Muhabbet Köşesi

  • Konuyu başlatan DeletedUser52944
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser17537

Ziyaretçi
Bu nedir roman mi yaziyorsunuz bize takip etmeye calisyoru ne kadar kisa yazdizi size boyle
 

DeletedUser33843

Ziyaretçi
Ben okumaya üşenenler için 44.kıtanın tarihçesini özet geçeyim.

* Kıtanın 5 farklı noktasında 5 tane klan 5-6 şube açarak totalde 30-35 klan kurup arada kalan çer çöpü paket ettiler.
* Sonra bu 5 farklı noktadaki klanlar 1-2 klana düşünce 5-6 klandan oluşan Sancak adı altında birleşip yine arada kalan çer çöpü paket ettiler.
* Şimdi yine alacak köy kalmadı. Bu sefer Paşa adı altında 2 klan kurup yine çer çöpü paket etmeye çalışıyorlar.
* Yakın zamanda yine alacak köy kalmayacak ve kalanlar kendini bi yere yamayacak. O gün gelene kadar da kovboyculuk oynayıp biz savaşiyürüz diye burada kafa şişiriyor.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Bir o bölgeye el atayımda karışsın orası ozaman ya :D

esat ı çağırın oranın icabına bakar :D
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:

DeletedUser

Ziyaretçi
gölgeyi niye karıştırayım bırak oynasın adamlar :D sen gölge de değil misin :D
 

DeletedUser37444

Ziyaretçi
büyük başkan ali senin bu dünyada olmaman bu dünya için büyük kayıp, bu adamlara bi yol yordam göstersene yoksa yıkamaz bunlar birbirlerini:)
 

DeletedUser48512

Ziyaretçi
Bir anket yapsak Paşa klanında oynayan oyunculara desek sirküler mesajlar haricinde bire bir mesajlaştığınız bir Paşa yöneticisi var mı ? Sizin adınızı biliyorlar mı ? Siz onların adını biliyor musunuz ? %75'i hayır, tanımıyorlardır, ben de tanımıyorum der. Bu lafımı da sadece Paşa üstüne alınmasın, Paşa üzerinden Paşa gibi olan diğer klanlara da söylüyorum.

Şimdi siz hal böyleyken neyin lafını yapıyorsunuz ? Neyi yıktınız ? Neyle savaştınız ? Neyle birleştiniz ? Siz kimsiniz ? Amacını kendinizin bile çözemediği işler yapıp forumda uzun uzun yazılar yazarak milletin kafasını şişirmekten öte yaptığınız iş yok.

Ve ben şunu da ekleyeyim. Paşa klanında oynyan oyuncuların %75'i şu şartlarda klandan çıkar çıkmaz vurulup sıfırlanacağını bildiği, kendileri de buna karşı direnç gösterecek bir organizasyon kuramadığı için çareyi Paşa klanında oynamakta buluyor. En basit örneği Kapak. Kendini toparlayana kadar Sancak bünyesinde sessiz sessiz kaldı. Kendi ayakları üstünde durabilecek güce ulaştığında da tereddüt etmeden ayrıldı. Hani sonun böyle olacağını ben Kapak'taki oyuncularla da konuşuyordum. Kendileri de daha 1 ay öncesinden söylüyordu. Şuanda da yine Kapak yöneticileri gibi bu konuşmayı yaptığımız oyuncular var. Tetikleyecek ilk hamleyi bekliyorlar sadece. Bir tarafta Dumrul - Rest ittifakı, diğer tarafta yaklaşan Gölge klanı arasında kala kalmışsınız. Kıtada Gecce'yi yıkmayı geçtim gıdıklayamıyorsunuz bile. İlk ciddi tedhitle karşılaştığınızda ya yöneticiler elini çabuk tutup klanı yamamaya çalışacak, ya da bu gruplar tereddüt etmeden kopup Paşa klanını vuracak. Sonunuz bu yani. En nihayetinde 30.dünya'ya uğurlarız bu klanı.

Eeee şimdi bu neyin kafası ? Önce ilkeleri olan omurgalı klanlar kurmayı öğrenin. En basit örnek laf attığınız Gecce klanını öğrenin. Ben bu klanı 12. ve 21. dünya'dan da takip ediyordum. 5 kuruşluk gücü varsa 50 kuruşluk klanlara kafa tutup sonuna kadar direnç gösteren bir klandı. Öyle zırt pırt isim değiştir, klan birleştir, kop, vs. bu tarz işlere girişmediler. Hala da kaldıkları yerden oyuna devam ediyorlar. Ben 44.kıtada oynayan bir oyuncu olsam fırsatını bulduğum ilk dakika hiç düşünmeden Gecce klanına geçerim.

Nokta.

