Yok la öyle bi iddiamız valla. Sadece bizden kötüleri konuşunca sıkılıyoruz. Herkes yenebilir herkes tokatlayabilirUnity oyuncularını yakın markaja almak size yakışmıyor beyler. Oysa ki presiz dünyayı en iyi siz oynuyorsunuz. Prestige böyle basit şeylerle uğraşmamalı, multilerini savasta kullanmalı, harita rahatlayınca onları toplayarak farkı kapatmalı. los galacticos a böyle postlar yakışmıyor.
67 de berabermiydik hatırlamıyorum Hüseyin sen bizim defteri daha iyi tutuyorsun aferinBenim tanıdığım tek yunity rick and morty'de ki yunitydir kardeşim.Ama argocu dostlarıma da sormadan edemeceğim sizin bunlarla aranız iyiydi,67 de birlikte kurşun atıyordunuz ne oldu böyle yahu ?
67 de berabermiydik hatırlamıyorum Hüseyin sen bizim defteri daha iyi tutuyorsun aferin
Haklı olabilirsin özür dilerim. Klanı kötülemek olmuyor bu oyuncuyu ifşalamak oluyor. Unity e saygımız var orada oynayanlara da@kriegeerr
Hocam bu başlık cok sıkılmaktan degıl de boş işlerlikten acılmıs gibi duruyor.
Senden kötü gördüğün bir klan için başlık açmaya değer mi neden kendini alt sınıfa sokuyorsun? Bana bir şey öğretmediler. Ben zaten kötüyüm, haritada sadece barbarlara mis atıyorum.
Hasan’la hala iyiyiz Hüseyin. Bu dünya bizden önce çağırmışlar orada oynuyor. Onların bi çok arkadaşı bizde bizim bir çok arkadaşımız orada oynuyor oyunun geldiği bu evrede gayet normal.
Diğer normal olanda senin hiç bir klanda oynamıyor olman
Diğer saydığın the Money ve diğerleriyle de hala iyiyiz bi saygısızlığımız yok. Bu dünya karşıdayız bi sonrakinde beraber olabiliriz. Belki burada bile savaşmayız ama bu demek değildir ki böyle durumları ifşalamayalım![]()
Hüseyin kankan geldi
Haklı olabilirsin özür dilerim. Klanı kötülemek olmuyor bu oyuncuyu ifşalamak oluyor. Unity e saygımız var orada oynayanlara da
Presiz dünyanın en iyi ekibi bizde iddiamızı koruyoruz. Ve naparsanız yapın bunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz merak etmeyin.
Bu dusuncene saygım var olabılır sıkıntı yok bu konuda remzinin yapmak istediği cok boş bir konu milleti takip edeceğine kendi klanının aldıgı 3-4 k lık koyleri açıklasın kendi altıgı 3 k lık barbarı açıklasınPresiz dünyanın en iyi ekibi bizde iddiamızı koruyoruz. Ve naparsanız yapın bunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz merak etmeyin.