V U S L A T

..Shadowlord..

Mızrakçı
Tepki puanı
187
Dost, abi ve ablalarıma selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Hepsine sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum. İyi ki varsınız diyerek dünya kapanmadan hemen önce burada sizleri tebrik etme isteğimi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Zira dünya başında Can niçin klan tanıtımında bulunmuyoruz diye sorduklarında , "dünyayı kapatınca yazarız" dediğimi dünmüş gibi hatırlıyorum. Kıssadan hisseyi de size bırakıyorum:)

Karmaşık bir dünyayı daha geride bıraktık. Ne ihanetler bitti, ne truvalar ne de kendilerine gereğinden fazla anlam yükleyenler...
Olan bitenlere karşı dimdik ayakta durup , göğüs geren , zafere inanan ve emek veren bütün oyuncularımızın dünyayı sonuna kadar hak ettikleri konusu su götürmez bir gerçek. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Elbette bu dünyayı kazanmamızda bizlere yoldaşlık eden, her durumda yanımızda duran , sırtımızı yasladığımız SHELBY ailesini de dostluklarından ötürü tebrik etmek istiyorum.
Yalansız, şeffaf ve birbirine hoşgörü ile yaklaşan ittifakların kurulabildiğini ve azın çoğunluğa karşı gelebildiğini göstermiş olduğumuza inanıyorum. İyi ki varsınız değerli SHELBY ailesi..

Sözlerimi bitirmeden buraya tek tek oyuncu isimleri yazmak yerine genel konuşmayı, zerrece emeği olan herkesi katmayı seçiyorum. Ve sanırım bu sefer görev tamamlanmıştır.



W7-W28-W38-W70
 

Stiletto

Acemi
Tepki puanı
3
Pre kasmak için girdiğim ve yabancı olduğum bu dünyada güzel bi aile ve çok değerli dostluklar kazandım. Dünyayı kapatmakta bizlere nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
 

MİTRALYÖZZ

Kılıç Ustası
Tepki puanı
316
Her iki aile içinde hayırlı olsun diyelim başarıların ve dostluğun baki kalması dileği ile <3
 
Üst