REİS vs YARGI

HEXAMİLİON

Kılıç Ustası
Tepki puanı
184
sus ve ciftlik basmaya devam et aslan parcasi
Hala cifttlik bas diyorlar.. karsimizda ki oyuncuların yaş seviyesi küçük veya büyük bilmiyorum ama oyun bilgileri veya algılama dereceleri sıfır.

Agrag tebrikler guzel ordu basmış. Dunyadaki en iyi kamilerden biridir muhtemelen.

Ancak; yargı diplomatini kaybetti.
5-6 sağlam kami, 5-6 orta dereceli kami kaybetti
5-6 köy kaybetti..

Verilen zarar iskonun çiftliği düştü. Ama askeri düştü mü ??

O askerle ve yanındaki oyuncularin yardımıyla 1 haftaya kendini toparlar. Siz giden köyleri ve kesilen kamileri 1 haftaya yerine koyamazsiniz
 

PARS Bjkmania94

Kılıç Ustası
Tepki puanı
273
Kirli oyunlarınızla İnsanları şikayet ettiniz Ceza alan oldu almayan oldu formunuzda iskonun şunu bunu şikayet edin tüm klana bahsettiğini biliyoruz.
Gelelim köy kaybetme muhabbetine köy verilir alınır oyun bu ama çocuk gibi davranmanin anlami yok.
Biraz Karakterli olun ki Rakibinizde sizi tebrik etsin yenersin yenilirsin hiç önemi yok görende 20 köy aldınız sanacak aldığınız 2 köy bu neyin havası Siz çocuklar gibi sevine durun.
Hocam hile yaptığınız için mi bize karakterli olun dedin anlamadım. Kural ihlali yaptıpını düşündüğüm adamı tebrik mi edeyim yoksa şikayet mi edeyim. Ayrıca presiz dünyada az da olsa verdiğiniz köylerin değeri bence çok büyük. Bunun sonuçlarını hesap sil yapmaya larar verdiğinde anlayacaksın. Sonra gelip yine karakterden bahsedersin.
 

* Habil Khan 55

Kılıç Ustası
Tepki puanı
178
evet yine bana bişeler yazma fırsatı doğdu bu sebeple @Orclider denen şahıs sırada sen varsın.
1.si hile kullanan arkadaşlarını uyarıp adilce savaşmayı seçseydin bunun müsebbibi ben değilim.
2.si dünyanın yavaşlığının farkındasındır. Bu yavaş dünyada yaşanan savaşta köy alınması bizim için güzel sizin için ise acınası bir durumdur.
3.sü kaçtır köylerinizi yıkıp durduk. Bir kere bile sizin gibi 1 adamın köyünü yıktık diye ona buna msj atmadık :D kim çocuk gibi sevinen?
4.sü istatistik kasmak için sizde oynayan arkadaşlarınızı klandan attınız yani SATTINIZ! yarıyolda bıraktınız! istatistiklerde gözükmesin rezil olmim diye adamları kapı dışarı ettiniz. bumu efendy lik ! bumu sizin karakteriniz! birdaha REİS klanına karakterli ol derken aynaya bakmayı unutma.
5.si tek yapabildiğiniz isko nun çiftliği indirmek bunlamı övünüyosunuz :p ağlanacak haldesiniz. ƴarrqı klanındaki arkadaşlar kapımız size açık bunların yanında durmayın...
 

Meto.

Yasaklı
Tepki puanı
631
1711638338390.png
Peki dostlar Yargı klanı için görsel hazırlayacak bir kimse var mıdır ?
Arka planı silinmek istenmiş ama sonra jpeg olarak mı kaydedilmişse kalpler kırılmış...
 

Meto.

Yasaklı
Tepki puanı
631
İnsan bir düşünür yazarken…” ulan o kadar bir adama saldırdık çiftliğini yıktık adamlar bizi bilezik yaptı tek tek topladı” demek bu kadar zor mu

Bu arada insan bir düşünür yazarken "ulan bu adama şimdi bunları diyorum da, iskoya bunun klanı saldırmadı biz de onları bilezik yapıp toplamadık ben ne demeye böyle yazıyorum isko paspaslıcam diye" ama yapmamışsın :(
 
Üst