DeletedUser70189
Ziyaretçi
Silmeyenin malum yerini keserim -Ge3zeli*
Şaka mı bu
hazır bulmuşken sorayımHadi iyisiniz sayemde 5 yıllık replik çıktı.
hazır bulmuşken sorayım
kestiklerinden pişman mısın yoksa aklın hala kesemediklerinde mi ?
tamam ben soruyorum aynı soruyuKardeş, yaşıtlarınla muhattap ol lütfen.
Her büyük olanın lafına eyvallah çekmemenin ne kadar doğru olduğunu burada da gördük.Zoruna gitti sanırım,boyundan büyük laflar edip insanların emeklerini hiç ettin. Basiretsiz bir adamsın,seni umursadığımdan değil hala yazmaya nasıl yüzün var merak ettiğimden soruyorum. Senin yaşına gelince utanma duygusundan arınılıyor mu ?Kardeş, yaşıtlarınla muhattap ol lütfen.
gebzeli klanımızın abilerinden biridir ömer , dedikleri zoruna gitmesin .Her büyük olanın lafına eyvallah çekmemenin ne kadar doğru olduğunu burada da gördük.Zoruna gitti sanırım,boyundan büyük laflar edip insanların emeklerini hiç ettin. Basiretsiz bir adamsın,seni umursadığımdan değil hala yazmaya nasıl yüzün var merak ettiğimden soruyorum. Senin yaşına gelince utanma duygusundan arınılıyor mu ?
Her büyük olanın lafına eyvallah çekmemenin ne kadar doğru olduğunu burada da gördük.Zoruna gitti sanırım,boyundan büyük laflar edip insanların emeklerini hiç ettin. Basiretsiz bir adamsın,seni umursadığımdan değil hala yazmaya nasıl yüzün var merak ettiğimden soruyorum. Senin yaşına gelince utanma duygusundan arınılıyor mu ?