Ağzına sağlık dostum sizin gibi DÜŞMANlarla çatışmak bize her zaman zevk vermiş ve onur duymuşuzdur. 2 köy kaybedip klan satan, oyuncusunun haberi olmadan klanın ismini değiştirip puana oynayan, ondan sonra o oyuncunun köyünü alan BİRden çok karakteri olan varlıklara bizim duruşumuz hep aynıdır. Biz kafaya oynamayız, kafaya oynayan güçsüzü ezmeye çalışan klanlarla savaşırız hep haklının yanında olup dürüst bir şekilde duruşumuzu bozmadık bozmayızda, GECCE Klanları 7 yıldır değişmez oyun ve oyuncu karakteriyle adalet her zaman adaleti sağlar bunu UNUTMAYIN!
 

Tafarel Batu...

Ağır Atlı
Tepki puanı
459
Terbiyesizligin alemi yok.
Pasa ekibi hicbir zaman rest ekibine katilmak istememistir.

Pasa klani olarak diplomasi teklif ettik. Rest ekibide birlesme teklifi etti hatta o kadar cok israrci olduki. Ben buradan bu ozel mesajlari yayinlar ve yalanini kanitlarim.
Terbiyesizlige gerek yok. Rest birlesme teklifi etti bizde kabul etmedik bunun uzerinede diplomasi fes edildi..

Ayiptir..

Simdi bana yayinlatacaksiniz. Hem rezil olacaksin

Hemde beni ozel mesajlari forumda yayinladigim icin banlatacaksiniz.

Siz susun oyun konussun cunku siz konusunca altindan yalan cikiyor.

Bir daha pasa klaninin adini yalan dolan muhabbetler ile bir yerlerde anar iseniz cevabimiz oyundan olacaktir.

Pasa klanlari bu mesaj size yeter ve bir dahada bu forumda yazacaginiz hicbir mesaja cevap verilmiyecektir.


Sayet bu yalan muhabbeti eden rest ailesinin yonetim kadrosundan biri degil ve basina buyruk sorumsuz bir adamin zirvalamalari ise,

Bu kisiyi ciddiye alip cevap verdigim icin oncelikle klanlar forum ahalisinden sonrada pasa ve rest ailesinden ozur dilerim

Saygilarimla

Pasa ailesi baskani niddaayiz.



1 biz size? gelin paylaşın. ben sizden soruyorum mesajlaşmalar bendede var. siz taa mayhem öncesinde beraber hareket edelim sonra sizin kadronuza güveniyoruz beğeniyoruz ve sizin aranıza katılmak isteriz demediniz mi?

2 size katılma durumumuz asla olamaz. olacaksa daha net bilgide blmiyorum GÖLGE! klanına karşı beraber desteklerde sorun yaşanmasın diye sadece kuzeydeki wc* klanımız teklifte bulunmuşlardır ki geçicidir.

3 üstelik henüz 3 mayıs tarihinde sizden bize müttefiklik teklifi geldi. bizde o kadar arkamızdan konuştunuz. işte tampon bölge kuralım. restle iyi geçinelim. onları ezeriz gibi cümleleri kuran sizlersiniz. niye kabul edelim dedik. ve bunları gayet iyi biliyoruz.

4 oyundan cevabınızı görüyoruz biz. kimle savaştınız onu öğreneyim? tek adam gibi savaşınız GECCE ile şimdi yapılmakta. MAYHEM i yıktık demeyin. savaştığınız doğru ama o halde bile birilerinin eteğinin altına sığındınız. buraya çıkıp işte bu kadar şu kadar köy aldık diye inlediniz sonra ortaya çıktı hepsi barbar köyü.

5 yönetim kadrosunda olan biriyim ne adım atacağımıza beraber danışırız. miralay ile anlaşmada yapmışsınız :) zaten ekibinizden diplomatınız bana yazdı işte paşa klanları böyledir sana mesaj ileteceğim ve bende bekliyorum hala. yalanlarla sahtekarlıklarla işim olmaz



REST klanlarını herkes tanır. biz oyundan tadımızı zevkimizi alırız sonra ya yeneriz yada yeniliriz asla klan kimliğini satmayız. SİZİDE DÜNYA GÖRÜYOR ZATEN. SANCAK KLAN KURUCULARIDA KENDİ KLANINI SATAN KURUCLARMIŞ Kİ SİZİN KLANINIZA GELMİŞ. bencede en iyisini yapmışlar.


biz bu dünyada savaş çıkarmadık kendimizde memnun değiliz. moğol savaşı şahmat savaşı 1 hafta sürdü keyif bile alamadık. ee sonrası sahamtın op timiyle savaştık güneyimiz sıkıldı. sonra kuzey gölge ile kıtasal savaşa girdik yine güney sıkıldı. mayheme savaş ilan edildi. en zevklişekilde ve birbirimize olan terbiyeyle savaştık ve ya aldık yda kaybettik karşılıklı tebrik ettik. şimdi miraayla savaştayız ki ben yinede kendileriyle sohbet ediyorum dalga geçimi forumda var gaza getirmek açısından ama saygıyı kaçırmadan oyundan zevk alarak oynuyoruz.

