Dünya Özellikleri Hakkındaki Genel Görüşleriniz

  • Konuyu başlatan DeletedUser36909
  • Başlangıç tarihi

DeletedUser32540

Ziyaretçi
5 gun olayi yok, caylak acilmadan ne diplomasizi yaptiniz merak ettim simdi ben.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Çok saçma birşey 30 saate op yapıyorsun köye destek atmak için 5.misyoneri savunma köyünden arkasına kilitlemen gerekiyor tabi adam senin savunma ordusunun önüne desteği yığıp arkasına saldırı ordusu ile kilitlerse de hiç şaşırma :) 18'den biliyorum.

zaten 15.dünyadan sonra açılan bütün dünyalara o kadar güzel özellikler koydular ki hepsinde bir şekilde toplu operasyon yapmanın önünü kestiler. oyun bireyselliğe döndü
 

DeletedUser30366

Ziyaretçi
Ben bu olayı hala anlamadım 5 gün olayı var. Kim kime 5 gün destek yolluyamıyor :( açıklarmısınız :D

5 gün yasağı bu world'de var mı bilmiyorum. Özellik şöyle; girdiğin klandaki birine destek atmak için 5 gün o klanda kalman gerekiyor.
Klana girer girmez sana destek atılabiliyor mu, yoksa onun için de 5 gün geçmesi gerekiyor mu onu bilmiyorum.

Ama gereksiz bi özellik olduğunu düşünüyorum.Sonuçta aile klanları var. x1 klanındaki biri saldırı aldığında x2 klanındaki oyuncu x1'e geçip 5 gün orda mı bekleyecek?
 

DeletedUser

Ziyaretçi
anlamadım crying

ben oynamıyom sayılır zaten 1-2 güne tarla olurum :D
 

DeletedUser

Ziyaretçi
5 gün olayı yok arkadaşlar çaylaklar kalkmadan destek atmayı denedik oluyo :)
 

DeletedUser

Ziyaretçi
klan dışına da destek atılabilsin. klanlar 50 kişilik ama her klan ailesi 4-5 klandan oluşuyor. bu nedenle klan dışı destek atılabilmeli.
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Arkadaşlar her dünya farklı özelliklerde olmak zorundadır. Kimse kafasına göre dünya açmıyor, oyun politikası böyle. O yüzden birden fazla dünyaya kayıt yaptırabiliyorsunuz. Size hangisi uygunsa orda oynayacaksınız. Bana göre de klan üye limiti 20 olmalı. Burada ben böyle istiyorum , yok böyle olmalı diye yorumların hiç bir anlamı yok. Anlamlı bir yorum atmak istiyorsanız özelliklere yorum yapacaksınız çünkü başlığın konusu özellikler hakkındaki görüşleriniz.
 

DeletedUser45234

Ziyaretçi
speed yok artırın attık bu ne ya max 1.5 olmaz ama ingilterede daha fazla
 

DeletedUser

Ziyaretçi
destek özelliği



değerli klanlar türkiye ekibi 1 yılı aşkındır klanlar oyununda oynamaktayım ve çok seviyorum yanlız yeni kurulan 19.dünyadaki
klan dışı üyelere destek atamama kuralı kılanlar oyununun tamamen monoton hale gelmesine fetih yapmanın imkansız laşmasına neden olmuştur ...nedeni ise düşman klanla savaşırken klanın ortasından bi köy almak istediniz ki savaşı kazanmanın yolu burdan geçer misleri göndediniz köyü aldınız ama destek atamadınız çünki mesafe 15-18 saat diyelim aldığınız köyü düşman klan hemen misleyip geri alacaktır burda büyük bir hata yapılmış ve bence gereksiz kurallarla oyun tamamen monoton hale gelmiştir w14 teki gibi bi model idealdir saygılarımla...şanlı avşarobası....
 

DeletedUser

Ziyaretçi
Bayrak iyi değil
milis olmaması kötü
çaylak koruması fazla 3 gün ideal bence
klan limiti çok düşük 100 olması lazım bence
barbar köylerin max puanı (1500) düşük 3 000 den aşağı olmamalıydı
okçu olmamasıda güzel
 
Üst