Bantank
Kılıç Ustası
Perdenin arkasında baskalarını yanına çekmeye çalışırsan olmaz amaSağol dostum amin inşallahyaşasın ribat alayına bantank
![]()
Perdenin arkasında baskalarını yanına çekmeye çalışırsan olmaz amaSağol dostum amin inşallahyaşasın ribat alayına bantank
![]()
tabi ki sonuç önemliO benim huyum oyun tarzım adam çekmek![]()
Kapatacak tabi kiHayırlısı artık önemli olan fatcat dünyayı kapamasi![]()
ozaman silebilirsiniz ben anlaştım coktan fatcat kapatıyorTmm ben okeyim![]()
bantank naberozaman silebilirsiniz ben anlaştım coktan fatcat kapatıyor![]()
ben yazdımbeyler bu dünya kapandı mı kimse yazmamıs ne zamandır
Savaştan kaçan demeyelim savası veren iki üç kişi diyelim daha doğru olacaktırbantank naber
decepticon ne yapıyor sızdı içinize sauron bak o dikkat et hani kandırdı ya elfleri sonra mordor da dövdü yüzüğü)))))
sarumanda herhalde zımparacı oluyor oda sonradan size geçmiş.
aslına bakarsan size de pek güven olmaz ya ne için aldınız acaba sonuçta savaştan kaçana w mi kapattırılır demi @fatcat
seni biryer aşşağı çekiyorsa oradan sıyrılacaksın bu günümüzün kuralıdıraslına bakarsan size de pek güven olmaz ya ne için aldınız acaba sonuçta savaştan kaçana w mi kapattırılır demi @fatcat
Seni transformers filmini izlemeye davet ediyorum ama filmi degil cizgi dizisini transformers cybertron filmini netflix de var 3 sezon dizi megatron cybertronu kurtarmak için uğraştı filmi izlersen anlarsın beni.bantank naber
decepticon ne yapıyor sızdı içinize sauron bak o dikkat et hani kandırdı ya elfleri sonra mordor da dövdü yüzüğü)))))
aslına bakarsan size de pek güven olmaz ya ne için aldınız acaba sonuçta savaştan kaçana w mi kapattırılır demi @fatcat
Ultron senin oyun nick ne kanka niye takıldın bu kadar bize geçmelerine senide alırız kafana takma yaz banabantank naber
En son bekleyin biz kazanacagız diyordu yok bekleyelim bence biraz dahaelimi öpmüşlüğü çoktur
sadık bir neferimdir yiğidim
italyan özgür nerede asfasdasfsadasd
arkadaş hayal görmüştür çok üstüne düşmeEn son bekleyin biz kazanacagız diyordu yok bekleyelim bence biraz daha