Hayal vs Nostra-Cızz-Esl-Arma

Durum
Konu yanıtlara kapalı.

*SRM*

Mızrakçı
Tepki puanı
2.235
Bu başlığı açtığımdan beri yazılan her mesajı okudum yorumladım. Bu yorumlarımı ve genel durumları sizinle paylaşmak istiyorum.

Kapatmak için 8 kontenjan aldım. 8 arkadaşım da dünyayı bu şekilde kapatmak istemiyoruz ya hep birlikte silelim ya da hep birlikte savaşalım diye ortak bir kararla geldiler.

1.Prorespawn hesap silince Jog ile bölgede bir anlaşma yaparak Nostra-Jog savaşına müdahale etmek istemedik. Ki zaten etmemiz de istenmedi. Bunun üstüne Kudret ekibine defalarca bildirmemize rağmen Jog klanının üstüne doğru köy toplamaya devam ettiler. Prorespawn savaşındaki emekleri yadsınamaz köy toplayamazsınız diyemem zaten. Sadece o bölgedeki köyleri almamalarını rica ettik ricamızı kırdılar. İnadına o bölgeden köy toplamaya devam ettiler.

2. Nostra klanıyla anlaşırken 3 klanla kesinlikle savaşacağımı belirttim onlar da bu isteğimi kabul ettiler. 3 klandan dünyada sadece Meteor klanları mevcut. Defalarca Meteor ile savaşmak için çeşitli tekliflerle Nostranın kapısını çaldım. Tüm tekliflerim reddedildi. Meteor klanı ESL ye dönünce Meteor klanlarına saldırmam ve ESL klanlarına destek atmam istendi. HAYAL klanı olarak bu dünyada hiçbir klanın alt klanı değiliz olamayız. Yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı kimsenin ağzı süt kokmuyor yapmazdım diyen varsa yalan söylüyordur.

3. Bütün bu olaylar yaşanırken Arma klanı HAYAL klanlarına kami atacak tarzı haberler alıyorum. Bu dünyada sıkılmışlar anlaşılan haritadan silinmek istiyorlar. Onlar da haklı. Yalnız aklıma yatmayan olay şu neden dünyanın başından beri orda burda bize sallayıp, Oyunda kamileri bize sallamıyorlar neyden korkuyor bu paragöz ve hileci arkadaş. Anlam veremedim. Sanırım arma klanına kalın geldik.

4. Bu konuyu açtığımdan beri karşı tarafın üstüne yazdığı tek durum truva Truva TRUVA. Savaşarak kazanamayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Sizin gibi kendini kanıtlamış oyuncular neden kendini bu kadar komik duruma düşürüyor merak ediyorum doğrusu. Lütfen truva atın yalvarıyorum.


5. Bu dünyadan bağımsız olarak neden her dünyaya bu kadar kalabalık girip dünyaları kankişlerinize peşkeş çekiyorsunuz. Az ve öz girip dünya başından havlu atmak bu kadar mı korkutuyor sizi. Şu oyundaki prestijiniz kankişlerinize eyvallah dedirtecek kadar önemli mi cidden?


6. Bu dünyayı savaşıp yenilerek kaybetmek bizim için gayet doğal. Nedenine gelecek olursak toplama bir klanız. Kaybetmekten korkan bir tane bile oyuncumuz yok.Şu anki durum için de içim rahat emek vermeyen kapatamayacak.

7.Tarih meselesine gelecek olursak yine çok zaman vermişiz yılbaşı operasyonu yemeyerek rezil olmadınız.

Başarılar...
Masallah yine siralamissiniz yalanları dizi dizi

1. Pro silme muhabbeti olunca jogun etrafını rezledin ve kimse almayacak dedin. Yalan makinesi bir arkadasin da onlari kafa adamlarımız alacak set olacağız dedi. Jogun etrafi rezli, dream44 timur54 klana gelecek bizim sag alt da yalan makinesi tarafından rezlenmis. Neymiş efendim bir ton koy varmis. Siz daha o zaman jogla o koyler üstüne anlaştınız, belki de daha evvel. Jog üye de almayacak koy de almayacak dediniz. Aldilar. Bu arada uyelerinize bize set cekmelerini söylediğinizi de adim gibi biliyorum.

