DeletedUser67373
Ziyaretçi
Bilmiyorum neyine güvenip beni tanımadan kafa tutuyosun.. Azdan az çoktan çokmuş.. Görende dünyayı kurtaracak zannedicek.. Allahım yarabbim
Bilmiyorum neyine güvenip beni tanımadan kafa tutuyosun.. Azdan az çoktan çokmuş.. Görende dünyayı kurtaracak zannedicek.. Allahım yarabbim
Açılın geliyorBilmiyorum neyine güvenip beni tanımadan kafa tutuyosun.. Azdan az çoktan çokmuş.. Görende dünyayı kurtaracak zannedicek.. Allahım yarabbim
Bana yazmadığını yanlışlıkla benim yazımı alıntıladığını düşünüyorum
Açılın geliyor![]()
Kardeşim sırf tartışma ortamı yaratmak için yazmamalısın, binebi konuşmak için konuşma diyorum.. Tecrübe ve başarı diye bişey var.. Arrow gm army mi güçlü Nop respawn Soa mı karşılaştırma yaptık.. Burada küçümseme yok.. Yine diyorım Arrow adı altında olmasa bile ki olacaktır bu worldü bence Arrow rahat kapatıcak.. Bir ay sonra gelip alıntı yaptığımda yine yazarsın inşAllah..
Başarılar dilerim Katil klanlarına..W38 kapattik bizde geldik katil ekibi olarak arrow hizli girdi paralari var demekki ama bilirsinizki pre de biryere kadar sonrasi ekip oyunu ..herkeze basarilar
Hocam bence yaptıgın konuşma çok yanlış bi konuşma olmuş
Bak daha world açılalı şurda kaç gün oldu bu yaptıygın yanlış dünya ilerledikce millet birleşçek klanını satanlar olucak güclü ekipler filan olucak yanı şimdiden bu konuşma yapman saçma
SENLE 2 AY SONRA KONUŞALIM
sert kardeşim sana da başarılarW38 kapattik bizde geldik katil ekibi olarak arrow hizli girdi paralari var demekki ama bilirsinizki pre de biryere kadar sonrasi ekip oyunu ..herkeze basarilar
Eyvallah Sizde burdasiniz kardes galibasert kardeşim sana da başarılar![]()
EyvallahBaşarılar dilerim Katil klanlarına..
girdik bi dalganın altınaEyvallah Sizde burdasiniz kardes galiba)
Saygılar reisW38 kapattik bizde geldik katil ekibi olarak arrow hizli girdi paralari var demekki ama bilirsinizki pre de biryere kadar sonrasi ekip oyunu ..herkeze basarilar
eyvallah mustafa abı yokmuSaygılar reis
Evleniyor 3 ay sonra aramızda onu sizin sınıra getircezeyvallah mustafa abı yokmu
W38 kapattik bizde geldik katil ekibi olarak arrow hizli girdi paralari var demekki ama bilirsinizki pre de biryere kadar sonrasi ekip oyunu ..herkeze basarilar