güzel güzel, oyunun bu rapor kısmını seviyorum :D
PiiiKaaaÇuuuuu Atlı Okçu Tepki puanı 1.068 21. Haz 2015 #102 alamut3. Savunma şov var burda Spoiler: Spoiler *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
PiiiKaaaÇuuuuu Atlı Okçu Tepki puanı 1.068 28. Haz 2015 #103 Zirve operasyonu raporlari... Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler UDW ailesi olarak Zirve klanini basarili savunmalarindan dolayi tebrik ediyoruz
Zirve operasyonu raporlari... Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler UDW ailesi olarak Zirve klanini basarili savunmalarindan dolayi tebrik ediyoruz
***DAYI*** Hafif Atlı Tepki puanı 1.034 28. Haz 2015 #104 Aynen Tebrikler Arkadaşlar Çok Zevkli Bir Gündü
***DAYI*** Hafif Atlı Tepki puanı 1.034 29. Haz 2015 #105 Oha diyorum beyler bir tebrik edin hayır sonra raporlar konuşsun diyorsunuz ya op sonucun resmini atıyım bari 100/50 başarılı geçen bir operasyon
Oha diyorum beyler bir tebrik edin hayır sonra raporlar konuşsun diyorsunuz ya op sonucun resmini atıyım bari 100/50 başarılı geçen bir operasyon
Tafarel Batu... Yasaklı Tepki puanı 631 29. Haz 2015 #106 ALLAHUEKBERRR burada resti herkes ceker alayini resti rest ceker diyimicimm.
PiiiKaaaÇuuuuu Atlı Okçu Tepki puanı 1.068 2. Tem 2015 #107 Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler Spoiler: Spoiler
DeletedUser55480 Ziyaretçi 5. Tem 2015 #109 darbe34 dedi ki: Sadece basit bir köy yazık Genişletmek için tıkla... bayram ben seni udv etrafında görmeyecektim hani
darbe34 dedi ki: Sadece basit bir köy yazık Genişletmek için tıkla... bayram ben seni udv etrafında görmeyecektim hani
DeletedUser631 Ziyaretçi 5. Tem 2015 #110 efkarli. dedi ki: bayram ben seni udv etrafında görmeyecektim hani Genişletmek için tıkla... maksadım kötülemek değil abicim sadece fikrimi beyan ettim
efkarli. dedi ki: bayram ben seni udv etrafında görmeyecektim hani Genişletmek için tıkla... maksadım kötülemek değil abicim sadece fikrimi beyan ettim
DeletedUser55484 Ziyaretçi 5. Tem 2015 #111 İki senedir yapmaya çalıştığım şeyi 2 günde yaptım Vallahi 4 saat uyku uyuyorum Eyvallah Udw tt2
DeletedUser55484 Ziyaretçi 5. Tem 2015 #114 Yarına falan rapor paylaşırız bizde ellam Resmen küçük balık muamelesi görüyoruz ama olsun
IGreen ShadowI Ağır Atlı Tepki puanı 2.897 12. Tem 2015 #115 raporlar fazla olunca kimse uğraşmak istemiyor heralde artık bakması eğlenceliydi
***DAYI*** Hafif Atlı Tepki puanı 1.034 12. Tem 2015 #116 koçaş dedi ki: raporlar fazla olunca kimse uğraşmak istemiyor heralde artık bakması eğlenceliydi Genişletmek için tıkla... yok yok hocam bakan yok ki koyalım ondan dolayı
koçaş dedi ki: raporlar fazla olunca kimse uğraşmak istemiyor heralde artık bakması eğlenceliydi Genişletmek için tıkla... yok yok hocam bakan yok ki koyalım ondan dolayı
***DAYI*** Hafif Atlı Tepki puanı 1.034 31. Tem 2015 #117 PROBLEM SAVUNMA RAPORLARI Spoiler: Spoiler *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
PROBLEM SAVUNMA RAPORLARI Spoiler: Spoiler *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
***DAYI*** Hafif Atlı Tepki puanı 1.034 1. Ağu 2015 #118 OPA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER İYİ SEYİLER. Spoiler: Spoiler İlk Öncelikle Opa Katılan Tüm Arkadaşları Tebrik ediyorum İyi Seyirler
OPA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER İYİ SEYİLER. Spoiler: Spoiler İlk Öncelikle Opa Katılan Tüm Arkadaşları Tebrik ediyorum İyi Seyirler