2 . son ana kadar yalan söylediniz. Yalan makinesinin hesap el degisti yalani da dahil. Sırf jogun koy ve üye qlmayacagi sözünüzu yalan olduğunu cikarmak için gittim içten koy aldım. Yalan makineniz hemen aradi. Orda ne işin var diye. Yine yalan soz verdi ama ben sözümü tuttum hakkiya biraktim koyleri. Erdemi aradim acsaydi bildirip kesebilordim de. Ama acmayinca sözümüz söz diyip biraktim. Erdeme de başından beri bunlar yalan söylüyor dedim inanmadı garibim.

3. Sizin tarih verme olayını da hikaye. 4 gun kısıtlama olayi olmasa siz hemen saldırılara başlarsınız. Cunku uzun suredir zaten hazirlaniyordunuz. İnsanlar kisitlamadan dolayi evinde olur diye o tarihi seçtiniz yoksa sizde ne o tavır ne de o yuz var.

4 prodan bir arkadas olur da nostra ile anlaşıp hayali vursak ne yapardın demisti. Ben de hesap sil yaparım demistim. O kadar sirt sırta vermiştik. Qma gördük ki sizde bir tek adam frenzy imiş. Helal olsun

5. Cigerinizin rontgenini çekmiştim , erdeme de sunmuştum. Maalesef her sizle konuşmamızda size kandı. Yalan dilinize yuva yapmış, hala da yüzünüz kızarmadan yazıyorsunuz ya pesss
 

ThanksFRGood

Milis
Tepki puanı
905
Evet arkadaşımız olmayan kişileri peşleten klanın yöneticileriyiz. Bıraksaydıkta siz mi alsaydınız nasıl bir mantık bu dsakufduhafısdsadsfdsdafdfsafd
Biz tanımasak bile saldırı aldığında destek atan kişileriz siz aradan çıksın diye kendiniz alıyosunuz köylerini savunma atma yok destek atma yok zaten farkımız bu siz böyle bencil olmaya devam edin
 

ThanksFRGood

Milis
Tepki puanı
905
Beni klandan atıpatıp sonra destekleri sınıra atırıp
Tüm ordularim yoldayken üstelik arkadaş listemde olan kişiler offline olduğum gibi klandan atıp
Tüm köylerime mis atmış
Bide bunun utanmasini yapmayip rakibi rencide eden hayal :)
Aynen ne operasyona giden ne destek atan öyle farmville oynayan oyuncu değil misin sen şurda yazdığın kadar oyun oynasaysın toplanmayacaktın
 

Deleted User - 5540442

Ziyaretçi
Aynen ne operasyona giden ne destek atan öyle farmville oynayan oyuncu değil misin sen şurda yazdığın kadar oyun oynasaysın toplanmayacaktın
Sen kimsinki sizin klanda dünya kadar pasif var
Bahane arama
Sen oyun başında sabahlamadin tabi O köy çoğunluğunuz sizin oyuncu olduğunuzu kanitlamaz
Siz aglatacak ekipler var
 

ThanksFRGood

Milis
Tepki puanı
905
Sen kimsinki sizin klanda dünya kadar pasif var
Bahane arama
Sen oyun başında sabahlamadin tabi O köy çoğunluğunuz sizin oyuncu olduğunuzu kanitlamaz
Siz aglatacak ekipler var
Şuanda pasif kimse yok hepsi toplandı baş pasif olarak senden başladık ağlayıp durma burda 63 açılıyo hadi orda oyna sen orda da toplanmazsan tabi
 

Deleted User - 1633910

Ziyaretçi
-Öncelikle multi hesabınız olan TrsarikayaTr biz toplarken klandan çıkarıp aldığımız köyleri istatiksel olarak yansıtmayıp arkamıza peşleyip köy kaybı farkınızı azaltma çabanızı takdir edip genel savunma anlamadında beklenenin üstündeki perfonmansını kutlarım,
Hocam Sherlock Holmes izlemeyi bırak istersen izlemekle olmuyor :) kimin multisiymiş at çamuru izi kalsın adeta bu arada sizin arkadaşlar opta attığı gibi saldırıyı bide yayın açıp atarsa bizde biraz feyz alırız :)
 
Durum
Konu yanıtlara kapalı.
Üst