zaleyataaa
Çaylak
karşı tarafa başarılar diliyorum. saygı ve hoşgörülü bir şekilde savaş olmasını temenni ediyorum.
Hocam sorun şu bu oyundakiler müttefikliğin anlamını sadece müttefiklik bozulunca hatırlıyorlar. Ben 2-3 kere gelip sorduğumda sizden bilgi alamıyorsam. Sizin savaşmak istediğinizin kim olduğunu vahiyle öğrenemem. Ben adamlarla 2 gün konuşmuşum birbirimize sözler vermişiz. Ekibimize dahil etmişiz. Ondan sonrasında sen at desen de atamam. Müttefiğimizle ucunda savaşta olsa 15 gün sonra silinecek de olsak sözümüzden dönmeyiz. Ama yanlış karar almadığımı dün birkez daha anladım. Olmayan şeyleri varmış gibi yansıtarak diplomasi yapılmaz. Oyun için yalan dolana gerek yok.Savaşcağımız klanla birleşip bir günde mütlük bozup savaşmak, hangi seviye saygı her zaman olurda.
diplomasiye ben bakıyordum yalnız varsa boyle bi konuşma paylaş yalanı dolanı göster ben sana atmı dedim ayrıca müttefiklik yapılan klanla savaş tarihi konuşulur aynı gun içinde hazırlıksız adamlara savaş açılmaz neyse bundan sonrakı worldlerde benı karsında çok goreceksin bu world eğlenebilidiniz kadar eğlenin.Hocam sorun şu bu oyundakiler müttefikliğin anlamını sadece müttefiklik bozulunca hatırlıyorlar. Ben 2-3 kere gelip sorduğumda sizden bilgi alamıyorsam. Sizin savaşmak istediğinizin kim olduğunu vahiyle öğrenemem. Ben adamlarla 2 gün konuşmuşum birbirimize sözler vermişiz. Ekibimize dahil etmişiz. Ondan sonrasında sen at desen de atamam. Müttefiğimizle ucunda savaşta olsa 15 gün sonra silinecek de olsak sözümüzden dönmeyiz. Ama yanlış karar almadığımı dün birkez daha anladım. Olmayan şeyleri varmış gibi yansıtarak diplomasi yapılmaz. Oyun için yalan dolana gerek yok.
Savaş sebebi haklı bir sebepmiş,o konuda haklısınız k.bakmayın arkadaşlar bilgim dahilinde olmadığı için sitem ettim birini kırdıysam affola.