısrar ediyor. Gelin biz bildigimizi yapalım 4-5 kişi kalalım yerden yere vurulalım ama yine beraber kalalım, hep oldugu gibi. :)

Bu dunyanın degil bu oyunun çivisi çıkmış, zamanı geldiginde çekici vurururz. Şimdi konuşsun herkes istedigi gibi.

kanka dur daha beraber bir dünyaya gircez :D :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Samet benim kasteddigim şeyde farklı değil ki yalnız şu durum var. Mehmet başka bir klan adı ile devam eder ve sonra o klan adının her şeyini kendine maal eder o ayrı. Ama bunun birde başlangıcın da ki w7 de ki durumu unutmamak lazım. GöLGe kadrosu ne kadar degişirse degişsin şuan yönetimsel kadronun tamamı benim başkanlık ettigim w7-w11 dönemine aittir. Bu 2 dunyada w7 de tatil nedeni ile w11 de okul nedeni ile mehmet %5 bile ilgilenmemiş olsa da burada kazanılan başarıları veya durumu sadece kendime maal etmedim. Sonraki dunyalarda yapılanlar içinde kendi adıma bir şey beklemedim.. Sorun şu samet GöLGe bir klan adı kadrosu önemli degil her dunya degişir ama GöLGe isminden sadece ben varım şeklinde prim yapmak mehmetin dahi hakkı degil demek istedigim bu

Bunun haricinde olaylar olmuş vs. konuyu uzatan ben degilim ben başlıgımı açtım konuşuldu bitti. Ama o başlıkta öyle bir algı yönetildi ki karşımda verecek cevabı olmayan herkes C5 mevzularını açtı , bende açıklamasını yaptım ve konu hiç kapanmadı. Burada olan durum ise çok farklı samet benim kadar sende biliyorsun bu başlık plansız öyle aklıma bir fikir geldi diye açılmadı. Bu başlıgın açılış amacı tamamen Bolubjk ve GöLGe prestiji kurtarma işi. Başka da bir şey degil...

Benim kadro kurmam klan yönetmem konusu apayrı ben w11 den 26 ya kadar 15 dunya bırakmış olmasam belki şuan konuştugumuz konular çok farklı olacaktı. İnsanlar bunu anlamıyor. Ama anlatacagım her şekli ile. Bıkmadan usanmadan farklı yollardan.

 

DeletedUser57691

Ziyaretçi
Kanka tum dunya aynı anda bize savaş ilan ederken birbirimize 1 er mızrak kılıç destek atıp başladıgımız dunya için beraber bir dilek tutalım olur mu wub

Her dünya da , dengeler her zaman bir şekilde kurulur kardeşim bunu biliyorsun ;)
 
Üst