... ...
Luciferr Süvari Tepki puanı 1.110 24. Eyl 2018 #23 Sayın rest klanı bunları ordu diyip gönderdikleri için biraz olsun yüzleri kızarmadı mı Şefim @tafarel batu neler yapıyorsunuz...
Sayın rest klanı bunları ordu diyip gönderdikleri için biraz olsun yüzleri kızarmadı mı Şefim @tafarel batu neler yapıyorsunuz...
Tafarel Batu... Hafif Atlı Tepki puanı 626 24. Eyl 2018 #24 ennivuccuvokke dedi ki: Sayın rest klanı bunları ordu diyip gönderdikleri için biraz olsun yüzleri kızarmadı mı Şefim @tafarel batu neler yapıyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Kanka kademelerim daha 25 5. Kez ordu patlattim. Bizim yenilen rakiplerdeki siralamalarimizi gorduysen bu ordu gayet normal. yapacak bir sey yok.
ennivuccuvokke dedi ki: Sayın rest klanı bunları ordu diyip gönderdikleri için biraz olsun yüzleri kızarmadı mı Şefim @tafarel batu neler yapıyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Kanka kademelerim daha 25 5. Kez ordu patlattim. Bizim yenilen rakiplerdeki siralamalarimizi gorduysen bu ordu gayet normal. yapacak bir sey yok.
Th0mas Shelby Okçu Tepki puanı 1.444 24. Eyl 2018 #25 Namikaze Minato dedi ki: UFAK TEFEK SAVUNMALAR Çırak setacan sahnede ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Şimdide sahnede Büyük Usta Ulu Şivas ... ... ... ... ... ... Genişletmek için tıkla... şunları lütfen resim olarak atalım lostfear arkadaşımız gibi göremiyorum raporları
Namikaze Minato dedi ki: UFAK TEFEK SAVUNMALAR Çırak setacan sahnede ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Şimdide sahnede Büyük Usta Ulu Şivas ... ... ... ... ... ... Genişletmek için tıkla... şunları lütfen resim olarak atalım lostfear arkadaşımız gibi göremiyorum raporları
deliyimevet Acemi Tepki puanı 25 28. Eyl 2018 #26 @BORDO KLAVYELİ nasıl bir oyuncu imajın varsa artık, köyüne misler nasıl geliyor utan
DeletedUser62605 Ziyaretçi 1. Eki 2018 #31 Müsait bir zamanda yeni raporları ve istatiskleri atacağım güzel savaş oluyor