DeletedUser
Ziyaretçi
klanın harley quinn kim bişey sorcam
klanın harley quinn kim bişey sorcam
Çok özletti kendini foruma gelmiyor bayağıdırEvet kendisi bizimledir .![]()
Onda hesap bitmez, kesin şimdi bir yerlerden okuyordur burayı birazdan dayanamaz yazarHesap kalmadı çocukta hepsini banladınız.![]()
Onda hesap bitmez, kesin şimdi bir yerlerden okuyordur burayı birazdan dayanamaz yazar![]()
Şüpheleniyorsanız ticket açacaksınız ben de inceleyeceğimmodum şimdi birşey sorucam size yeri bura değil ama bugün şimdi çaylak açılıyor yağmada 10 köye gidip 40 k toplayanları napacağız ?![]()
Nasılsın görüşmeyeli?valla mayıscım biliyorsun sana dayanamıyorumiçine doğmuş demekki kalp kalbe karsı
okuyordum valla adım gecince
![]()
Nasılsın görüşmeyeli?![]()
Biz bildiğin gibi multicilerle falan uğraşıp duruyoruz işte. Bu devirde multi çok arttı belki sen bilmezsinallaha şükür iyiyim seni ssormalı?![]()
Biz bildiğin gibi multicilerle falan uğraşıp duruyoruz işte. Bu devirde multi çok arttı belki sen bilmezsin![]()
modum şimdi birşey sorucam size yeri bura değil ama bugün şimdi çaylak açılıyor yağmada 10 köye gidip 40 k toplayanları napacağız ?![]()
Modum bu arkadaşı inceleyebilirsiniz bence , işinize karışmak gibi olmasın ama pek temiz görünmüyor ,multicileri iyi bilirim.![]()
Bu iyiydi.![]()