Hala karakteriniI ortaya koyuyorsunuz
bozacinin sahidi siraci.once baturalpi sikayet etti diye attiniz yediremediniz hakliligim ortaya cikti hala o konuyu aciyorsunuz.yizimizde kizarmiyor.meslegimi ortaya koymayin meslegimle kimseye dil uzatmam ben sizin gibi klavye efeligi yapmam.kripto yu tanimam benim bir abim avukat bir amcam hakim baskalarina ihtiyacim yok. Ben hakliligimi hep savunurum.yalan soyleyerek bir yere varamazsiniz.anca kendi yandaslarinizi kandirirsiniz.delikanli olan yalanla hareket etmez. Engellendiysem irem demekki sacmalamissin ki engellemisim.rasolan sen benle ne zaman oynadin da ne zaman gordun de tutunamamissin diyorsun esek kadar adamsin yalan konusma
saygidan edepten hic bahsetme.edepsizligini bem biliyorum ama yaygara yapmam ben sizin gibi.bi insani karalamaniz sizin hangi karakterde oldugunuzi gösteriyor.irem ayrica seni son kez uyarıyorum yok bebegin olmus yok su meslektesin falan buralarda yaygara yapma.sikinti varsa numarami biliyorsun ararsin.burasi genel forum sasimin ozelini burdan yazip beni kizdirmaya calisma.bu senden ricamdir.yoksa beni kotule kotu oyuncu de klani o satti de is cevirdi arkamizdan de problem degil.been senin sadece senle ilgili olan kilonulari yazıyorum aileni isini okulunu yazmiyorum degil mi?
Sonuc olarak sizlere basarilar.sizinle birlikte zaten oynamam insallah.bu oyun sizsiz guzel artik bana.gidin savasin bana saldirin.burda daha fazla atip tutmayin