*RedKit*
Yasaklı
Sen zaten onmylove ın koltuğunda değil misin? kumalarını mı kıskandın senHani benim koltuğumdu senin de herkesin koltuğunda gözün var
Sen zaten onmylove ın koltuğunda değil misin? kumalarını mı kıskandın senHani benim koltuğumdu senin de herkesin koltuğunda gözün var
Hani benim koltuğumdu senin de herkesin koltuğunda gözün var
Teknik olarak incelendiğinde Omk daha fazla köy almış gibi duruyor
Yok, senin gibi kucak sevmiyoruz biz.Hangi hesapta kim var yetişmek zor oluyor. Şifreyi alıp mı koltuga geçiyorsunuz kolay yoldan)
Acaba birisi beleş dünya kapattırır mı diye kendimi gösteriyorumNe işin var lan burada
Dostum şu laflarınla aradaki oyun farkını gösteriyorsun zaten .) Neden 2 kişi oynasınlar hesaplarda, bize ağır geldiniz desen zaten kimse seni yargılamaz korkmaHangi hesapta kim var yetişmek zor oluyor. Şifreyi alıp mı koltuga geçiyorsunuz kolay yoldan)
Yok daha misyoner mesafesine giremedikDostum şu laflarınla aradaki oyun farkını gösteriyorsun zaten .) Neden 2 kişi oynasınlar hesaplarda, bize ağır geldiniz desen zaten kimse seni yargılamaz korkma![]()
Güzel istatistik tebrik ederim ama dhavolos dahil edilirken saldıray ve Garez klanları dahil edilmemiş. Savaş omk, hodor ile hell klanları arasındaysa güncel durum bu. Bence hodoru da aradan çıkararak iyi bir istatistik çıkarabilirsinizGüncel savaş istatistiği paylaşayım , maksat boş geçmeyelim.İnş rakip arkadaşlarımız köy alımlarında , herhangi bir gün pozitif skora geçerler.
43603 adlı eklentiyi görüntüle
Ben Türkçe konuştuğum halde anlasilamiyorum.Güzel istatistik tebrik ederim ama dhavolos dahil edilirken saldıray ve Garez klanları dahil edilmemiş. Savaş omk, hodor ile hell klanları arasındaysa güncel durum bu. Bence hodoru da aradan çıkararak iyi bir istatistik çıkarabilirsiniz)
Gazilinin köylerini görünce ağzım sulanıyorGüzel istatistik tebrik ederim ama dhavolos dahil edilirken saldıray ve Garez klanları dahil edilmemiş. Savaş omk, hodor ile hell klanları arasındaysa güncel durum bu. Bence hodoru da aradan çıkararak iyi bir istatistik çıkarabilirsiniz)
kurtlukta düşeni yemek sevaptırGazilinin köylerini görünce ağzım sulanıyor
Güzel istatistik tebrik ederim ama dhavolos dahil edilirken saldıray ve Garez klanları dahil edilmemiş. Savaş omk, hodor ile hell klanları arasındaysa güncel durum bu. Bence hodoru da aradan çıkararak iyi bir istatistik çıkarabilirsiniz)
Yok, sonradan başladılar bunlarAynen kanka Phobia Fellas Cart Curt buraya 85 tane klan sayarım sana Hodor Omk vs All yapıyoruz zaten dünya başından beri bütün dünyaya savaş ilanını vereli 40 gün felan oluyor galiba yani sizin arkada uyuduğunuz zamanlar
Güzel istatistik tebrik ederim ama dhavolos dahil edilirken saldıray ve Garez klanları dahil edilmemiş. Savaş omk, hodor ile hell klanları arasındaysa güncel durum bu. Bence hodoru da aradan çıkararak iyi bir istatistik çıkarabilirsiniz)
Ben karsımdakı adamlarla ılk defa savasmıyorum ve her defasında savası kazandım. Mesele o değil arkadaşlara iyilik yapıyoruz savas verecekleri asıl klanlar burada degılken en azından savasarak bir dünya kazanılsın diye amaçlıyoruz yoksa o kazanmış ben kazanmışım pek de bir önemi yok önemli olan keyif alalım kafasındayız. Buradaki oyuncuların çoğunu burada tanıdım ve keyif almaya çalışıyoruz.Dostum şu laflarınla aradaki oyun farkını gösteriyorsun zaten .) Neden 2 kişi oynasınlar hesaplarda, bize ağır geldiniz desen zaten kimse seni yargılamaz korkma![]()
Ben karsımdakı adamlarla ılk defa savasmıyorum ve her defasında savası kazandım
Ben karsımdakı adamlarla ılk defa savasmıyorum ve her defasında savası kazandım. Mesele o değil arkadaşlara iyilik yapıyoruz savas verecekleri asıl klanlar burada degılken en azından savasarak bir dünya kazanılsın diye amaçlıyoruz yoksa o kazanmış ben kazanmışım pek de bir önemi yok önemli olan keyif alalım kafasındayız. Buradaki oyuncuların çoğunu burada tanıdım ve keyif almaya çalışıyoruz.
Ben karsımdakı adamlarla ılk defa savasmıyorum ve her defasında savası kazandım. Mesele o değil arkadaşlara iyilik yapıyoruz savas verecekleri asıl klanlar burada degılken en azından savasarak bir dünya kazanılsın diye amaçlıyoruz yoksa o kazanmış ben kazanmışım pek de bir önemi yok önemli olan keyif alalım kafasındayız. Buradaki oyuncuların çoğunu burada tanıdım ve keyif almaya çalışıyoruz.