Anatol Klanları (Dünya Kapaması)

Tepki puanı
62
Merhabalar,

İyisiyle kötüsüyle Kolay Dünya 5 ( Casual 5 ) dünyasının sonuna doğru yaklaşıyoruz. ANATOL KLANLARI olarak şuan dünya hakimiyetinin %38’ini elimizde tutuyoruz ve %39’ya geldiğimiz zaman 14 gün geri sayma işlemine başlayacağız.

Bu zamana kadar sürçü lisan ettiysek affola. Yanımızda dünya başından buyana ve sonradan dahil olup oyuna EMEK vererek gecesini gündüzüne katan arkadaşlarımıza da ÇOKK TEŞEKKÜR ediyorum . BİRLİK , BERABERLİK ve DOSTLUKLAR sayesinde bu başarıya ulaşmak bizler için gururlandırıcı bir durum.

Bir sonra ki dünyalara daha güçlü ve güzel dostluklar temelinde ANATOL KLANLARI olarak oyunumuza devam edeceğiz.

Hepiniz kalın sağlıcakla...



ANATOL DALAR ALEM BAKAR ©️
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:

Mutios

Yasaklı
Tepki puanı
346
Abi selamlar. 2 tane çırağın var bizim dünyada. Yallah kolay dünyaya burası size göre değil falan diyorduk. Doğruymuş :D :D :D :D En yakın zamanda yanına alırsan seviniriz.
 

komedian

Baltacı
Tepki puanı
245
tebrikler..


Sizinkileri w66 da ağlatıyorlar abi. Onları kolay dünya harici dünyalara sokmayın boşuna klan ismini kirletiyorlar :))
 

kardanAdam

Baltacı
Tepki puanı
313
Sonradan tanışıp dahil olduğum anatol ekibinde çok iyi insanlarla tanıştım.
BİR DÜNYANIN DAHA SONUNA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZ.
EMEĞİ GEÇEN HERKESİN YÜREĞİNE SAĞLIK :)



IMG_20211005_144200.jpg
 
Son düzenleme bir moderatör tarafından:

darkdoruk*

Mızrakçı
Tepki puanı
47
Iyisiyle kotusuyle oyle yada boyle kendi adimiza guzel bir oyun oldu.Basladigimizda dunyanin sonunu gorebilirmiyiz acaba diyorduk sonu gormek nasip oldu ama cok ugras verdik nerdeyse butun klanlarla bolgemizdeki savastik.Zevk aldik zevk verdigimizi dusunuyorum.
Anatol klanini basarilarindan dolayi hem askeri hemde politik strateji acisindan kutluyorum.
Belki kabul gorur belki gormez ama zaten dunyayi kapamisken bir buyukluk yapip dunyaya baris teklif edemezmisiniz bu surec icerisinde.Geri kalan zamanda da bari dunyada olan arkadaslar biraz bayrak kasar.Ne dersiniz? ;)
 
Tepki puanı
75
Abi selamlar. 2 tane çırağın var bizim dünyada. Yallah kolay dünyaya burası size göre değil falan diyorduk. Doğruymuş :D :D :D :D En yakın zamanda yanına alırsan seviniriz.

Daha önce normal dünyalarda Anatol çatısı altında oynayıp seven daha sonra casual'de zaman geçiren ve bu oyunu seven bir kısmı yaşca büyük bir kısmı emekli abilerimizin oluşturduğu bir kesim oluşum da casual dünyasında oyun hayatlarına devam ediyorlar,

Anatol adını bu oyunun her köşesinde görebilirsin, speed olsun, classic olsun normal dünyalar olsun, kolay dünyalar olsun, camia büyük olduğu için sen görmeye mahkumsun aynı laf ettiğin bu oluşumun çoğunun seni görme lüksü olamayacak kadar küçük olmaya mahkum olduğun gibi :)

Yazından da anlaşıldığı üzere Casual dünyaları bir araştır gel de öyle yorum yap... :)


@Mutios Tam ekip girmediğimiz için konuşursunuz tam ekip girdiğimiz ve gösterdiğimiz sonuç sonrası susar oturursunuz.

Kendi açtığın forumlarda devam et böyle konuşmalarına bundan sonra.

MUTİOS EGOSU.png @Mutios .
 
Üst