Edit-848972444
Mızrakçı
Profil fotoğrafımı sizin için özenle seçtim.
Güzel tercih, en iyi truvayı Vegas atarProfil fotoğrafımı sizin için özenle seçtim.
Seni o atta tedavi edeceğimProfil fotoğrafımı sizin için özenle seçtim.
Açar mısın biraz nasıl bir tedavi?Seni o atta tedavi edeceğim
Açar mısın biraz nasıl bir tedavi?
Makbule gecti sagolSenin açman lazım o tedavi için djahsjajsja
Başkan senin kuyruk acın nedir? Her postta böyle ilgi toplamak için klanlara sallıyorsun.Açar mısın biraz nasıl bir tedavi?
Makbule gecti sagol
Makbule gecti sagol
Erkek olduğum bariz belliyken bastırılmış eşcinsel dürtülerinizi böyle şaka yollu açığa çıkarmanıza üzülüyorum. Eşcinsel olmak utanılacak, sıkılacak bir şey değil arkadaşlar. İlla iğrenç şakalarınız yoluyla bunu ilan etmenize gerek yok. Ayrıca ben olmasam bile eşcinsel arkadaşlarım var, tanıştırabilirimSenin açman lazım o tedavi için djahsjajsja
Bu oyunu 15 senedir ara ara oynuyorum. Sizlerin mentalitesine sahip olanlar yüzünden oyun farmvilleye dönmek üzere. Allahtan bu dünyada bir iki karakterli klan var da bu dünya güzel savaşlar göreceğiz.Başkan senin kuyruk acın nedir? Her postta böyle ilgi toplamak için klanlara sallıyorsun.
Garip bir karaktersin he.
@Tibelda bu arkadaş tasmasindan kurtulmus bu yine. Her konu altinda tacize ugramamiz konusunda bisey yapmayi dusunmuyor musunuz sayin adminBu oyunu 15 senedir ara ara oynuyorum. Sizlerin mentalitesine sahip olanlar yüzünden oyun farmvilleye dönmek üzere. Allahtan bu dünyada bir iki karakterli klan var da bu dünya güzel savaşlar göreceğiz
Bu oyunu 15 senedir ara ara oynuyorum. Sizlerin mentalitesine sahip olanlar yüzünden oyun farmvilleye dönmek üzere. Allahtan bu dünyada bir iki karakterli klan var da bu dünya güzel savaşlar göreceğiz.
Iki karakterli klan kim onu çok merak ettim açıklarsan bizde öğrenmiş oluruz.Bu oyunu 15 senedir ara ara oynuyorum. Sizlerin mentalitesine sahip olanlar yüzünden oyun farmvilleye dönmek üzere. Allahtan bu dünyada bir iki karakterli klan var da bu dünya güzel savaşlar göreceğiz.
Erkek olduğum bariz belliyken bastırılmış eşcinsel dürtülerinizi böyle şaka yollu açığa çıkarmanıza üzülüyorum. Eşcinsel olmak utanılacak, sıkılacak bir şey değil arkadaşlar. İlla iğrenç şakalarınız yoluyla bunu ilan etmenize gerek yok. Ayrıca ben olmasam bile eşcinsel arkadaşlarım var, tanıştırabilirim
Ahlaksız şakaya uğrayan ve taciz edilen burada benim beyefendi. Ben size beyefendi diyorum siz bana tasmadan kurtulmuş filan diyorsunuz. Evet Tibelda hanımı çağıralım ve seni bir banlasın. Bana hakaret ediyorsun. @Tibelda@Tibelda bu arkadaş tasmasindan kurtulmus bu yine. Her konu altinda tacize ugramamiz konusunda bisey yapmayi dusunmuyor musunuz sayin admin
1 vs 1 hız serverine gel.Vercem kutsalı sana nerak etme
Erkek olduğun bariz belli değil daha doğrusu senin bu yaptığına erkeklik denmez.
Evet senin bu yazdığın ahlaksız şeye erkeklik denir değil mi? Uza artık cevap verme kriterlerime uymuyorsun.Senin açman lazım o tedavi için djahsjajsja
Ülgenim, balım sen boşver bunları. Miniğin gözlerinden öpüyorum.Vegas'ın tam olarak hangi oyun anlayışı sizi FarmVilla oynamaya itmişti?
Ülgenim, balım sen boşver bunları. Miniğin gözlerinden öpüyorum.
alındım şuan cevap vermemişsin bana