Bana sormadan buraya yazman hata klan atmak falan.Siz fakeye başladığınızda op bölgesini çoktan anlamıştım bölgedekilere mesaj attım.Attığım 3 oyuncudan 2 si cevap vermedi 1 i de 60 fake var ama ölçmedim dedi neden ölçmedin dedim herkese saldırıyorlarmış dedi.Sen olsan atar mıydın atmaz mıydın? Pasiflerden bahsetmişken daha geçen bir sürü oyuncuyu zaten klandan attınız.Hala pasif kaldığını düşünüyorsanız neden onlarıda çıkarmıyorsunuz?
Üstad öncelikle klan arkadaşın miss aldığını ölçemediğini söylemiş, sen yinede destekletseydin kurtulurdu belki, mesaja cevap vermeyeni kimseye destek atmayanı, fake atmayanı,, attırıyorum ben klandan,, ana klanımız belli zaten, gerisi boş istatistik, mesela siz savaş açınca ben söyledim bizimkilere siz tanıyosanız söyleyin tek bir savaş başlığı olsun dedim, bütün klanlarınızdan bütün klanlarımıza savaş açmışınız direk, , oyunda düşmanızda bu tür şeyleri ortak yapabiliriz
, karışık olunca sevmiyorum ben, casusunuz söyler zaten foruma felan ben bakıyorum klanda