sizin kariyeriniz. belli bir noktada hem oyuncu alımı yaparak ve satarak bir klankurdunuz. kendinize iyiklan dedirttiniz. herkese hoş göründünüz ki ben savaşsal açıdan iyi pyuncularınız olduğunu görüyorum. ee sonra mayhemle savaştınız. çok da bi delik açamadınız sonra mayhem dağışlınca boş bırakmış köyleri toplayıp piyasaya çıktınız. sonra kendinizi sancağa sattınız. sancağın kimliğini bozup çıktınız sancaktan köy alımına başladınız. tabi o sırada kapak klanlarınıda eksik etmeyin sizn gibi onlarında payı var. eee sonra gecce ile zaten savaşıyordunuz. içeriye birkaç oyuncu sokmak istediniz başaramadınız. savaşta sayısal avantajınızı kullandınız ilk başlarda ama zamanla orada ekip olabilme işi devreye girince eridiniz. sonra bir umut 2. cephe açalım dediniz miralayla müt oldunuz.
 

*Voyager

Acemi
Tepki puanı
3
bu kadar muhalefete; yav he he.. diyorum oyununuza bakın haritada konuşun, bıdı bıdı bıdı

hepiniz çok üst düzey oyuncularsınız, hepiniz kafaya oynuyorsunuz bir paşa kötü
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Pasa oyuncu olarak iyi olabilir ama yonetimindekilerin bazilari karakter olarak kotu durumda...
 

DeletedUser56283

Ziyaretçi
Kıta 44 de gördüğüm hainliği--satıcılığı--iki yüzlülüğü daha önce hiç bir yerde görmedim..göreceksiniz haddini bilmeden 48 saat süre tanıyan paşa tıpış tıpış kaçacak..sonrada onurumuzla savaştık diyecek...:D:D:D GECCE nin ortasında çay demleyip içecek arkadaş sen ilk önce klanına fake attırmayı becer :D:D
 

DeletedUser14924

Ziyaretçi
Arkadaşlar gelin size yeni klan kurayım barıştırayım hepinizi. :D Sonra da herkesin hayalindeki joker şahi savaşını yapalım. O arada bir kilitle jokerle birleşip gölgeye saldırırız :/ Yenilirsek içeriden parçalar hesap sildirir reste gireriz.
 

DeletedUser56283

Ziyaretçi
Hepinizin sırası gelecek sizler sahada degil anca form koselerinde milleti cekistirin. Bu oyun artik profil savasina donmus sizin gibi bebeler yuzunden. Sizin karakteriniz milletin duyumuyla es demek ki. Hep boyle olun duyumla hareket edin. Biz nasil hareket edecegimizi biliyoruz. Ortalik coluk cocuga kalmis mahalle karilari gibi dedikodu yaparlarmis :))

bu yazıyı yazan arkadaşım..seviyesizliğin lüzumu yok..ağzından çıkan kelimelere dikkat et..bebe ler felan 8-9 yaşındaki çocukların kullanacağı kelimeler..varsa bi şeklin oyunda görelim hadi...:D sahalara inde bi görelim seni. :D GECCE seni bekliyor..

ha yok klavye artistliği yapmaya devam edicem diyosan aha meydan..Sen Oyna Biz Ritmi Veririz....
 

DeletedUser

Ziyaretçi
hepinizin sırası gelecek sizler sahada degil anca form koselerinde milleti cekistirin. Bu oyun artik profil savasina donmus sizin gibi bebeler yuzunden. Sizin karakteriniz milletin duyumuyla es demek ki. Hep boyle olun duyumla hareket edin. Biz nasil hareket edecegimizi biliyoruz. Ortalik coluk cocuga kalmis mahalle karilari gibi dedikodu yaparlarmis :))

bebelik senin yaşin kaçta konuşuyorsun... Ilkokul bebesi misin ortaokul bebesi misin... önce büyüklerine karşi konuşmayi ögren... Saygi nedir önce onu bir ögrende gel...
 

DeletedUser55288

Ziyaretçi
Paşa kalanlarını 25 te görmüştüm profildeki yazılarını görünce dedim heralde az öz ekiplerden oyunun zevkine bakıyorlar. 27 de oynadım paşa klanlarını gördüm yok profil yazılarıyla anca geçiniyorlarmış anladım. Her klan paşa için aynı şeyi söylüyorsa paşa onu sattı bunu sattı diyorsa bur da millete laf yetiştirmeye çalışmayın boşuna. Hadi biri yalan söylüyor ikisi yalan söylüyor hepsi mi yalan söyleyecek işi gücü yok paşayı yalanlarla yıkacak sanki savaşarak yıkılmayacak bir klanmış gibi. Bir hafta savaşıp kaybetmek daha iyidir paşa gibi oyun oynamaktansa. Neyse herkese iyi geceler keyifli oyunlar...
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Len sizin her klan dediginiz adamlar her dunyayi tek tek gezip bi dunyada 6 aydan fazla duramamis klanlar ve adamlar:)


Puhahhaaaa


Sizingibi oyunculardan boyle sozler cikiyor ya hic gulecegim yoktu.

W28 acildi hadi gule gule:)

Birinizde pasayi yiktik koy aldik vs diyin

Varmi ole bi tarih


:))))))))
 
Üst