ben çekirdeğimi almış çıtlıyordum benim adımı niye yazıyorsun buraya sen bak işine ben seyirciyimDoğu geldiyse muhabbat muhabbetlikden çıktı
patron ordan 2k pre aliyim taze cıkmışlarındantamam prem var itiraf ediyorum
Senin numaranı erkekler tuvaletine yazacam merve diyeben çekirdeğimi almış çıtlıyordum benim adımı niye yazıyorsun buraya sen bak işine ben seyirciyim
Şırnakta tarife nasıl Selim gardaş
tamam prem var itiraf ediyorum
Ne pren mi var? Yoksa?tamam prem var itiraf ediyorum
Senin numaranı erkekler tuvaletine yazacam merve diye
Benim gibi bir adamı nasıl sessizaskla bir tutarlar dimi ya hani nickte benzemiyor benzese anlayacağımBu sesli olanı sessizle karıştırdın yiğit o
Ayrıca yiğit o şırnak muhabbetinin sonu el ele perma tutuyorum ben kendimi sen de tut
Doğu geldiyse muhabbat muhabbetlikden çıktı
Canısı joblarlar beni haahahpolisi arasam 2 saate içeri alırlar seni elimde ifşaların var ona göre şaka yap
@pro jayce. davet at ya ben beğenmedim hilecileri sizde oynayacam 400 pre atarsanız nickimi ProPhone bile yaparım bak üstünü tamamlıyom bence gayet ideal bi teklif
Evet konu sizlari aşıyormuş biz gelidk
Ne güzel herkesin kavga ettiği bir başlık açtım her şey güzel giderken ne ara selimin k*rtlüğüne geldi konu yine
bu arada son postları atın strafe kapatır birazdan başlığı
Ozaman After başlasın kop kopsizin başlığa çökelim burası kapanıyormuş parti bitmiş , after partiye geçelim
Ne güzel herkesin kavga ettiği bir başlık açtım her şey güzel giderken ne ara selimin k*rtlüğüne geldi konu yine
bu arada son postları atın strafe kapatır birazdan başlığı